:D cestitam!Citiraj:
makita prvotno napisa
Printable View
makita prvotno napisa
makita prvotno napisa
makita prvotno napisa
Hvaaalaa :sing:
a je li itko čuo za dr Dubravku Branicu, radi na Mejama kod dr Jukić
I ja se mislim za nju.Citiraj:
zrinka19 prvotno napisa
Itko :?
:?
ja sam lani bila kod nje na pregledu jer je ona zamijenila moju dotadasnju doktoricu.Citiraj:
wana prvotno napisa
ova doktorica je mlada, kcerka je dr. Branice koji radi u KB Split i izgledom je ista kao i njena mama koja radi kao med. sestra kod pedijatra dr. Dubravka Matića (za one koji imaju tamo upisano dijete)
nemam nikakvo posebno misljenje o doktorici jer sam je vidila samo jednom na rutinskom pregledu
ja sam se ljetos prebacila u polikliniku dr. Obad kod dr. R.Vulica
kakav je R.Vulić i jeli on privatno ili?ne znam u koga da se pribacim kod dr.Majića san ali :evil:
ja sam upisana kod jurićke na mejama i nju ne bi preporučila ni smrtnom neprijatelju.
a to šta mi je karton još uvik kod nje je na moju sramotu i linost. :oops:
ja imam poveći miom na livom jajniku, dođem kod nje na pregled, upozorim je na tu činjenicu i zamolim da mi malo pogleda (ali da me boli na dodir). a ona tako pritisne u isto vrime iz unutra i s vanjske strane da sam ostala bez zraka od boli. izađem iz ordinacije i ispovraćam joj se na cili onaj lipi ulaz od bolova. i tu je završilo moje pohođenje mesarki šta se tiče pregleda. ali sam uredno, cilu trudnoću dolazila po uputnice za mimicu koji mi je vodio trudnoću u bolnici. tribam li napomenit kako mi je svaki put priko one stvari davala uputnice. :mrgreen:
dr. mimica - meni predivan i kao čovik i kao doktor. nije baš pretjerano pričljiv jer mi pregled kod njega nikad nije trajao duže od 30-40 minuta. doduše, dolazila sam većinom u dežurstvo pa smo mogli malo i popričat, ali dok se on zagrije za priču baka s kolačima samo šta nije prošla. njemu sam rekla kako ima čarobne prste, nakon prvog pregleda kod njega ostanem trudna....on mi vodio trudnoću....dođem na predzadnji pregled u trudnoći skroz zatvorena, 10 dana do termina....on me pregleda i naruči za 7 dana.....sutra dan u viziti u rodilištu mimica stoji ovako kraj kreveta :shock: - a šta ćeš ti ovdje :lol: (btw, on me zadnji i pipkao prije nego mi je krenila plodna voda).
dr. talajić - kome je život mio, a još milija vršnjakinja u gaćama neka daje petama vjetra od nje. toliko o mom iskustvu s njom.
dr. tadin - sve moje preporuke, prvenstveno kao ginekologa
dr. banović - netko je spomenio kako je on oličenje gospodina, a ja ću dodat da je oličenje gospodina doktora. predivan.
dr. aračić - meni vrlo draga i dobra doktorica. šta god bi mi palo na pamet mogla sam je pitat, a stvarno je uvik bila i voljna odradit podužu turu razgovora. nikad neću zaboravit njen savjet: "ako želiš dite, prestani šetat po ostalim ginekolozima i uhvati se mimice. ili putuj u zagreb i ostavi se splita".
jednom sam bila i na pregledu kod ove ginekologice u škveru, ali njoj su bili zanimljiviji problemi mojih očiju nego moje "mašine".
eto toliko o mom iskustvu s ginekolozima kojih sam stvarno obišla, nažalost.
a prošla san ih i ja ajme al se ne mogu odlučit za kojega ću šta je preko hzzoa
talajićka :evil:
tadin mi je vodija carski super dr
aračička super
banović onako
mimica najbolji za probleme
a kod jurićke zbog savjeta i ne želin otić
majića nikome ne bi preporučila da je bilo po njegovom moje sunce ne bi bilo kraj mene danas :evil:
je li odabir "socijalca" završen????
jajoš ne znam kod koga bi se pribacila ili da ostanem kod ovoga i zavrnem mu vratom :lol: kad buden otišla jer nakon 2g nisan se usudila otić kod njega
moj karton je kod jurićke ima 5-6 godina a od toga se jednom (prvi, zadnji i nikad više) kod nje pregledala.
ne znam ni ja kod koga bi otišla, ko je "socijalac" i di uopće ima mista????
ne znan ni ja valjda će se netko javit s nekim informacijama :mrgreen:
čujen da je dekovićka dobra ali puna
ja vam iskreno ne mogu reci kakav je R.Vulic. ja ga znam iz srednjoskolskih dana i vidila sam ga par puta u bolnici i to je manje vise sve. ali pregled kod njega nisam nikad obavila.
