MBee, drago mi je da vam je noćas bilo bolje. :*
Bubimira, ne znam kaj da ti kažem. Vjerujem daje teško, ali isto tako vjerujem da ona jako osjeća ono što ti osjećaš. Mi smo taj vrtić smatrali od početka jako dobrim rješenjem, jer sam ja počela kužit da kako je moja trudnoća odmicala, sve sam manje bila u stanju bavit se s Rokom. Onda je ispadalo da sam mu samo puštala crtiće i to mi definitivno nije blo prihvatljivo rješenje. Ipak u vrtiću se igra, druži se s djecom, pjeva, pleše,bla-bla-bla.
Roko je prvi tjedan odlično prihvatio vrtić, bilo je malo panike tjedan nakon toga. I da sam ja išla, sigurno ga ne bi mogla ostaviti jer je plakao,ali išao je MM. U principu, oni plaču prvih par min i nakon toga se zaigraju i zaborave na tebe jako brzo.
Danas Roko obožava ići u vrtić. Sam odlazi u grupu,mahne nam pa-pa i da pusu i odleprša. Vidim da uživa tamo, papa i spava bez problema. Ponekad čak i želi još ostati kad dođemo po njega :mrgreen: .
U svakom slučaju, ono što ti ja predlažem, radi dolaska još jedne bebe, navikni ju na vrtić jer ćeš si napraviti medvjeđu uslugu. Ako nemaš pomoć kad ti stigne još jedan mali anđeo,vjeruj mi, vrtić je zlata vrijedan. Barem nama...