Jel nam HK vec piskila?
Printable View
Jel nam HK vec piskila?
least vidjet ces da ce sutra biti sve u redu! pogledaj koji dobar film veceras u muzevom zagrljaju i pomazi mrvu!
Bubi bas smo si skinuli neki, cajek i tak to ;)
E smijesno mi je, ja inace izivam u dolce gustu, vec 3 dana za redom ne mogu popit ni pola salice..
Least, nisam jos pisnula. Pojavilo se par kapi krvi, pa cu sacekat jutro. A sad sam nesto kopala i iskopala sam da je moja beta kad sam imala vanmatericnu u 4 tj iznosila 1800. Eto ako ti nesto znaci....
Hej cure..
evo sinoć se vratili s puta, bilo je presavršenoooo...!
Hvala svima na čestitkama za rođendan!! Nisam se priključivala ovdje, jer sam guštala punim plućima...Čak sam bila uzasno bolesna na rođendan, al mislim da mi je šetnja po Plitvicama i ostalim šumskim krajevima sve fino otjerala..sad sam puno bolje, gotovo i ozdravila! Na učenje nisam ni pomislila...još sutra ću odmarat, a onda nazad :škola:
Least :-D za novo odbrojavanje i tvoju mrvicu!
Zuzy sutra piši 3dc, došla jučer prijateljica..
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Sushi, nisam..., a ni Alebica očito nije zanimalo
lista za 20.10.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 36 dc
odbrojavalice:
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Dobro jutro, cure!
Kava je skuhana! :coffee: Poslužite se!
Least,
smiri svoje srce! Bit će sve dobro... Tvoje srce čuje bebino srce. Neka čuje nešto lijepo, a ne samo neko lupkanje od straha. :-) Samo smireno...
Službeno objavljujem da smo MM i ja krenuli u akciju - od jučer, 10 dc bit ćemo vrijedni, vrijedni... Ajde, bebica! :dancingfever:
Sreco... Hvala na kavi, al meni moze jedn rakija haha....jutros mi nekako bas pristaje ;)
Jutroooooooooo!
Least ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~!
evo mene s informacijama..trudnoća je dokazana..plod je 2mm jedino što kako smo bubekica i ja pričale uhvatio se na nezgodnom mjestu gje češće dolazi do spontanih ukoliko se ne uspije napraviti prostora, ali zasada opbzirom da je smeđarenje možda bude sve ok. naime radi se o predjelu desnog roga, na granici sa samim miometrijem...nije u rogu i može sasvim normalno opstati...ovisi kako će se okrenuti posteljica. to bi se trebalo vidjeti kroz 2-3 tjedna.
ima netko slična iskustva?
sretna sam da nije vanmaterična, a sad kako bude :)
evo stigla i beta 2684...hm jel to ok? ili je prenisko?
Least, ne znam je li beta preniska. Druge cure će se javiti... A u biti, nije niska. :P
A kaj doktor veli na betu? Nakon sto prijedje 1000 beta sporije raste. Kakav je doktorov savjet dalje?
nisam imala betu kad sam bila tamo pa sam naknadno javila i još čekam odgovor. da i ja sam čitala da kasnije sporije raste, a osim toga, već na onoj prvoj betu napisao je mora porast 66%, a ne 100%...budemo vidjeli. mislila sam da možda vi imate neko iskustvo pa pitam
a ništa, savjetuje praćenje i kroz tjedan dana uzv, a kroz 2-3 tj ako se niš ne događa, znači da je plod na dobrom mjestu.
nitko od vas nije čitao o takvim slučajevima? teško nađem nešto na netu...
least-draga ja nislim da je beta super,nesekiraj se
jesi mozda otvorila bo s obzirom da kazes da se plod uhvatio na nezgodnom mjestu?
mislim zapravo neznam dal tu mirovanje igra kakvu ulogu
HK-jesi pisnula testic?
kika rekao mi je samo izbjegavati fizičke poslove kao i u svakom početku trudnoće, ali kako će plod rast i hoće li imati dovoljno prostora, to ne ovisi o meni.
budem pričekala da dr kaže nešto za betu a onda ću brinuti ako kaže da je loša...sretna sam, a sad što bude
tako je malo podataka o trudnoći u uterusu, a u ovom predjelu roga...
least sretno dalje... mislim da ce samo vrijeme i daljnji uzv-i dati odgovor na ova tvoja pitanja, na kraju je ipak svaki slucaj i svaki organizam individualan. pouzdala bih se u misljenje tvog dr., u dobrim si rukama :)
da, samo vrijeme će pokazati hoće li biti sve ok. a ja se nadam da hoće :)
pouzdam se ja u njega, jedino što ti pred nmjim u tom trenutnku ne padnu sva pitanja na pamet
Evo kaze da je beta dobra i lijepo raste, u skladu sa uzv.