kod njega sam se upisala najvise iz razloga sto mi je blizu, a meje su mi daleko i od kad je otisla ginekologica koja mi je vodila zadnju trudnocu tamo me vise nista ne privlaci
evo ja imam iskustva sa r. vulicem. kod njega sam se prebacila, jer sam prije bila kod majica, koji mi nije bio los, ali nije ni nista posebno. bila sam kod vulica na pregledu, ima njeznu ruku, sluzben, ali pristojan i ugodan. njezna ruka je kod mene bila presudna za ostanak 8)
inace, isto spadam u fun club dr. mimice.
evo i moja lista, a prosla san ih fala bogu...
top 3 koji zasluzju ocjenu 5+:
dr. sparac - cito, izuzetno ugodna i topla osoba, super strucan, sve najlipse i moje tople preporuke, za tretman kakav dobijes uopce nije skup. operirao me.
dr. roje - bolnica, isto ko sparac samo sve to dobijes besplatno, zato ga jos i vise cijenim, kod njega idem kad mog dr. nema ili kad je kakva panika
dr. majic - moj dr, soc., sve najlipse, kad god mi je bilo sta tribalo bez problema mi je ucinija, dosla bi i kad nisan narucena, s njim iman vise ka prijateljski odnos, kad ga nazovem uvik zna o cemu se radi i sta mi triba, ma super je, al mu je med. sestra koma.
ostali kod kojih sam bila ili su mi skupi za ono sta dobijem ili imaju los pristup.
dr majić je super kad je sve super naravno čast iznimkama ja mogu samo reć da mi je zaheba trudnoću-ukinija mi tablete za štitnjaču zbog čega mi je tsh porasta na 80(normalan do 4),posla me kući sa IUZR-zastojem,reka mi da mi beba ne prima krv,kisik i hranu i da se vidimo za 2tjedna,ja san srećom otišla u bolnicu,moje dijete nije doguralo to njegovog termina pregleda već je rođena hitnim CR 5 dana prije (nego šta san trebala kod njega na pregled) i to uz šansu od 30 % da će preživit i evo fala bogu amo reć sve je ok a da je bilo po njegovome umrla bi mi beba to je bilo jako nestručno i neodgovorno od njega i nisan ja jedina šta je tako zaheba
oprostite na izrazima ali nakon 2god šta je prošlo ja san još uvik ogorčena na njega :evil:
pa sad ko voli nek izvoli
Potpisujem od riječi do riječi.Citiraj:
zhabica prvotno napisa
Upravo sam u fazi prebacivanja kartona kod druge odabrane ginekologice.
Dosada sam bila kod dr.L.Pejković.
Moram reći da nisam skroz zadovoljna s njenim naćinom liječenja.
:cry:
uh nessa, najezila san se! sad kad si ovo napisala podsjetilo me da se mojo najboljloj prijateljici recimo nije svidija njegov pristup a meni je recimo super bas to. nema opravdanja za ovo sto se tebi dogodilo. ja san imala dosta problema i do sad je sve dobro funkcioniralo, bas mi je zao sto je tebi tako bilo. :love:
zhabice i sama se još naježim kad se sitim svega viruj mi jer pošto san ja primalja pa neke stvari znan i srića da san sama reagirala inače bi bilo :cry:
a ja san kod njega ima 5g i bija je i meni prije super pa ni sama nisan mogla virovat u ovo al eto stvarno san razočarana i još nisan nikako bila kod njega posli svega jer to je beba nije šruca kruva a ekima je posal očito navika
mislila san ga i tužit al mi se nije dalo zezat sa time
Ja sam vodila trudnoću kod dr Obada ,i mogu samo sve najbolje ,i najlipše o njemu i kao čoviku i kao doktoru,preporučam ga ... :love: :* :DCitiraj:
makita prvotno napisa
Ja sam vodila trudnoću kod dr Obada ,i mogu samo sve najbolje ,i najlipše o njemu i kao čoviku i kao doktoru,preporučam ga ... :love: :* :DCitiraj:
makita prvotno napisa
Vidila sam da u Kavanjinovoj kraj Presidenta prima pacijente neka dr. Đirlić. (To je tamo di je i Talajićka, ukoliko se ne varam)
u pravu si to je di i talajička li ne znam za tu kakva je
dr. sparac bila kod njega na jednom pregledu, ostavio mi je famozan dojam. jako ljubazan i ugodan.
dr. majic moj sadasnji soc. ginekolog. svida mi se i dobar mi je, mozes normalno popricat s njim. ali ona njegova sestra :evil:
dr. talajic bjezite dalje od nje, vodila moju prvu trudnocu i neman nikakve lipe rici za rec o njoj ni o njenoj sestri
dr. aracic mi je radila moj prvi carski s andreom. ostavila je na mene jako dobar dojam na porodu ali mi se na predavanjima uopce nije svidjela
dr. roje radio drugi carski, sve najbolje o njemu.
dr. branica je meni bila jako ugodna i draga.
dr. vukovic samo cu rec :x
Doc. dr. sc. Deni Karelović, dr. med. :naklon:
Sto mislite o DR. Praprotnik? Vodi me vec nekih 11 g. S tim da mi se cini da je malo (vjerojanto zbog dosta posla) postala ubrzana. Kao da smo na traci. :). I imam jos jedno pitanje je li neko zna je li dr. Šparac dežuran u bolnici u ST?
