hvala na komplimentu bucka, ali nemoj coprati molim te. I mi bismo da nam je mala nika pika susjedica.. a niš, veselimo se malinskoj :D
Printable View
hvala na komplimentu bucka, ali nemoj coprati molim te. I mi bismo da nam je mala nika pika susjedica.. a niš, veselimo se malinskoj :D
Ovo se zove čitanje između redaka :lol:Citiraj:
TATA MATA prvotno napisa
Kaj se tće maškara nebum se maškarala, kao da to meni treba.
Al ako nekom treba kostim stjuardese mogu posudit. ;)
jooooooj,uopce nisam skuzila kako ce ovo ispast kad sam pisala!! sad me :oops: !!
mi smo kupili stan u sjevernom dijelu grada, u urbanoj vili. Super je cetverosoban jug-zapad orjentacija. Dosta smo dugo trazili -jedno godinu dana i dosta platili, ali uzivam u svakom danu sve vise i vise. Imam i malo dvoriste tako da sad vecinu vremena provodimo na terasici.
Stan nam je bio ponuđen prije nego li smo uopće počeli razmišljati da kupimo stan. I prezadovoljni smo. Stan u kući s tri etaže, svaka etaža jedan stan, dupla podzemna garaža, zajednički vrt. Jest da je Sesvetski Kraljevec, ali novi prekrasan stan od 110 m2 i garaža od još 49 m2, po cijeni po kojoj bi u Mamutici kupili stan od 60 m2.... Trebali bi živjeti i raditi još 200 godina da bi razlika u potrošnji goriva i cijeni stana došla na nulu! A što se tiče vremana koje provodimo u autu... MM je prije živio u Novom Zagrebu i do posla nam je trebalo 30 min. Sada nam treba 35 do 40 min. Vlakom 30 min od stana do radnog mjesta. Ali mir i tišinu, šumu (ali ŠUMU) na 200 m nikada ne bih mjenjala. Djecu možeš pustiti i na ulicu jer našim djelom naselja prolaze jedino njezini stanovnici (obiteljske kuće) i svi znaju da ima puno djece. Ulica od 32 kuće (sve obiteljske, jedino u našoj ima tri stana), a preko 60 djece do 8 razreda.... milina. Ne brojimo srednjoškolce.