Slazem se da su bake nezamjenjive u kuhanju,ciscenju,pranju i slaganju vesa,kupovini namirnica itd ,ja bih pukla da nisam imala svoju mamu koja je sve to radila umjesto mene dok mm radi,a mene pustila da budem majka,lezim,spavam,odmaram sa svojom bebom,nunam ga ,dojim,mazim,ljubim i timarim i povezujem se s njime - a ne obratno
Svatko ima svoje preference,a bake bi trebale pitati sto snaha/kcer zeli i kakvu pomoc,bar cu ja tako kad budem baka ako boginja dadne da dozivim,necu se sigurno trpat i naturat svoju volju i svoje potrebe za timarenjem i cmakanjem slatke male bebe snahi i preuzimat majcinsku ulogu, '' jer ja znam kako se to radi bolje od nje'' ukoliko me ona sama ne zamoli.
Tudju djecu obozavam,gledat ih,pricat s njima,drzat ih u krilu,al nikad ih ne ljubim osim ako mi sama ne pozele dati pusu i nastimaju se da ja njima dadnem. Tudje bebe mi nikad nije palo na pamet ljubitiuzmem ih u narucje ako me mama njihova pita da li zelim ilu mi ih uvale u narucje.
Eto kolko ljudi tolko cudi,a ne HORMONI i okolina bi trebala imati sluha za zelje novopecene majke jer je to ispravno a ne joj spocitavat da to nije normalno, bilo kako drugacije je sebicno po meni.