Pa tko bi čekao da prođe 6 tjedana do pregleda? :lol:Citiraj:
Willow prvotno napisa
Šalim se, sve dakako ovisi o tome kako se ti osjećaš. Ja nisam čekala, ali uzmi u obzir to da sam prošla bez epi i bez ijednog šava...
Printable View
Pa tko bi čekao da prođe 6 tjedana do pregleda? :lol:Citiraj:
Willow prvotno napisa
Šalim se, sve dakako ovisi o tome kako se ti osjećaš. Ja nisam čekala, ali uzmi u obzir to da sam prošla bez epi i bez ijednog šava...
Citiraj:
Willow prvotno napisa
ja sam čekala pregled na kojem mi je i sam dr rekao: odnosi mogu ali čisto sumnjam da će vam biti ugodno :evil: i bome imao čovjek pravo
Ja sam čekala... gotovo sve s kojima sam pričala su govorile da nakon poroda boli jače nego prvi put, kad ono šok i nevjerica. Nisam ni osjetila da je ušao :cry: ... kakvo razočaranje, a imali smo savršen sex. Nakon Kegela i Kegela i Kegela (100 puta na dan) sve se vratilo na staro, lažem sad je još bolje. Rasplamsala se divljakuša u meni, sad mi nikad dosta. :*Citiraj:
Willow prvotno napisa
Mogu mislit...pretvorila si se u štrumpfetu...ti dam, ti dam, ti dam :lol:Citiraj:
štrumpf prvotno napisa
mislim da ću se i ja (umjesto na muža) baciti na Kegela :lol:
Mi smo nakon nekih dva mj.nakon poroda.Bilo je ok,al još uvijek nije onak kak je bilo prije poroda.Ko da se sve raširilo...Jel ima kakve koristi da sada počnem radit Kegela?Mala mi ima 6,5mj.
pa kegel se uvijek preporučuje, ima više dobrih strana, sprečava inkontinenciju a ojačani mišići nisu na odmet ni za seksanje :mrgreen:
Ti dam, ti dam, ti dam... pjevam po cijeli dan. :sing:
Ja sam kombinirala obojicu... užitak je veći ;)Citiraj:
Willow prvotno napisa
Patriša korist će se pomalo pokazivati kad god počela.
mi smo odmah nakon mjesec dana....nisam šivana a i iscjedak je prestao....bilo nam je super....(to je bilo nakon malog)...a iza male nakon 1,5 mj. premda isto nisam šivana :D :D :D .... samo je iscjedak duže curio....bilo je ok....muž mi je rekao kad rodim još jedno da ću imati rupu bez dna :lol: :lol: .....a sad ćemoi vidjet kad rodim..pozzz
Ja sam spavala odmah nakon par dana kada sam došla iz bolnice,rodila carskim,al svejedno je maternica šivana,nije to ništa,a odmah smo normalno sve počeli nakon prvog pregleda.Da, sex i mlijeko u grudima,super...još sam supruga malo špricala,hahahahaha
Ja sam rodila na carski, ali ne znam zašto imam velikih problema.
Sve me peče kao da me netko žiletom reže.
Na tom prvom pregledu nakon 6 tjedana gin mi je radio papa test.
Nikada me u životu nije toliko boljelo i peklo nakon uzimanja uzorka kao tada. To je bilo prije 4 tjedna. Je li moguće da je to posljedica toga?
Čak sam mislila da imam gljivice ili nešto pa odradila turu Canestena, ali stvar je ostala ista.
Nakon prvog poroda isto carskim nisam imala takvih problema,
išlo je ok. U početku teže dok se nisam naučila ponovno opustiti
i poslije je bilo dobro.
mene je jako sav bolio-peko neznam kako bi to nazvala i dosta poslije poroda pregledana sam i sve je kako treba i jednostavno je sve proslo s vremenom...mogu reci iako nisam rodila vaginalno da me je i sam snosaj bolio prvih par puta ali sam ja cekala da prođe babinje i onda krenula u pohod hiiii .... kod mene je problem sto mi jos uvijek treba da se opustim dosta ali to ce biti kasnije lakse....
