drage moje suborke, ja sam kao i Rominka imala potrebu odgovoriti ovima koji su mi poslali 2 e mail-a s sadržajem od kojeg mi se digla kosa na glavi..evo što sam im odgovorila a potom ih stavila u Spam..
Poštovani,
Molim da mi ne šaljete daljnje e-mailove jer s prijezirom gledam na vašu inicijativu budući da sam upravo noseća zahvaljujući potpomognutoj oplodnji!
Razumijem da imate svoje stavove protiv zamrzavanja embrija ali svatko za sebe može odlučiti da li pristaje na nešto ili ne ali je bezobrazno i nehumano da vi sebi uzimate za pravo da odlučujete za druge ljude i parovima kojima je to jedini način da dođu do djeteta to spriječite.
Upravo je dr Ostojić dao slobodnu volju svim građanima, dakle ja to hoću a ti to nećeš i nemoj pa gotova stvar.
I da, rasprava da li je embrij u stadiju od 3 dana kad se obično zamrzava živo biće je predmet spora filozofa, vjere, politike, etike već godinama. Osobno smatram da embrij postaje živo biće s 5 tjedana trudnoće kada počne kucati srce.
Ja svoje zamrznute embrije neću baciti, sve ću ih iskoristiti i borim se za svoju sreću, svoje djete u naručju i ako je to grijeh onda neka sam grješnica, Vi me možete osuđivati ali mi nemate pravo oduzeti pravo slobodne volje i izbora.
I da, ja sam vjernik i smatram da koliko god su mi dr pomogli u nastanku mog djeteta bez Božje volje tj Duha Svetog djete se ne bi rodilo.
Dakle molim vas solite pamet nekome drugome a meni ni slučajno više niti jedan jedini e mail.
I još za kraj pretpostavljam da ste svi vi iz udruge sretni biološki roditelji koji nisu imali problema s začećem pa sad filozofirate a da vam se ne daj Bože dogodi ovakva situacija vidila bih vas.
Bez srdačnog pozdrava