Promijenila sam avatar, sviđa vam se?
Meni je ful fora! Eto, da vas malo razveselim ovog tmurnog ponedjeljka...Cure, hrabro!
Promijenila sam avatar, sviđa vam se?
Meni je ful fora! Eto, da vas malo razveselim ovog tmurnog ponedjeljka...Cure, hrabro!
kasnim kasnim kasnim!!!!!!!!!!Least123 čestitam!!!!!!!!!!!!!![]()
i ja se pridružujem klubi s trakicama i jeftinim testovima
gledam si uzv i upravo jedan takavtestic cijelo vrijeme ispred sebe
hvala sandra![]()
ja sam ostala bez lh testova.... ima li netko za prodati ? samo 1 hcg kojeg kako anka kaže čuvam za posebne prigode
Od kud ih naručujete?
Posljednje uređivanje od ljubilica : 21.10.2013. at 20:36
ljubilice ja ti imam jedan, mogu ti dati u areni ako sam usput, a za kad ga trebaš? smao ne znam jel ti jedan nešto može značiti
Posljednje uređivanje od Least123 : 21.10.2013. at 20:39
nekoliko puta sam narucivala lh i hcg testove sa saveontests i bila sam zadovoljna... testovi nikada nisu imali evaporacijske linije, a moram dodati da je hcg test ovo ljeto, kada sam imala biokemijsku, pokazao jacu i jasniju drugu crticu od gravignost mini i sign testa (ne pitajte zakaj sam ih napravila sve...nisam vjerovala sama sebi da vidim crticu pa mi se bas trosila lova na usporedbu testova)
nazalost, kada sam narucivala novi paket trakica prije mjesec-dva, na saveontest ih nije tada bilo i narucila sam s accuratepregnancytests...i reci cu samo - nikad vise!na svakom hcg testu je uzasna jaka siva evaporacijska koja nastaje odmah, u prvih par minuta...a linija na lh trakicama mi tamni samo onako uz rub, neravnomjerno. sumnjam da cu ih opet narucivati od njih, makar vidim po forumima da su iskustva pozitivna...
s oba sajta su trakice dosle u roku 2 tjedna u koverti na kojoj je pisalo 'cosmetics'...ali to sam ih dodatno trazila uz narudzbu, ne znam da li je uvijek praksa...pretpostavljam da je
ako ce ti trebati pokloniti jos koji komad dok cekas narudzbu, javi mi na pp![]()
Posljednje uređivanje od sushi : 21.10.2013. at 21:09
Cure smjesno pitanje, dal plod kad se nakon 10ak dana ugnijezdi jos uvijek moze se malo pomaknuti dok se formira ili ostane tu gdje je? Mislim u onim pocetnim stadijima
Jutros nesto lagano smeckasto u gacama ;(
Ne znam dal da se javim dr...samo je tockasto, ali me strah ne reagirat. Vidim razvoj jos tokom dana...
Jutrooooooooo!
Least ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~!
Nitko nije komentirao moj avatar....
Least, joj, nadam se najboljem! Joj, joj! Valjda nije ništa strašno. Drži se!
ne pojačava mi se, lagano je, možda jučer od tog uzv-a i još pomješano s utrogestanom pa izgleda jače.
ali nije kao prošli puta...
least-ja bi se svejedno javila dr ako nista drugo onda da budes mirnija
kika...sretno s odobroajavanjem..doći će braco ili seka
javila sam se dr..kaže nema potrebe za uzv ako se ne pojačava krvarenje, a u pon sam ionako naručena.
Curke kakva je situacija kod naših doktora u Petrovoj?dal zna koja?jel štrajkaju ili?Idem u pon na konzultacije a neznam kakva je situacija!
čak si mislim...možda mi je ginkač jučer s uzv-om malo to prodrmao...ne znam, jel to moguće?
Mary kod kojeg si dr u Petrovoj?
Least a moguce... Citam da dosta cura neda da se bas dolje "kopa"
HelloKitty,da pišem danas 2.dc,jel krenulo zaprav?
Mary,najbolje da nazoveš sestru Ivu i pitaš dali da dolaziš da nebi išla badava.Do sad nisu primali osim cure u postupcima.Kak je sad s obzirom na rasplet štrajka,neznam...zato bolje provjeriti. sorry na OT
Least,lijepo ti budi u vodoravnom i uživaj,bitno da nema crvenoga..