Nakon dva mj - prvi put. No bilo je tako bolno da već 3 tj. ništa. A stvarno imam želju - kad nisam mrtva umorna! :lol:
Morat ćemo probati opet! ;)
ja sam rodila prije 15dana i imam želju za sexom ali mislim da ću pričekati bar još 20 dana jer nije pametno žuriti,treba bar malo pričekati da se tijelo oporavi. :/ ali bojim se da i nakon 20 dana neću moći jer me užasno strah...kako da ne mislim na bol?????????? :? :? :?
Ja sam počela sa sexom 2-3 dana nakon dolaska iz rodilišta, bilo mi je super, onako nježno i polagano..
Lijepo.. :)
Svaka čast !!! Želja je tu , ali neznam kada ću skupiti hrabrosti ...za mjesec dana :?Citiraj:
zorica39 prvotno napisa
a kaj nije da bi trebalo pricekati prvi pregled?
kak nam telefon doma ne radi, kazem ja MM da s posla nazove pedijatra da nas naruci na 1. pregled, a da ginekolog moze pricekati, a on ce meni na to, ak cemo se moci nakon pregleda, zovem i ginekologa :lol:
:shock: kkkkkk...kako? :?Citiraj:
zorica39 prvotno napisa
ja nisam čekala 1. pregled, mi smo nakon mjesec dana.
Citiraj:
L&L0809 prvotno napisa
:lol: :lol: :lol:
Ja sam sa sexom počla odmah kada sam došla iz bolnice isto polako kao i zoraica.
Bilo me strah malo ali ipak sam si dala oduška.
Jeste da sam krvarila ali nam to nije smetalo i nismo se sexali svako malo bar jednom/dva puta tjedno prije prvog pregleda.
Ako se ti osjećaš ok i ako ti je dobro može se počet polako.
Jedva sam sačekala prvi pregled a kad je rekla da se mogu uh toga je bilo svaki dan.
ma, ne znam, mene je malo strah, htjela bi da ipak prvo gin pogleda. a idem za tjedan dana, tako da cemo se strpiti jos toliko. nije me toliko strah sexa, koliko ponovne trudnoce (i ova je bila neplanirana, iako smo se cuvali, svi su frendovi komentirali da je dosta da me MM malo ljepse pogleda i ja ostanem trudna :lol: ).
haha nama je tako bilo oba puta :lol: al neka..najljepše moguće iznenađenje :) i prvi puta sam čekala prvi pregled a i sad ću, tako sam mirnija. Za tjedan dana idem i onda udriiiii :)Citiraj:
L&L0809 prvotno napisa
vec sam mislila da nam javljas sretnu vijest, a kad ono, i ti cekas prvi pregled :P
nis, mislim da ce nam iduci vikend biti buuuran (i da definitivno necemo visiti po forumu) :lol:
idući vikend je vikend bez posjeta, mora se bakaservis organizirati i sve 5! ajme koje pripreme, a nekad se nije ni stiglo planirati :mrgreen:
ja sam rodila prije vas dvije, a još krvarim..i to ne "zanemarivo"-nego baš krvarim...
:(
a hormoni lude , nemam šavove, beba se budi samo za cicanje...ma, meni se seksa od dolaska iz bolnice :mrgreen:
samo ovo krvarenje izgleda kao da će 3mj trajat. :roll:
a joj, krumpiric, meni je krvarenje (i to ono oskudno) prestalo pred, pa ima bar tjedan dana. al ak te moze utjesiti (koliko se sjecam Tonka ti je prvo dijete), i meni je nakon prvog poroda to krvarenje trajalo i trajalo...al, ti lijepo, duple plahte na krevet (ili kauc, ako dijete spava u vasoj sobi :P ), i udri! ja sutra idem na pregled, nadam se da se ovaj vikend bas i necu naspavati :lol:
A ja već mj i po izbjegavam otvorit ovu temu,a kamoli doma...
nadam se da će me mm "čekat" kao teenegericu jer se još ne osjećam spremno :roll:
samo da vas sve uredno obavijestim - obavila ginekologa, maternica i sve ostalo je kao i prije trudnoce (kad me covjek vidi, ne bi ni rekao da sam majka dvoje djece). malo sam bila zabrinuta, jer se bas i nisam pazila, nanasala sam Lovru (ima 11kg), kuhala, prala, cistila...kako sam dosla iz bolnice.
