Upravo na 1 HRT emisija Otvoreno o ovome.
Upravo na 1 HRT emisija Otvoreno o ovome.
Zbog čega sad odjednom svi pričaju "pomognuta" umjesto "potpomognuta oplodnja"?
koja farsa. čovjek govori o tome da je embrij ljudsko biće i da ima prava, a pripada stranci čiji predsjednik je osuđeni ratni zločinac! i takav ima obraza govoriti o zaštiti ljudskog života?!?
sad sam pogledala gđu Špoljar... divni ste! hvala do neba :heart:
Gđa Dunja Špoljar. Predivno! :heart:
Ostalo. Strašno je kolika je količina neistina, predrasuda i besmislica iznesena. Uvijek se pitam koliko takve stvari utječe na stvaranje mišljenja kod šire, neupućene javnosti i kolika je šteta učinjena.:-(
Odličan Zoran Šprajc :
http://bigblog.tportal.hr/spranja
Super članak. O tome što je općenito suština u odrastanju djeteta u zdravu odraslu osobu. Mogao bi biti pamflet za sve, u stvari, liberalne orijentacije, kojima je poanta dokazati, u stvari, da osovina "majka-otac-dijete", čak pustimo na stranu biološka majka itd., nije ključ u odrastanju sretnog djeteta. Nego da je to love-giving individual i supportive sredina (u kojoj god kombinaciji - majka, otac, majka-majka, otac-otac, tetka, djed itd., primarna je ljubav za to dijete i osjećaj da je ono toj osobi/osobama br. 1).
Vezano na Šprajca, moram biti poštena i reći da mi smeta i ono što percipiram novim trendom uzdizanja samo majke i majčinstva na pijedestal tj. mistifikacija toga. I ona "mater je mater" ima svoje predrasude. Ali, to je sad već off topic.
A ja im dalje zamjeram ministru što nas izlaže svemu tome. Čemu rasprava s ljudima koji su protiv MPO s ciljem da bi mu pomogli regulirati MPO?
Reny123,slažem se s tobom u potpunosti,zamjeram ministru što nas koristi u dnevnopolitičke svrhe,a ionako neke konstruktivne prijedloge od ljudi koji su apriori protiv nije niti mogao očekivati.A ovu agoniju čekanja nas kojima treba liječenje je mogao elegantno riješiti kao što je bio i obećao prije izbora.
meni je dosadilo čekati, pa idem u 6mj u Prag (PFC)... poslat ću našem ministru razglednicu zahvale za svo ovo uzalud izgubljeno vrijeme, lažna obečanja i zahvalu za ovaj veliki trošak kojeg nije trebalo biti.
Slažem se nema tu velikih kompromisa ili ćemo ostati gdje jesmo ili idemo.
Ministre samo da Vas podsjetim s kim se HDZ dogovarao dok je donosio ovaj zakon, sa pacijentima i sa strukom nije ali glavno je da su uvažili mišljenje Crkve kao "najvećeg" korisnika ovog zakona
A mi smo i dalje na čekanju i pritom gubimo živce ovakvom zakonu za mnoge od nas nema smisla ići u postupke - probali smo i osjetili na svojoj koži!
groznoooo. srecom ne gledam tv ali cujem na radiju i pogledam tu i tamo nesto na netu. sto ti ljudi tamo baljezgaju... a mi ih placamo. za past u jednu zescu depresiju.
bas se spremam u postupak u 6.... skroz bez volje i nade.
mozemo li tuziti drzavu sto nam ne omogucava optimalno ljecenje? sto su nam oduzeli 3 godine, potrosili zdravlje, zivce, novce, osjecaje.
http://edwardcheever.files.wordpress...-poster_11.jpg
ovo je jedna za sabor