Srećo draga,ma nemremo a da ne primjetimo tvoj veseli avatar,samo što ga ni jedna nije skomentirala,a uveseljava nam odbrojavanje kaj je da je!
kik@,sretno i da za koji dan tipkamo na tvom odbroj.
Al ima još kandidata prije...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
žužy, nažalost nisam u vodoravnom...ali sjedim cijeli dan i malo prošetam i pokušavam ne upijati nčije negativne misli. nemam nekih bolova, a ovo dolje je danas bilo malo
dr je jučer rekao samo bez fizičkih poslova i napora
Mary mozda da nazoves i sestru Irenu, meni je ona draza draza od Ive. Jel imas termin za lijekove? Mislim da bi te mogla s.Iva upisati ak te dr slucajno ne primi
lista za 22.10.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Nije smiješno. Svako pitanje koje si postavljaš tebi je važno i nemoj brinuti da je smiješno. Oplođeno jajašce se "ugnijezdi" tako da otopi endometrij maternice i ukopa se u njega. Već dva tjedna nakon implantacije se počnu razvijati krvne žile. Tako da nakon toga, nema micanja, ali zato ima rasta posteljice u krug, i to veliki krugA bit je da se posteljica dobro razvije.
Ne znam zašto ti je liječnik uopće govorio takve detalje, kad se ustvari još ništa ne zna. Da si čekala 7.tjedan sačuvala bi si ova dva tjedna straha i neizvjesnosti. Bila sam jednom u ta dva tjedna straha, dobro je prošlo, ali idući put me liječnik nije vidio tako rano. Ionako se, nažalost ništa ne može napraviti. Ako je sve kako treba, trudnoća će se nastaviti, a ako nije, tada neće. Nikakvo tvoje ponašanje, ni nikakav liječnički postupak tu ne može ništa promijeniti.
Želim ti snage da izdržiš vrijeme dok ne budeš točno znala, a još više ti želim da sve bude u najboljem redu, jer sve je toliko friško, da možda ni liječnik nije najbolje vidio i neka idući put na pregledu sve bude na pravom mjestu.
vidim da na većini site-ova piše da lagano krvarenje u prvim mjesecima trudnoće može biti normalna pojava...
beti lijepo si to napisala, zaista
istina, na neke stvari jednostavno ne možemo utjecati. ja se cijelo vrijeme zapitkujemtrebam li nekako ishoditi to bolovanje, ali onda si mislim, sjedim, osjećam se dobro (osim povremenih grčeva i bolnih dojki..nekako kao da su vrtoglavice malo smanjene), ipak ne krvarim obilno i svakodnevno...a to dal će se moja mala mrva uhvatit očito je neka viša sila, na koju mi baš i ne možemo utjecati
vidim da na većini site-ova piše da lagano krvarenje u prvim mjesecima trudnoće može biti normalna pojava...
HK
krojachica i sandra ~~~~~~~~~! a i mami i zuzy za ljubicastu fazu
least, iskreno ne vjerujem da krvarenje moze biti od uzv s obzirom na osobno iskustvo s tvojim dr... ali ako je stalo ne brini, dan po dan..
a sad jedna za oprasivanja!bome sam bila vrijedna...ali temp na grafu pada, a ovulaciju sam pratila na uzv hmhmhm... anka, zuzy i ostale mjeracice bt upomoc
![]()
bubi draga, znam da nas citas... sretno, napokon!
sushi,meni to "smrdi" na implantacijski dip,taman si tu negdje po dno! Kak se osječaš?![]()
sushi nismo se vidjele u petak...jel potvrdio ovulaciju?
ako je, istina ovo što kaže žužy, i ja sam u jednom trenutnu primjetila nešto nižu tempicu, a nakon toga i sad oko 37
sad sam saznala nesto novo o mjerenju...fala! ajde bas me zanima...nikad mi ti grafovi nisu pratili uzv sliku kao ovaj c, valjda je promjena toplomjera bila ok...vidjet cemo kak ce se ponasat dalje
osjecam se iscrpljeno...ali zbog posla...dnevnog, ne onog oko o
least, da...bas smo se mimoisle u petak, steta!
sushi mila, primijetila si
saljem puno ~~~~~~~~~~~~~~
Bubi sto se to dogada, a nisi sas informirala![]()
pa tebe jesam zapravo na PP
rijesila sam se ciste, cekam m krajem tjedna i startamo (za one koje zanima, a ne prate po drugim temama)
A to znam, nisam odmah povezala, mislih ima mozda jos nesto ~~~~~~~~![]()
Hello Kitty,
otpade ti nama s liste...
Aj, cure moje... Bit će teško ispuniti kalendar s akcijama kako sam predvidjela...Ema je bila svadljiva, MM isto, ja flegma. Kad je E, zaspala, skoro sam i ja. MM je stvarno i zaspao. Eto, jedva se razbudili... I MM je obavio svoju bračnu dužnost, uredno.
![]()
Danas mi je 12 dc, tijekom druženja sudeći po vlažnosti - rekla bih da je O oko ovog dana, premda danas nisam osjetila neku sluz. Zaboravim ujutro pogledati, ma ni tokom dana se ne sjetim. Obično ujutro škicnem što se to dolje događa. Ne znam razumijete li me. Dosta rano mi je počelo "sluziti". Ujutro ću provjeriti stanje.
Nastavljamo s akcijom!
Laku noć, cure!![]()
Jutro, cure! Koja mrakulja vani... Spremam se za posao, kao da idem raditi noćnu... Kad će svanuti...?
Bila sam vrijedna pa sam vam skuhala kavicu!
Ugadan vam dan...
Posljednje uređivanje od Sreća_83 : 23.10.2013. at 07:00
Cure, ne javljam se jer sam u ogromnoj gužvi - nosim posao doma i vikendom,... Imam neke rokove tako da ne stignem ništa.
Ali O smo pokrili - za to mora biti vremena.
Sushi - što se tiče grafa - ne brini. Sve je to normalno - vjeruj mi - ja ti imam svakakvih grafova, a svaki je za sebe! Tako da ima prostora za tumačenje uvijek (ja imam 10ak grafova sa savršenim implementacijskim dipom) - a u konačnici je samo bitno da pri kraju lutealne faze temperatura ostane postojana. Dakle - još su sve opcije otvorene - a ja naravno navijam za onaj jedini dobar ishod - da za koji dan ugledaš +!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Least - želim ti da sve bude ok!!!! I da nadalje imaš školsku trudnoću!!!!!!
Sreća - avatar ti je zlatan!
Bubekice - želim ti puno, puno uspjeha!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja ujutro idem vaditi progesteron i feritin - nadam se dobrim vrijednostima - jer mi je progesteron uvijek bio na donjoj granici a željezo ispod referentnih vrijednosti.
jutro cure
anka, sretno s nalatima...puno cikle i bit će dobro željezo (meni to uvijek pomogne)
srećo...hvala na kavici
moje stanje jutros bolje, smeđarenje se smirilo jučer popodne, danas nema uopće...bože tko zna što mu to dođe, bit će da je to sindrom utorka. baš razmišlja, jel mi se u redu s plodom, raste li normalno, da li si je našlo svoje mjesto i s veseljem čekam ponedjeljak. to bi bilo oko 6 tj. gledano na ovulaciju...što mogu očekivati da se tada vidi?
Jutrooooooooooo!
Ima li koga za kavicu ?
Srećo vidim i ti rano raniš, ajde nisam sama.
Bubi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Least ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ samo pozitiva!
Moja M došla, Žuži piši 1.DC.
Jooj Least ja od svoje brige oko T nisam ni skuzila da si otvorila odbrojavanje... Pa cestitam!!! Nek ti T bude skolska...
Ostalima.~~~~~~~~~~~~~~~~~ pogotovo onim koje su tu od kad sam i ja bila
lista za 23.10.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 26dc
odbrojavalice:
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1 dc
Aj MAMI,mi se i dalje pratimo...
vatrice naša,šaljem pusu veliku i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dva u jedan još tolko kolko do sad! (ajd može koji dan manje)
krojachice,Sandra,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
bubekica,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješan start s najsretnijim ciljem!
ne čekalice molim lijepo ostati gore u visinama
curke odbrojavalice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješno hvatanje O
žužy kaj veliš na moj graf?? kaj nije malo bezveze??? u biti, ni ne kužim se preveč
Kaj velim..ma čim se penje mi se zdopada!Nisi zadovoljna?Meni se svija![]()
al moja tempica je izrazito niska u usporedbi s tuđim grafovima... kao da sam živi mrtvac![]()
ups, nisam ni skužila da sam na vrhu,
e da mi je još znati kako se stavlja link na ff graf pa da imamo još o nećemu časkati
znam da su cure tu nekad to objašnjavale ali i znam da je jako komplicirano...