tako je bio moj stariji. druge godine je bilo bolje, sad je zdrav ko dren (znam da nije neka utjeha).
Printable View
tako je bio moj stariji. druge godine je bilo bolje, sad je zdrav ko dren (znam da nije neka utjeha).
mojca, bas mi je zao sto je i vas zakacilo isto. Kod Pikukice se stanje popravilo nakon sto sam je izvukla iz vrtica i odvela na more nekoliko dana. To je bilo u travnju i nakon toga kao da se sve resetiralo - od tada je bila bolesna 2x i to bez odlaska doktoru, neka leteca temperatura i/ili kasalj. Ja sam to pripisala moru i lijepom vremenu, suncu (vitaminu D) i tako to. No znam tocno kako ti je. Briga, frustracija..
Sto se pretraga tice, mi smo napravili briseve nosa i grla (da budes ziher da nema neku bakteriju koja se nikako ne rjesava i uzrokuje te ponovne bolesti. Osim toga naravno kompletna krv sa zeljezom, da vidite ima li mozda anemiju, koja isto moze pospjesiti te stvari. I na kraju, otisli smo na otorinu u Vinogradsku, gdje su nam jasno i glasno rekli da je Pikulica "njihovo dijete" i da je vrlo vrlo vjerojatno za godinu, vise-manje ceka operacija mandula. Naime one su ogromne i vjerojatni razlog tih njenih stalnih obolijevanja.
Evo toliko i da te virtualno zagrlim, jer znam tocno kako ti je. Zelis da je dijete s drugom djecom u vrticu i da funkcionirate normalno, zelis da moze biti vani, a ne da stalno doma odraduje ovu ili onu bolest.. Proci ce i to, draga... Radosti, zalosti, brige i veselja roditeljstva...
Hvala draga. :heart:
MD je ostao doma s njom, frendica koja nam uskače u ovakvim situacijama se ne javlja, ja sam na poslu. Kad sam obavijestila šeficu a ću morati otići jer je bolesna, počela je kolutati očima i rekla da ju trebam ispisati iz vrtića i naći nekog da ju čuva... :cupakosu:
Da, more je i meni bilo u mislima... planiram ju poslati starcima na koji dan...
Idem popodne pedici i tražim uputnice za orl, željezo...
Sretno, draga. Mislim da ti je more spas..
Mojca zao mi je a je tava situacija.zelim vam da brzo pronadjete rjesenje i sto prije se rjesite tih bolescura.
sretno i drzite se!