Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 127 od 127

Tema: ljubljenje bebe

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Citiraj Ninunanu prvotno napisa Vidi poruku
    Stavljanje njezinih prstića u svoja usta
    Njegova mama, mojoj nije ni palo na pamet
    Također. I nikad joj više nije palo na pamet to napravit. Ali ga zato sada redovito slini po vratu, što mi je užas jer odma to prenosim na sebe - nebi voljela da mene tako slini sa svojim brkovima. Ali to joj prešutim, stvarno ga voli pa neka si ga ima, kasnije ga otuširam.

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

I to onako redovno
    Pokušala sam na ljepo objasniti al neide, na grubo neznam
    Treba ju posjest i direktno rec ne i ne dolazi vise u obzir ( moje misljenje),baka se treba naucit postovat principe roditelja recene na fin nacin za ubuduce,mozda ce sljedeci put biti neka odgojna metoda u igri a bakino nezlonamjerno neslusanje imat posljedice po ponasanje djeteta. Mislim da je bitno na fin i prijateljski nacin postavit granice bakama i dedama.

Ninunanu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

I to onako redovno
    Pokušala sam na ljepo objasniti al neide, na grubo neznam
    zaravo prica je takva da sam ženu upoznala tek u rodilištu, do tad nije ni znala da postojimo i naravno bilo mi je neugodno odmah zeni ko iz topa objašnjavat zasto i kako, natuknula sam par puta onako usputno al nije upalilo i tako su mjeseci prolazili a ona i dalje to radi
    zalosno je sto svaki puta kad je čuva ja je nakon toga okupam, a i sada mi je vec glupo objasnjavat nakon godine dana, tjesi me samo cinjenica da joj za koji mjesec mala nece dati da joj to radi iako je trenutno to zabavlja

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ninunanu, da, kod tebe je bas nezgodno

Mislim, treba reci kad te nesto smeta
    I mama, tj. roditelji djeteta se trebaju postivati
    Al nisu ni bake nevazne, jel...

No, ovako s odmakom, mogu reci iz svog iskustva, da sam znala u nekim stvarima pretjerati
    Recimo, jos se danas prepricava moj dolazak iz rodilista s prvom bebom
    Mama mi je dosla iz drugog grada, sveki sve pocistila i spremila rucak, a ja ih naruzila ko malu djecu
    Pogotovo svoju mamu, a sveki se pobrala cim je stigla
    Zasto? Nemam pojma, izivciralo me sve po redu, pa i one
    Ja za to krivim hormone
    Jer inace sam cist ok, lol

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    Ninunanu, da, kod tebe je bas nezgodno

Mislim, treba reci kad te nesto smeta
    I mama, tj. roditelji djeteta se trebaju postivati
    Al nisu ni bake nevazne, jel...

No, ovako s odmakom, mogu reci iz svog iskustva, da sam znala u nekim stvarima pretjerati
    Recimo, jos se danas prepricava moj dolazak iz rodilista s prvom bebom
    Mama mi je dosla iz drugog grada, sveki sve pocistila i spremila rucak, a ja ih naruzila ko malu djecu
    Pogotovo svoju mamu, a sveki se pobrala cim je stigla
    Zasto? Nemam pojma, izivciralo me sve po redu, pa i one
    Ja za to krivim hormone
    Jer inace sam cist ok, lol
    O, da, isto i kod mene sa prvim.
    bas su me hormoni opako prali.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    O, da, isto i kod mene sa prvim.
    bas su me hormoni opako prali.
    Eto, ima nas
    Al da mi je tko spomenuo hormone tih prvih dana, letio bi van
    E, al kad sam rodila drugu, onda su mm-a prali hormoni
    Jedva sam cekala da mu prodju slobodni dani i da ode raditi
    On i danas tvrdi da je imao babyblues

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

I dodatak, kad sam rodila trecu, svi smo bili super
    Metoda pokusaja i pogresaka, he he

Ninunanu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Te prve dane neću ni spominjati, iako sam ja umjesto nervoze plakala, čak sam plakala u liftu u bolnici kad smo izlazili van,a ispred me čekaju moji i njegovi , doduše baby blues me je žestoko prao
    Moja "svekrva " ako maknem na stranu ovo ljubljenje je savršena tu je kad god mi treba, malenu voli više od ičega,zna je čuvati po cijele dane jer eto tako želi i broji dane kad će moći spavati kod nje
    Da sam ženu poznavala ranije sigurno bi to drukčije ja obavila u startu, al nakon što smo sve dozivili i prozivili to prvo vrijeme jednostavno mi je bilo žao ista ženi pregovarati

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Eto, ima nas
    Al da mi je tko spomenuo hormone tih prvih dana, letio bi van
    E, al kad sam rodila drugu, onda su mm-a prali hormoni
    Jedva sam cekala da mu prodju slobodni dani i da ode raditi
    On i danas tvrdi da je imao babyblues
    Ma ja sam sa prvim garant nesto imala.
    Bas sam bila sva nabrijana, a bez nekog posebnog razloga.
    sa drugom, u ekstremnoj situaciji , i dva mjeseca po bolnicama sam bila 100% uravnotezenija.
    ne znam da li je to tako izgledalo i na van ( ) , ali u glavi sam bila skroz bistra , nisu me neobjasnjive posesivnosti i ljubomore hvatale. Zapravo bilo mi je drago da netko moze od bliskih osoba drzati dijete, i pruziti mu zagrljajem dobrodoslicu i dobre zelje.