Optimistican je, iako nije idealno mjesto za plod
Least super, bit ce sve ok :love2:
Ak ti je lakse, pisi si na papir pitanja koja te muce pa kad bude trenutak, pitas. Ili usmeno ili pismeno
Least, super za vijesti. Bice to sve ok. Vidjet ces.
Ja nisam pisnula, jer sam jutros jedva procurila. Tako da cu s danas pribiljeziti za 1 DC, a nadam se da ce krenuti kako treba u toku dana. I boli me stomak. Tako da opet moja intuicija pobjedjuje ;)
HK-:love2:
HK
znam kako ti je... :predaja: Jednostavno se predaš dok ne završi M.
lista za 21.10.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 37 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
HK...:taps:
HK,evo neka budeš još danas gore,stavim te sutra ako danas krene ful..:love2:
Least,bravo za bebušku :klap: Neka si sad napravi fino mjesta i lijepo nastavi rasti narednih 8 mjeseci!
krojachica,dobro došla u ljubičice!
Mary,super za beštiju,neka si je konačno riješila,a sad idemo dalje!
Sreća,go girl :rock:
Žužy,
ma jesi me nasmijala! :lol:
Imam test za trudnoću od 8. mjeseca. Nikako da se stignem testirati... :raspa: Uvijek me M preduhitri! Miša mu! Još će mu i rok valjanosti isteći...
Lijepo je gledati kako se penjem po listi, lijepo.:-D
Meni se to nemre desiti...:raspa:
Ja pišam sve do čega dojdem,hcg,lh,čega ima...trenutni status - hcg/negativan - lh/negativan (s vidljivom drugom crticom..eh kad se ta bar preselila na hcg)
Danas mi 14 dpo i od danas čekam narodnu armiju ,a tak me šarafi da bu sutra garant došla..:ban:
Hvala cure moje... Lijepo vas je imati u svim momentima, a posebno onim tezim :*
Jos mjesec i punim 1.5 god uzaludnog rada na bebici. I ovaj mjesec cu ici na folikulometriju, pa cu traziti da ponovim briseve i konacno uradim taj HSG, pa da vidim sta dalje. Muz vec duze od tri mjeseca pije svoje vitamincice, jede med s onim sjemenkama, pa se nadam da ce nesto uroditi plodom. Kad obavim to sve jos malo cu da se strpim i ako ne bude nista, uputit cu se s muzem ka Bahceci klinici... Drugo rjesenje zaista ne vidim. Ne razumijem gdje bas ovako zapelo! :(
Promijenila sam avatar, sviđa vam se?
Meni je ful fora! Eto, da vas malo razveselim ovog tmurnog ponedjeljka... :-D Cure, hrabro!
kasnim kasnim kasnim!!!!!!!!!!Least123 čestitam!!!!!!!!!!!!! :-D
i ja se pridružujem klubi s trakicama i jeftinim testovima :)
gledam si uzv i upravo jedan takavtestic cijelo vrijeme ispred sebe
hvala sandra :)
ja sam ostala bez lh testova.... ima li netko za prodati ? samo 1 hcg kojeg kako anka kaže čuvam za posebne prigode
Od kud ih naručujete?
ljubilice ja ti imam jedan, mogu ti dati u areni ako sam usput, a za kad ga trebaš? smao ne znam jel ti jedan nešto može značiti
nekoliko puta sam narucivala lh i hcg testove sa saveontests i bila sam zadovoljna... testovi nikada nisu imali evaporacijske linije, a moram dodati da je hcg test ovo ljeto, kada sam imala biokemijsku, pokazao jacu i jasniju drugu crticu od gravignost mini i sign testa (ne pitajte zakaj sam ih napravila sve...nisam vjerovala sama sebi da vidim crticu pa mi se bas trosila lova na usporedbu testova :roll:)
nazalost, kada sam narucivala novi paket trakica prije mjesec-dva, na saveontest ih nije tada bilo i narucila sam s accuratepregnancytests...i reci cu samo - nikad vise! :gaah: na svakom hcg testu je uzasna jaka siva evaporacijska koja nastaje odmah, u prvih par minuta...a linija na lh trakicama mi tamni samo onako uz rub, neravnomjerno. sumnjam da cu ih opet narucivati od njih, makar vidim po forumima da su iskustva pozitivna...
s oba sajta su trakice dosle u roku 2 tjedna u koverti na kojoj je pisalo 'cosmetics'...ali to sam ih dodatno trazila uz narudzbu, ne znam da li je uvijek praksa...pretpostavljam da je
ako ce ti trebati pokloniti jos koji komad dok cekas narudzbu, javi mi na pp :)
Cure smjesno pitanje, dal plod kad se nakon 10ak dana ugnijezdi jos uvijek moze se malo pomaknuti dok se formira ili ostane tu gdje je? Mislim u onim pocetnim stadijima
Jutros nesto lagano smeckasto u gacama ;(
Ne znam dal da se javim dr...samo je tockasto, ali me strah ne reagirat. Vidim razvoj jos tokom dana...