dakle, jadikovke ovim prestaju, krecemo sa ponovnim aktivnim sex. zivotom :D :D :D (mjesec dana nakon poroda)
malo me brine kontracepcija, al sta je tu je, ne bi se nista dogodilo i da ova dva mala cuda dobiju bracu ili seku!
ja obavila još jučer a pao je i prvi keksić, više je bilo isforsano s moje strane niti sam bila opuštena a o umoru šutim..mora da me neka bezvoljnost ulovila jer za mene nikad nije bilo umora po pitanju seksa..bit će bolje
ah da..pilule ne smijem dokle god dojim tako da nam preostaju gumice a to mrzim iz dna duše :x a veli doktor meni- neka suprug pazi, a uostalom ne možete ni ostati trudna dok dojite. Da, da, pokazalo se :mrgreen:
eto, ja ocekivala nekaj, a MM ode na Majke :lol: ma, dobro, valjda ce bit sutra.
gumice su se pokazale "odlicne", s njima sam i ostala trudna (naravno da je jedini put kad je puko moralo biti u moje plodne dane :P )
dogovorila sam si mirenu u 9mj, a valjda, uz gumice, u ta 3 mj ne bum ostala opet trudna (naravno, pod uvjetom da bude nekaj od naseg sex. zivota :roll: ). opet, s druge strane, apstinencija je najbolja zastita 8)
Mi smo prije poroda imali ludi sexualni život,a sad...(2 i pol mjeseca nakon poroda) :cry: ni u jedno doba dana nemam volje. po danu mi se neda jer se ne mogu opustiti,mislim da će se beba probuditi jer ne spava čvrsto kao noću,a navečer sam preumorna i stvarno nemam volje. A glupo mi je MM-u svaki dan govoriti umorna sam. Kako se vaši muževi drže po tom pitanju?
ma, ni meni se bas ne da, pogotovo zato kaj sam vec (7tj nakon poroda) dobila M (pa me malo strah nove trudnoce). kao sto mozes vidjeti iz mojih ranijih postova, MM ima vrlo bogat drustveni zivot, mozda tako nadoknadjuje nedostatak doticnog. a svaki tjedan ide 2 puta na nogomet, pa se i tamo malo ispuca.
a to probaj prek dana spavati kad i beba spava (pusti pospremanje stana, to moze i pricekati), pa ces navecer biti bar malo odmornija :)
Skoro svaki dan velim da ću malo prespavati,ali onda kad mi beba zaspi,uvijek nađem nešto drugo za raditi ( pranje,peglanje,...). Stalno mislim da nešto moram. Samo želim da mi se vrati želja za sexom,da mogu opet uživati i prepustiti se kao prije :love:
ma pusti pospremanje, mislim da bi TM bio puno sretniji da ti se vrati zelja za sexom nego da svaki dan dodje u cist i pospremljen stan. ja sam peglanje odavno prekrizila (peglala sam samo djecju robicu do mjesec dana zivota oba djeteta). probaj fakat malo odspavati prek dana, to ti puno znaci (pogotovo ako imate burne noci :mrgreen: ).
Imaš ti pravo. Uostalom,živimo kod njegovih,tako da bi si mogla priuštiti malo spavanja poslijepodne. Još samo da se mogu prepustiti,da ne pogledavam stalno dal će se beba probuditi... :roll:
uspjeli smo uspjeli smo
yeah, we did it :lol: :lol:
odlično, bolje nego ikad.
mamu im se epizotomijom grrrr, ovako bez nje je-pa idealno
krumpiric - kaj tek sad :? pa rodila si prije mene...
andy - da samo znas koliko smo mi puta prekidali jer se dijete zbudilo
:mrgreen: uspavas ga, i nastavite dalje, a ak je bas pred kraj, bu se beba i malo strpila, nece joj nis bit ;)
Eto moj prvi sex je bio prije jedno tjedan dana i bio je KATASTROFA i totalni neuspjeh, bolilo me za poludit a i krvarila sam pa smo odlucili jos malo pricekati...
Ali zato drugi - sinoć - NIKAD TAKO DOBRO!!!!!! :D :D
Ja ne mogu virovat da se neko sexa par dana nakon poroda, a ona jadna još nije ni zarasla :shock: :P ...