rehab:-)
Printable View
rehab:-)
Pretjerano pranje sigurno nije dobro, isto kao pranje igračaka kad svaki put dotaknu pod, jer ako se ne pomiris s nekim stvarima doći će i do toga. Da ne spominjem puzanje i stavljanje svakakvih predmeta u usta. Naravno nemoze se usporediti beba od 2 mjeseca i beba od godinu danA.
Znam kako se osjećaš i meni je bilo slično i inače sam jako pedantna osoba i pazim strašno na čistoću al nemozes na sve utjecati, glupo zvuči al opustiti ćeš se s vremenom
Po mom osobnom, skromnom misljenju, pretjerujes.. Savjetujem ti da se probas malo opustiti, jer nije dobro niti bebicu drzati pod staklenim zvonom - nece sama jacati imunitet.. Slazem se za pranje ruku, kada ljudi dodju izvana i, ponavljam, ako te ne razumiju, zamoli nekoga da ti u tom stavu pomogne (TM, svekrva...)
Cini mi se kao da si izbombardirana ljudima i osjecas atak na sebe preko svoje bebice.. Jesi revoltirana prema tim silnim ljudima i dali su ti oni upce bliski? Jer ako jesu, probaj usporediti svoj odnos s njima prije i sada.. mozda uvidis da pretjerujes u nekim stvarima. A ako nisu, eh to je vec problem na drugoj razini (drugi par opanaka)..
Po mom osobnom, skromnom misljenju, pretjerujes.. Savjetujem ti da se probas malo opustiti, jer nije dobro niti bebicu drzati pod staklenim zvonom - nece sama jacati imunitet.. Slazem se za pranje ruku, kada ljudi dodju izvana i, ponavljam, ako te ne razumiju, zamoli nekoga da ti u tom stavu pomogne (TM, svekrva...)
Cini mi se kao da si izbombardirana ljudima i osjecas atak na sebe preko svoje bebice.. Jesi revoltirana prema tim silnim ljudima i dali su ti oni upce bliski? Jer ako jesu, probaj usporediti svoj odnos s njima prije i sada.. mozda uvidis da pretjerujes u nekim stvarima. A ako nisu, eh to je vec problem na drugoj razini (drugi par opanaka)..
dijete će biti više manje ok: i ako ćeš ga kupati i ako nećeš, i ako ćeš ga utopljavati i ako nećeš, i ako ćeš sve dezinficirati i ako nećeš, ako ćeš dopuštati drugima da ga nunaju i ljube i ako nećeš.. nekad ćeš pogoditi i iono će biti sretno i zadovoljno a nekad nećeš pa će plakati...tko će znati što je najbolje...
čini mi se da sam vaša baka da bih vas pozvala koji put na ručak i ponekad bi došla k vama na ručak ( koji vi skuhate) i pustila da se sami snalazite.
kao što ne treba djecu pretjerano štititi kad su bebe ne treba ni kad su odrasli ljudi
Cipelica u sridu !!! :-)
evo sad nakon nekog vremena. sretnica sam bila sta sam imala pomoc po kuci i u svemu u tim daniam...vjerojatno malo hormoni malo strah....sta se tice higijene, malo sam jos pretjerano oprezna ali i to mijenjam. sad zahvaljujem na svakoj ispeglanoj majici :) tim vise sta je svaki moj suludi zahtjev ispunjen
neke stvari smetaju, ali to je to mene i do iracionalnog straha jer zelim da je baba 24/7 sa mnom
hormoni su luda stvar