Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 142 od 142

Tema: Danas u 9:30 sati na saboru prijedlog zakona o medicinski pomognutoj oplodnji

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

tonili potpisujem, ja sam cijeli dan na poslu i sad sam malo pohvatala što se događalo i moram priznati da mi je bolje da i ne gledam jer ću se toliko naživcirati da ne mogu spavati.

Ljufi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ovi iz HDSSB-a su nenadmašni. Mislim da su prestigli i M. Petir u količini izrečenih gluposti.

Ljufi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

vau, evo i Prvi svjetski rat, Napoleon, Stjepan Radić...

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Kaj to još traje? Odlučujem nE gledati - odoh s djecom van. Živcirat ću se navečer

Ljufi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ja se divim gđi Špoljar što ima živaca smireno objašnjavati u replici na prijašnje izlaganje.

Ljufi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

nekim zastupnicima bi bolje stajala toljaga u ruci, a ne olovka

Ljufi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

don Ivan Grubišić se zalaže za raspisivanje referenduma o Zakonu o MPO-u. Jao...

Ljufi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Boro Grubišić, VSS - doktor medicine, specijalist kirurgije. I ovakvo izlaganje i valjanje besmislica. Ostao sam bez komentara...

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

pa što don Grubišić imao liberalan stav glede MPO-a?

Ljufi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

a evo i stari Grka i Rimljana, i oni su tvrdili da život započinje začećem...

Ljufi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    pa što don Grubišić imao liberalan stav glede MPO-a?
    S obzirom na sve, i na to da je on svećenik, imao je korektno izlaganje. Ne slažem se s njegovom idejom o raspisivanju referenduma, jer se ovdje radi o temeljnim ljudskim pravima, a o tome se referendum ne raspisuje.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ja jutros slušala malo na radiju jer sam jurcala okolo sređujući moje probleme

no imala sam iscrpan izvještaj moje mame, da kao lijepo pričaju, čak i HDZjovci kažu da parovima treba pomoći, a meni je ona presmješna jer je i sama zbunjena nekim dijelovima

Ali vidim da joj je sve malo jasnije kada se sa nama prošetala
    možda da se organizira ponovo neka šetnjica

a sada gledam na TVu i baš sam kul (možda zato kaj sam se predozirala estrofemom)

Ljufi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Branko Vukšić iz Laburista je imao odlično izlaganje. U prvom dijelu je fino oprao bivšu Vladu i način donošenja zakona po njihovim uvjerenjima, i svu problematiku koju je taj isti uzrokovao. U drugom dijelu izlaganja se osvrnuo na nedostatke prijedloga novog Zakona o MPO-u na koje ukazuju Roda i Građanska inicijativa. Moram priznati da sam pozitivno iznenađen pripremljenošću i samim izlaganjem. Evo, rasprava je zaključena.
    Posljednje uređivanje od Ljufi : 09.05.2012. at 16:59

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ajde bar jedan pametan za kraj

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

je i meni je on bio super, bravo Branko

a kada je drugo čitanje???

Ljufi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Nisam pratio cijelu raspravu, ali zar Darko Milinović nije sudjelovao u raspravi? Sada gledam vijesti HRT-a, kažu da će u emisiji Hrvatska danas saborski zastupnici dati izjave o raspravi koja je danas bila o Zakonu.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Ljufi prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam pratio cijelu raspravu, ali zar Darko Milinović nije sudjelovao u raspravi? Sada gledam vijesti HRT-a, kažu da će u emisiji Hrvatska danas saborski zastupnici dati izjave o raspravi koja je danas bila o Zakonu.
    Milinović je zauzet. Ne može u Sabor jer se mora pripremati za obranu od optužnice za mažnjavanje love koju će vjerujem protiv njega uskoro podignuti USKOK. Ili je išao u USKOK da se nagodi za blažu kaznu i sve svalio na šefa. he he
    Mažnjavao je lovu, ali to je ništa prema mažnajvanju godina reproduktivnog života našim parovima koji se bore sa neplodnošću.
    Ali to nije ništa, lova je lova. Tko šljivi lovu. Ali dijete je neprocjenjivo. Milinović svima koji su prolazili neuspješno postupke po njegovom zakonu ukrao njihovu šansu da budu roditelji u protekle tri godine.

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

rasplakala sam se na kraju... Što reći, divno je čuti nešto ovako...

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Jedva čekam da završi ovaj dan... Toliko su me nanrevirali, rastužili, naljutili, bacili u očaj... koja količina arogancije i neznanja u kombinaciji... to je upravo strašno.
    Više ne gledam sjednice sabora na ovu temu. Nikada.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Upravo na 1 HRT emisija Otvoreno o ovome.

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Zbog čega sad odjednom svi pričaju "pomognuta" umjesto "potpomognuta oplodnja"?

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj M@tt prvotno napisa Vidi poruku
    Zbog čega sad odjednom svi pričaju "pomognuta" umjesto "potpomognuta oplodnja"?
    to je novi izraz od ministra... objasnio ga je na "okruglom stolu" kao ispravan.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Bluebella prvotno napisa Vidi poruku
    to je novi izraz od ministra... objasnio ga je na "okruglom stolu" kao ispravan.
    objasnio? pa koji su argumenti za pomognuta umjesto potpomognuta?

ne mogu si pomoći, prof. Š. već dugo koristi taj izraz pomognuta....

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    objasnio? pa koji su argumenti za pomognuta umjesto potpomognuta?

ne mogu si pomoći, prof. Š. već dugo koristi taj izraz pomognuta....
    pa nije rekao niti jedan suvisli razlog... samo je rekao da je to ispravno... uostalom.. bila si tamo pa si čula....