Ninunanu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj Apsu prvotno napisa Vidi poruku
    Također. I nikad joj više nije palo na pamet to napravit. Ali ga zato sada redovito slini po vratu, što mi je užas jer odma to prenosim na sebe - nebi voljela da mene tako slini sa svojim brkovima. Ali to joj prešutim, stvarno ga voli pa neka si ga ima, kasnije ga otuširam.
    Ima brkove hahaha

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ninunanu, bas super da ti je "sveki" takva, stvarno, bez obzira na prstice

sirius, joj, svaka ti cast na sabranosti u ekstremnoj situaciji
    al to valjda tako bude, jednostavno se moras posloziti u glavi

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ima brkove hahaha

Ninunanu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Ninunanu, bas super da ti je "sveki" takva, stvarno, bez obzira na prstice

sirius, joj, svaka ti cast na sabranosti u ekstremnoj situaciji
    al to valjda tako bude, jednostavno se moras posloziti u glavi
    Super mi je kad nazove i kaze ajde vani za vikend, možda i muža nađeš samo ti meni nju dovedi haha
    Može bilo što za malenu

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj renataa prvotno napisa Vidi poruku
    Onda super to je i poanta foruma da ljudi koje zanima topik procitaju razlicita misljenja u nedoumici svoje situacije.
    Btw hormoni su temelj svih poznatih emocija,svaka ima svoj koktel,zasto neke vadit iz konteksta i smatrat nerazboritima (majcinske nakon poroda ) a druge smatrat normalnima? ( baka il osoba koja dobi nspadaj ljubljenja i grljenja nad slatkom bebom ima takodjer svoj koktel hormona ).
    u pravu si
    i ne želim da ispadne da se flameam s tobom zato što te stalno citiram, pa unaprijed da kažem da mi ton nije hostilan, nego samo imam odgovor na ovo
    točno je, hormoni su stalno prisutni, i kod muškaraca, pa njihove emocije ne pripisujemo hormonima
    ali ima situacija kad mi moje emocionalne reakcije kasnije izgledaju jako čudno i kao ne-ja, nekad čak i za vrijeme dok se događaju, i onda ih pripisujem da, hormonima (tipa pms)
    e sad, točno je da smo naprečac zaključili da je autoricina ovakva reakcija samo sada, da inače nije takva, a možda i je

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Nakon 2 mj..... puno ste komentirale i renata mi ima dobre teorije,ginger isto mi je zapeo za oko jedan tvoj komentar..da je neko doar kad treba cistit i zasto onda nije dobar za pomazot bebu.......da razjasnim.....kod mene se radilo o pusi nebi ne o slinjenju. I sad mi smeta sve vise od 1 puse....sta cu takva sam. Sad mi smeta jos nesto.....ljudi mi se rugaju jer ja nisam normalna jer perem ruke prije diranja svoje bebe i to isto trazim od drugih i ja sam cudna,niko to nije radio sa svojiom djecom,sta ja mislim da su oni to dirali itd. A ti isti ljudi su u stanju meni rec da moram cesce kupat svoje dijete...ii kad sam vani stalno mi govore,skini bebi jakni, place jer joj je vruce,ne treba joj kapica....a ja nisam pitala ni za misljenjeb ni za komentar i nije me briga sta misle jer pricamo o bebi od 2 mj koju ipak treba malo vise utoplit jer spava u kolicima navbjetricu a ne seta kao mi....komentari su dobronamjerni ali ja imam svoje misljenje

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Sta se ticef bake koja lize prstice bebe...reci joj...znate, beba je u fazi kad trpa prstice u usta, mozda bolje da joj to ne radite ..na neki fini naci reci

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj kiri- prvotno napisa Vidi poruku
    Nakon 2 mj..... puno ste komentirale i renata mi ima dobre teorije,ginger isto mi je zapeo za oko jedan tvoj komentar..da je neko doar kad treba cistit i zasto onda nije dobar za pomazot bebu.......da razjasnim.....kod mene se radilo o pusi nebi ne o slinjenju. I sad mi smeta sve vise od 1 puse....sta cu takva sam. Sad mi smeta jos nesto.....ljudi mi se rugaju jer ja nisam normalna jer perem ruke prije diranja svoje bebe i to isto trazim od drugih i ja sam cudna,niko to nije radio sa svojiom djecom,sta ja mislim da su oni to dirali itd. A ti isti ljudi su u stanju meni rec da moram cesce kupat svoje dijete...ii kad sam vani stalno mi govore,skini bebi jakni, place jer joj je vruce,ne treba joj kapica....a ja nisam pitala ni za misljenjeb ni za komentar i nije me briga sta misle jer pricamo o bebi od 2 mj koju ipak treba malo vise utoplit jer spava u kolicima navbjetricu a ne seta kao mi....komentari su dobronamjerni ali ja imam svoje misljenje
    bebu ne treba utopljavat nego oblacit potpuno jednako kao sto smo i mi kiri.
    ne zelim pametovat al draga moja pranje rukubsvaki put kad mama uzima vlastito dijete sigurno ne vodi izgradnji dobrog imuniteta bebe.
    Cini mi se da te hormoni jako jako peru.drz se!
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 13.04.2015. at 08:01

