https://scontent-b-mxp.xx.fbcdn.net/...31_54542_n.jpg
:mrgreen:
Printable View
Ajajaj, koja njuškica, i evo ti na, čim čovjek vidi ovako nešto poželi odmah tako nešto :-)
divan je, stvarno
i istina, čovjek poželi nešto ovakvo
al' se ne dam :mrgreen:
preprepresladak je cvijeto!
a gdje su slike ostalih pasa? dajte da malo vidimo vaše non-human članove... obitelji :mrgreen: :uimesvakeobitelji:
ajme kako je divna! :zaljubljen: i kako je nježna. :)
evo i mojih: psi
(oboje su udomljeni iz azila :) )
Evo moje ljubimice, ovaj čas slikane.
http://public.fotki.com/Beti3/moja-l.../100-6237.html
Vidi se kako je cool, zar ne? Upravo je stigla iz šetnje i sad malo pričanja pa spavanje. Čim joj se obratim, repić se zarola u zrak, zamaše i sluša. Gleda me kao da zna da pišem o njoj. Psi su zakon.
:heart:
predivni su vam peseki :zaljubljen:
moja je isto iz azila
innu, faca je za dog-shaming stranicu. :)
topim se.:heart: svi su mi redom tako slatki i neodoljivi. posebno su mi krasne kombinacije psa i malog djeteta.
moj je također udomljen, a fotka mu je u avataru. maca je crna vulgaris domaća.
Moja Maza :heart:
http://public.fotki.com/Larica/proda...001111816.html
Boljeg peseka nismo mogli dobiti. Puno zavisi od pasmine. Ona je stvarno jako draga i prava mala damica.
a Maza je prava dama stvarno :zaljubljen:
koja je to pasmina?
nije dečko, cura je. abi.
il piša il spava :mrgreen: u roku od sat vremena piša bar 5 puta. mm pere stalno za njom.
puno spava. igra se pol sata i onda krmi. a kad se probudi - piša.
vodimo je stalno ispred zgrade, tu poludi skroz od igre, al čeka da se vrati doma da se popiša i pose*e.
rekli su nam da još tri tjedna, do novog cijepljenja, može biti vani, al samo tamo di znamo da su svi psi cijepljeni, a u parku jesu.
nit cvili, nit laje. glasa još skoro nije ispustila.
jučer baš nije jela, mm već zvao ovu ženu od koje smo je kupili. i igrala se samo pol metra od kauča. čim slučajno ode malo dalje, odmah se vrati nazad.
a danas ujutro ko neki novi pas, pojela cijelu padelu i poludila skroz, izašla i iz dnevnog :lool:
ma šta da vam kažem, svi 4 cijeli dan samo u nju buljimo :lool:
jooj, svi psi su predivni, al ova slika s bebom... :zaljubljen::zaljubljen:
ajme ova pasmina - Maza :heart:
njih stalno gledam po parku i tak su mi ko iz crtića :-)
Maza je king charles spaniel, čini mi se
preslatka je
Cvijeto, koliko je stara?
Stvarno tako puno piski? Ima neko mjesto ili pisa svuda? Sta cete s njom dok radite?
divna ti je abi :heart:
Yes!
Što se tiče piškenja, dok je bila mala i puno piškila kupila sam podloge i one kapi koje ih privlače da pišaju na istom mjestu. U roku dva dana je naučila di se piški. Te podloge sam maknula dok je naučila čekati da ide van, što je bilo s nekih 4-5 mjeseca otprilike.
ima 2 mjeseca i stvarno tako puno piški :mrgreen:
uglavnom se popiša na približno isto mjesto u dnevnom.
kupili smo te podloške, al se još nije na njih popišala.
kupiti ćemo taj miris sutra.
dok radimo, biti će sama. od osam do jedan, kad j dolazi iz škole.
a sad, slijedeći tjedan će moja mama, friška penzionerka, doći kod nas. pa ćemo vidjeti.
hbg, propustila je čuvati unuke, sad nek malo čuva abi :lool:
Ma i nama valjda dolazi jedno cupavo klupko iduci tj., mjesanac maltezera i pekinezera...Frka me tog zapisavanja po stanu radi malog i njegovih igracaka...
Doduse imamo veliku terasu, nekih 20 m2 i jos nekih 30 m2 dvorista, pa cemo valjda nekako i to savladati...
Štene ti i ne treba ići po cijelom stanu/kući, a kako će vrlo vjerojatno sve gristi i žvakati onda mu igračke i ne trebaju biti na dohvat, posebno kad nije pod nadzorom. Te podloge/pelenice su dobra stvar, samo kao što već rekoh moja ih grize i trga pa joj nikad nismo mogli ostavljati pelenicu.
Hm, nemoguce ce biti da nije u dodiru sa igrackama...
Pa on če ti igračke gristi, a sitne može i progutati.
Ako je to malo štene oni mijenjaju zube i tada sve grizu kao ludi.
Da, biti ce zabavno...barem cemo imati razloga pospremati igracke
Dok vas nema ostaviš ju u ograđenom prostoru, hodniku i sl. Ja sam joj uvijek ostavljala krevetić, igračku, vodu i u suprotni kut podlogu za piškiti. Ali oni uglavnom spavaju dok gazde nema doma.
Na štenetu je lako skužiti da joj se piški, počne užurbano hodati i njuškati a kad im se kaka vrti se u krug. Ja sam uvijek dok je počela tražiti mjesto brzo ju odnesla na podlogu i super. Nije da se baš nikad nije popiškila na tepih i sl. ali prođe ta faza brzo. Uostalom prirodno im je da to obavljaju vani na travici.
Ja radim doma pa mi je puno lakše odgajati peseka jer sam non stop s njom. Ali evo frendica je kupila beagla i on je sam doma dok su djeca u školi i dok oni ne dođu s posla i sve je ok. Pas se prilagodi svemu.
Naša spava s nama u krevetu. E to je stvar koju sam ja zaribala jer mi je tako bilo lakše. Staviš ju k sebi, spava ko top i ne budi te po noći :mrgreen:.
nas je luka imao fetis na prljave gace, provaljivao je u kosaru sa prljavim vesom i krao prljave gace i to zvakao. fuuuuuj
marta koju sam nasla na cesti nikad to nije radila
Ajme, koje fotkice... :zaljubljen: :heart:
baš sam uživala gledajući vaše dlakave članove obitelji :heart:
evo naših avlijanera :))
http://public.fotki.com/mimi01/micika--aro/
LOL
naša prva kujica je svaki dan navlačila okolo moje nošene najlonke (i ne bi ih nikad potrgala)
ne kužim kak joj je to uspijevalo
joj ovakvih "predator" fotki imam i ja :mrgreen:
od kad je shvatila da je novi član čopora izvor besplatne hrane kampira pod njegovim stolcem, grickaju skupa isti keksić i slično :-)
preseli se na podforum "bespelenaštvo" :lool: dok smo mi prolazili tu "fazu" često sam se sjetila mikke :mrgreen: bez zapišavanja će teško. i ako skuže da vani treba obavljati, to su još mali psići i izmakne im kontroli. tako da, ujutro kad se probudiš, prvo što uradiš je staneš i ponjušiš zrak... da vidiš da nije negdje se popiški ili pokakio. :)