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

koja farsa. čovjek govori o tome da je embrij ljudsko biće i da ima prava, a pripada stranci čiji predsjednik je osuđeni ratni zločinac! i takav ima obraza govoriti o zaštiti ljudskog života?!?

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa Vidi poruku
    koja farsa. čovjek govori o tome da je embrij ljudsko biće i da ima prava, a pripada stranci čiji predsjednik je osuđeni ratni zločinac! i takav ima obraza govoriti o zaštiti ljudskog života?!?
    Upravo tu misao sam popodne izrekla MD-u.
    Prepretužno.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

sad sam pogledala gđu Špoljar... divni ste! hvala do neba

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Gđa Dunja Špoljar. Predivno!

Ostalo. Strašno je kolika je količina neistina, predrasuda i besmislica iznesena. Uvijek se pitam koliko takve stvari utječe na stvaranje mišljenja kod šire, neupućene javnosti i kolika je šteta učinjena.

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Odličan Zoran Šprajc :
    http://bigblog.tportal.hr/spranja

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj tonili prvotno napisa Vidi poruku
    Odličan Zoran Šprajc :
    http://bigblog.tportal.hr/spranja
    Bravo majstore, tako se piše. Šteta samo što nije napomenuo kako je ta ista dušebrižnica, kojoj je cijeli život nedostajao otac, svog vlastitog sina lišila istog.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Super članak. O tome što je općenito suština u odrastanju djeteta u zdravu odraslu osobu. Mogao bi biti pamflet za sve, u stvari, liberalne orijentacije, kojima je poanta dokazati, u stvari, da osovina "majka-otac-dijete", čak pustimo na stranu biološka majka itd., nije ključ u odrastanju sretnog djeteta. Nego da je to love-giving individual i supportive sredina (u kojoj god kombinaciji - majka, otac, majka-majka, otac-otac, tetka, djed itd., primarna je ljubav za to dijete i osjećaj da je ono toj osobi/osobama br. 1).
    Posljednje uređivanje od ina33 : 10.05.2012. at 14:15

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj ježić prvotno napisa Vidi poruku
    Bravo majstore, tako se piše. Šteta samo što nije napomenuo kako je ta ista dušebrižnica, kojoj je cijeli život nedostajao otac, svog vlastitog sina lišila istog.
    A ovo što je ježić istakla je stvarno... a stvarno ona biblijska - da ne vidiš kako se ono kaže, trun u oku svom. Baš bi me zanimalo kako bi se osjećala kad bi je neki novi Embrij nazvao sebičnom zbog toga. Ono, hello????
    Posljednje uređivanje od ina33 : 10.05.2012. at 14:16

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Vezano na Šprajca, moram biti poštena i reći da mi smeta i ono što percipiram novim trendom uzdizanja samo majke i majčinstva na pijedestal tj. mistifikacija toga. I ona "mater je mater" ima svoje predrasude. Ali, to je sad već off topic.

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ajme, plakala sam kao malo dijete dok sam ovo gledala..
    Svaka čast, skidam kapu do poda..

reny123 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

A ja im dalje zamjeram ministru što nas izlaže svemu tome. Čemu rasprava s ljudima koji su protiv MPO s ciljem da bi mu pomogli regulirati MPO?

ljube avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Reny123,slažem se s tobom u potpunosti,zamjeram ministru što nas koristi u dnevnopolitičke svrhe,a ionako neke konstruktivne prijedloge od ljudi koji su apriori protiv nije niti mogao očekivati.A ovu agoniju čekanja nas kojima treba liječenje je mogao elegantno riješiti kao što je bio i obećao prije izbora.

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

meni je dosadilo čekati, pa idem u 6mj u Prag (PFC)... poslat ću našem ministru razglednicu zahvale za svo ovo uzalud izgubljeno vrijeme, lažna obečanja i zahvalu za ovaj veliki trošak kojeg nije trebalo biti.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Slažem se nema tu velikih kompromisa ili ćemo ostati gdje jesmo ili idemo.
    Ministre samo da Vas podsjetim s kim se HDZ dogovarao dok je donosio ovaj zakon, sa pacijentima i sa strukom nije ali glavno je da su uvažili mišljenje Crkve kao "najvećeg" korisnika ovog zakona
    A mi smo i dalje na čekanju i pritom gubimo živce ovakvom zakonu za mnoge od nas nema smisla ići u postupke - probali smo i osjetili na svojoj koži!

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

groznoooo. srecom ne gledam tv ali cujem na radiju i pogledam tu i tamo nesto na netu. sto ti ljudi tamo baljezgaju... a mi ih placamo. za past u jednu zescu depresiju.
    bas se spremam u postupak u 6.... skroz bez volje i nade.
    mozemo li tuziti drzavu sto nam ne omogucava optimalno ljecenje? sto su nam oduzeli 3 godine, potrosili zdravlje, zivce, novce, osjecaje.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj legal alien prvotno napisa Vidi poruku
    groznoooo. srecom ne gledam tv ali cujem na radiju i pogledam tu i tamo nesto na netu. sto ti ljudi tamo baljezgaju... a mi ih placamo. za past u jednu zescu depresiju.
    bas se spremam u postupak u 6.... skroz bez volje i nade.
    mozemo li tuziti drzavu sto nam ne omogucava optimalno ljecenje? sto su nam oduzeli 3 godine, potrosili zdravlje, zivce, novce, osjecaje.
    pa vjerujem da se može, htjela bi to, želiš li tužiti državu za neoptimalno liječenje? Uvijek smo tražili parove, pacijente koji su voljni ići i taj put................ javi se na PP

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Posljednje uređivanje od BHany : 14.05.2012. at 07:50 Razlog: slika u poruci

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •