MANIVA nemam ideju, al' želim ti puno snage da izdržiš dok ne prođe ta faza noćnog buđenja. :*
Printable View
MANIVA nemam ideju, al' želim ti puno snage da izdržiš dok ne prođe ta faza noćnog buđenja. :*
Maniva, lijepe slike ;)
Gdje vaši klinci spavaju? Lena spava prvih par sati u kindaču a onda sa nama. Izgurava nas nogama, spava mi na licu i tak. Baš se lijepo naspavamo.... Ali nema veze, najdraže mi je kad se stisne uz mene :heart:
Tako i mi, par sati spava u kindaču pa k nama. Nema veze, glavno da spava.
Tako je i kod nas.
Spava u kindaču do prvog buđenja, obično se počne plakati pa ju ja prebacim u krevet.
Noćas se prvi put probudila bez plakanja i sama se prebacila u naš krevet. :)
Asja spava u svom kreveticu i ako se ne probudi ni jednom u toku noci, onda tu i ostane. Ali najcesce se probudi oko 4-5 u jutro i onda predje k nama. I tada najcesce spava na tati, i to tako da bukvalno visi s njega :lol: a ja je non stop skidam s njega, tako da niti njemu a niti meni nema spavanja.
cure ćini mi se da imamo iste "probleme" Matija kad zaspi stavim ga u kindać, a poslje kad se probudi stavim ga na krevet tako da mu je "samoposluživanje" tj cici na dohvat ruke. Nadam se da će ga jednom proći faza nespavanja. Cure su mi od rođenja spavale skoro cijelu noć, pa mi je ovo sa malim vragolančeko nešto novo..Pusa :*
brbljavici Leni :*
Leki :love:
spavanje - s nama u krevetu, krevetic je bio u upotrebi samo prvih mjesec, dva za dnevna spavanja.... uglavnom se stisne uz mene ili MM-a... ili digne dupe u zrak i popne se na jastuk (to mu je omiljena poza)
u stanju je zaspati i na podu ako treba ili se sam popne napola na krevet i zaspi... :roll:
u zadnje vrijeme se cak ne budi po noci- ja naravno navijam da tak i nastavi!
ivonna - imate kakve planove za vikend?
Joj i Lena tako spava u zadnje vrijeme 8)Citiraj:
Veronik prvotno napisa
Baš sam i ja razmišljala o nekom okupljanju ovaj vikend...
i Asji je to jedna od omiljenih poza :)Citiraj:
Mama Natasa prvotno napisa
ja za vikend još ništa ne mogu govoriti
Vid se dvije noći za redom probudi nakon sat vremena i plače, vrišti, nemamo pojma što mu je. Ima li tko sličnih iskustava?????
samo da vam mahnem
mah mah
I meni je N. imao takvih epizoda vrištanja, ali obično je već slijedeću noć sve bilo OK. Šaljemo :*
Mi smo tu fazu imali na godišnjem, par noći, užas. Ni dan danas ne znamo što je bilo - strah od nepoznatog prostora, zubi, strahovi, snovi...
Nadam se da će brzo proći.
nika zaspe kraj mene ili daddy-a u bracnom krevetu, onda ju prenesemo u kindac, onda nakon par sati ona opet dodje kod nas u bracni i tako ostane do jutra!
nika je imala 3-4 dana te faze vristanja i plakanja u snu, mi smo ju smirivali i tjesili i nakon 4 dana je proslo samo od sebe!
po novom navecer vec postane tako umorna da pocne padati po stanu i tako je vec 2 x dosta gadno pala, pa sad uglavnom ili hodamo za njom ili ju stavljamo kad to pocne u krevet!
Daddy :bye:
Ajme, vaša djeca navečer padaju s nogu a moja Lana je oko 8 sva u elementu.
Jučer nam se, onako u piđami spremna za spavanje, zavukla pod bračni krevet, jedva smo ju izvukli. :roll:
A kada je krajnje vrijeme da se ide na spavane, onda bi pojela sve živo što vidi, samo počne nabrajati: 'cira (misli na sir), kuva, caja, vode, konlek (kornfleks)...', i opet sve ispočetka :)
Riana po novome spava sa tatom u bračnom krevetu a ja sam sa Svenom u dječjoj sobi. To je prihvatila bez problema a ja sam paničarila misleći da će biti drame.
:* Raini.
Zna ona da je njezin braco mali i ne može ništa bez mame. :heart:
vlatka, ima li ljubomore ??????????
ja sam danas bila god ginića i kaže 100 % CURA :D
i moram vam reći da sam neopisivo ponosna na svog sina koji sam zaspe kada ga stavimo u krevet, mislila sam da to nikada neće savladati.
strpljenje i igra su se isplatili :klap:
Mirta čestitam na idealnoj kombinaciji :D
pozdrav curi i bravo za Vidovo spavanje!!!!!!!
Mi se još uvijek uspavljujemo skupa pa ju onda prenesem u krevetić i tamo je do jutra... obično se probudi oko 6 i onda me zove da ju prebacim k nama... nekad spava i s nama i nema problema s tim... di ju staviš tam i spava :roll:
Sto puta sam poželila da legne u krevetić i sama zaspi... jednom me tražila da ju stavim u krevetić i mahala mi da odem... moram priznati da sam bila baš tužna... ono u stilu "zakaj neće spavati sa mnom" :roll: od tada ju ni ne pokušavam staviti da sama zaspi...
Mirta, super za curku! :* Već vidim tko će biti šefica u kući....
Čestitam na curici Mirta!!! :D
Čestitam na curici :heart: Mirta! Joj odmah se raznježim, i ja bi jednu! ( samo ne odmah, malo kasnije )!
super za curicu, mirta!!! :D :D
ja bi jednog decka, ali za hmmmmmmm xy mjeseci!! :mrgreen:
Jučer ranom zorom (čitaj 6 sati) dok sam se spremala na posao sjetila sam se svoje panike kad sam došla doma sa Lenom. Zvala sam patronažnu skoro svakih par sati (još je bio dugi vikend za Gospu) jer moje dijete nije spavalo non-stop kako je pisalo u knjigama :lol: Nasmijala sam se sama sebi do suza.
Vjerujete li mi da mi dolazi takva želja za još jednim bebačem (iako sam mislila da neće tako brzo) kad vidim kako mame voze svoje bebače u kolicima po kvartu i sjetim se tih vremena sa nekom nostalgijom. I sad pogledam Lenči, ona je već velika curka, nije više beba....
Ne, ne planiram još trudnoću :P
Mirta, super za curu, takvu kombinaciju i ja prizeljkujem!
MN, tacno znam o kakvoj panici pricas, Asja niti je spavala kao po knjigama, niti je dojila kao po knjigama, ja sam bila poluluda :lol:
I da, i ja se cesto uhvatim kako razmisljam kako bi to sve izgledalo da sada imamo jos jednog bebaca, ali nekako vidim da nisam spremna za to, ne jos, a MM jos manje. Moj "plan" je da razlika izmedju klinaca bude tri-cetiri godine, znaci imam jos fore 8)
hvala svima :*
sada mi je dragi što smo se odlučili na tako malu razliku, znam da ću za koji mjesec požaliti ali..... :roll: preživjet ćemo valjda
Da mala razlika, kaj bi Ivonna rekla :mrgreen:
MIRTA ČESTITAM! :D ZA CURU .kad ćujem da je netko trudan baš mi je drago, iako recimo kad sam bila trudna sa Matijom bila sam u komi :cry: (ipak sam imala dvoje od 6 i 10 godina) nakon negog vremena došla sam sebi, a sad kad ih vidim kako se igraju i kako su slatki ne bih ih dala za cijeli svijet..Ali ipak sad bi bilo stvarno dosta..a Vi curke u akciju za šetnju kolicima :D :D :D
ovog je mene strah, taman sam se počela osjećati slobodnijom i samostalnijom i da sam pričekala još koju godinu mislim da mi se više ne bi dalo.Citiraj:
MANIVA prvotno napisa
a ivonna, vlatka i ja otvaramoformiramo skupinu za (uzajamnu) podršku
mada je ivonna već profić, njoj je krizno razdoblje još malo pa gotovo