Bubilo Bubich prvotno napisa
Ja kao ja sama mrzim biti u stanu... i ja sam u parku i zbog sebe, ne zbog njih. Ne zbog društva, nemam uvijek društvo, a među ostalim posjetiocima parka se rijetko dogodi da se imam baš s kim družiti tko mi je super, a nije samo pristojno nešto o djeci...
I ja sam u parku svaki dan, 10 mjeseci u godini. Bila na porodiljnom ili radila. Ljeti dođem s posla ravno u park u 17.30 i ostanem do 20.30.
Ne idemo uvijek u park u kvartu. Idemo i u druge kvartove ;). Na Jarun, Maksimir, kod Boćarskog... glavno da smo vani. Ja ne mogu biti unutra. Uvijek mi se i dan i vikend vrte oko toga gdje ćemo van. Ručak se kuha ovisno o tome kad ćemo van. Umorim se naravno nekad pa ostanem doma. Jedan dan :lol:. I onda opet van. Nije uvijek park, al gdje ćeš s njima malima, možeš negdje, al najlakše mi je u park. Pogotovo jer sam često sama s njima, pa ne mogu npr. na Sljeme. Iako sam išla sama i na Sljeme.
Meni je samo bitno da ima koje drvo, da vidim travu i nebo, i da sam vani. Ako ne odemo van, ja sam luda. Čekam da odrastu da mogu češće i više u pravu prirodu.
Šta ćeš doma? Samo čistit. :mrgreen: Ovako odem van pa ne gledam kako je prljavo 8-).