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj renataa prvotno napisa Vidi poruku
    Slazem se da su bake nezamjenjive u kuhanju,ciscenju,pranju i slaganju vesa,kupovini namirnica itd ,ja bih pukla da nisam imala svoju mamu koja je sve to radila umjesto mene dok mm radi,a mene pustila da budem majka,lezim,spavam,odmaram sa svojom bebom,nunam ga ,dojim,mazim,ljubim i timarim i povezujem se s njime - a ne obratno
    Nisu nezamjenjive. Platiš si tetu čistilicu, i još ne moraš razbijati glavu time hoće li ljubiti i maziti tvoje dijete, i narušavati mu integritet.

Ninunanu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Sta se ticef bake koja lize prstice bebe...reci joj...znate, beba je u fazi kad trpa prstice u usta, mozda bolje da joj to ne radite ..na neki fini naci reci
    To je rečeno prije možda dva tjedna al neznam ona kako da necuje
    Odustala sam, tješim se narast će, valjda joj to neće raditi do 10 godine haha

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

rehab

Ninunanu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Pretjerano pranje sigurno nije dobro, isto kao pranje igračaka kad svaki put dotaknu pod, jer ako se ne pomiris s nekim stvarima doći će i do toga. Da ne spominjem puzanje i stavljanje svakakvih predmeta u usta. Naravno nemoze se usporediti beba od 2 mjeseca i beba od godinu danA.
    Znam kako se osjećaš i meni je bilo slično i inače sam jako pedantna osoba i pazim strašno na čistoću al nemozes na sve utjecati, glupo zvuči al opustiti ćeš se s vremenom

Doga avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Po mom osobnom, skromnom misljenju, pretjerujes.. Savjetujem ti da se probas malo opustiti, jer nije dobro niti bebicu drzati pod staklenim zvonom - nece sama jacati imunitet.. Slazem se za pranje ruku, kada ljudi dodju izvana i, ponavljam, ako te ne razumiju, zamoli nekoga da ti u tom stavu pomogne (TM, svekrva...)

Cini mi se kao da si izbombardirana ljudima i osjecas atak na sebe preko svoje bebice.. Jesi revoltirana prema tim silnim ljudima i dali su ti oni upce bliski? Jer ako jesu, probaj usporediti svoj odnos s njima prije i sada.. mozda uvidis da pretjerujes u nekim stvarima. A ako nisu, eh to je vec problem na drugoj razini (drugi par opanaka)..
    Posljednje uređivanje od Doga : 13.04.2015. at 11:11

Doga avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Po mom osobnom, skromnom misljenju, pretjerujes.. Savjetujem ti da se probas malo opustiti, jer nije dobro niti bebicu drzati pod staklenim zvonom - nece sama jacati imunitet.. Slazem se za pranje ruku, kada ljudi dodju izvana i, ponavljam, ako te ne razumiju, zamoli nekoga da ti u tom stavu pomogne (TM, svekrva...)

Cini mi se kao da si izbombardirana ljudima i osjecas atak na sebe preko svoje bebice.. Jesi revoltirana prema tim silnim ljudima i dali su ti oni upce bliski? Jer ako jesu, probaj usporediti svoj odnos s njima prije i sada.. mozda uvidis da pretjerujes u nekim stvarima. A ako nisu, eh to je vec problem na drugoj razini (drugi par opanaka)..

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

dijete će biti više manje ok: i ako ćeš ga kupati i ako nećeš, i ako ćeš ga utopljavati i ako nećeš, i ako ćeš sve dezinficirati i ako nećeš, ako ćeš dopuštati drugima da ga nunaju i ljube i ako nećeš.. nekad ćeš pogoditi i iono će biti sretno i zadovoljno a nekad nećeš pa će plakati...tko će znati što je najbolje...
    čini mi se da sam vaša baka da bih vas pozvala koji put na ručak i ponekad bi došla k vama na ručak ( koji vi skuhate) i pustila da se sami snalazite.
    kao što ne treba djecu pretjerano štititi kad su bebe ne treba ni kad su odrasli ljudi

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Cipelica u sridu !!!

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

evo sad nakon nekog vremena. sretnica sam bila sta sam imala pomoc po kuci i u svemu u tim daniam...vjerojatno malo hormoni malo strah....sta se tice higijene, malo sam jos pretjerano oprezna ali i to mijenjam. sad zahvaljujem na svakoj ispeglanoj majici tim vise sta je svaki moj suludi zahtjev ispunjen
    neke stvari smetaju, ali to je to mene i do iracionalnog straha jer zelim da je baba 24/7 sa mnom
    hormoni su luda stvar

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •