i meni je bezveze dati toliko za sok. ali kad svi sjednemo mi je opet glupo da on pije vodu. i moja kava u kaficu kosta 13 kn, a u ducanu 2. nekad mu uzmemo sok, nekad ja i on podijelimo razrijedeno s vodom (s vodom mu razrijedim i kad pije sam, tak sam ga naucila, i nikad ne popije cijeli taj sok, osim ako sjedimo 2 sata u kaficu u parku).
ili ako znam da cemo negdje sjediti kupim njemu sok u ducanu za par kuna, a onda kasnije moze piti vodu. mislim, najcesce on i pije vodu, al ako mu je bas do soka neka ga popije ponekad.
nikad necu zaboraviti kad smo ja i D bili sami na moru par dana prosle godine. nije mi se islo u apartman kuhati rucak pa kao ajmo mi u restoranu jesti nesto. i tako mi par dana za redom jedemo u istom restoranu i meni vec glupo svaki dan narucivati i sokove uz rucak, kad mi ta dva soka dodu skoro ko cijeli rucak. plus sto smo i izvan restorana pili soka, i sladoleda jeli, a inace imamo pravilo 1 takva stvar dnevno. i jedan dan ja ne narucim nista za pit nego samo pizzu. za 5 minuta dolazi konobar i nosi nam cedevitu jer kao uz pizzu je cedevita besplatna:lol: ja sam krepala, covjek se sazalio nad jadnim djetetom kome mama ne da sok, ili nema za sok, svejedno. mislim, sta fali vodi uz rucak, bezveze