Hvala!
dr. banović - netko je spomenio kako je on oličenje gospodina, a ja ću dodat da je oličenje gospodina doktora. predivan.
Skroz suprotna iskustva su mi sa njim ,očajan i nenormalno površan,riječi iz njega triba čupat ka sa kliještima,NIKAD VIŠE,kod njega
:evil:
Mislim da je, ali da je to neki privremeni aranžman, primarno mu je mjesto rada CITO, znači ne možeš računat na to kad ćeš ga točno tamo ulovit. Mislim da se sad KB Split tako privremeno "pokriva" nakon što im se dogodio odljev kadrova pred koju godinu i kadrovi počeli masovnije odlazit u privatnu praksu na način da sad nemaju dovoljno svojih.Citiraj:
Sanći prvotno napisa
Ina hvala!
Ja uvijek idem privatno, pa nemam iskustav sa socijalnim-osim s Talajićkom. E sad, mene boli, pokušavam se naručiti-uvijek treba,m čekati bar dva tjedna (a boli) , najčešće tri.
Je li to normalno? Mislim, znam da nije (kad imaš upalu), nego me zanima čeka li se u drugih socijalaca toliko? Ako ne, odmah dižem karton (valjda svi imaju podjednako pacijenata), nema smisla, kad uvijek moram privatno-na kraju me napadne i njena sestra zašto nisam došla (mislim, stvarno, jel se pravi luda, kako joj nije neugodno pitat to?) :roll:
Ma šta je bilo, meni baš izgleda da dobro žonglira sa svim papirima, nalazima, kartonima, mjerenjem tlaka, pozdravljanjem i odzdravljanjem uz pokoju ljubaznu riječ...Citiraj:
luce2006 prvotno napisa
sto se tice privatnika, niko nije spomenuo dr. Busica, ja sam bila kod njega. prvi put mi je bio sluzben i hladan, a drugi put je pola sata pricao sa mnom, rekao je da imam jajnike nalik policisticnima i sve mi lipo objasnio.. s tim da sam bila kod svog dr u zd (privatno) puno puta i nikad mi nije spomenuo nikakav problem...
Potpisujem kvzd - godinama sam radila kod dr. Bušića gin. preglede i pratila prošlu trudnoću u početku, dok se nisam preselila u DS. Iako na prvi pogled hladan, strpljivo je odgovarao na sva moja pitanja, pružao objašnjenja, uvijek je na kraju ostavio pozitivan dojam.
[quote="Sretna Mama"]Dr. Pejković je ok , i imam samo hvale za nju, dok je moja gin. bila na godisnjem dr. Zanchi ona ju je mjenjala i pokazala mi se izvrsnom, samo sto je malo "mesar" al inace jako je stručna
išla sam kod nje par godina privatno,i nije mi se pokazala baš stručnom..imala sam spontani nakon čega je ona ustvrdila kako imam problema s hormonima te mi dala jednu konjsku terapiju 3 mukotrpna miseca..da ne govorim da nakon isteka terapije hormoni mi otišli u nebo visoki..tek naknadno saznam da ona uopće nije kompetentna izdavat takve terapije ta da je puno cura zeznula stanje s hormonima..ona kao osoba je bila kako-kad,nekad bi mi pričala od Adama i Eve,a nekad tako površno,kao da smo skupa medicinu završile pa ja znan o čemu ona priča..
naručila sam se u Šparca,na preporuku prijateljica,pa ćemo sad vidit.. ;)
ja sam prvu trudoću bila kod dr.Andelke Jurić privatno i nemam lipe rići za nju katastofa,a drugu i sada ovu treću trudnoću sam kod dr.Poljaka i
mogu vam reći samo sve najbolje od profesionalnosti do ljubaznosti sve NAJNAJBOLJE...........
ja vodim trudnoću kod dr Roberta Vulića i moram reći da je on jednostavno fenomenalna, predivna osoba. uvijek je raspoložen, stručan, detaljan i komunikativan. služben je, obraća se s poštovanjem i jako je profesionalan. sve detaljno objasni i kod njega nikad nisam izasla iz ordinacije a da sam imala nekih dvojbi. svakom bih ga preporučila.što je najbitnije nježan je, nije "mesar". usput, i sestra je skroz super :klap: