Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1424

Tema: Odbrojavanje 9/2013.....Least123

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Cure smjesno pitanje, dal plod kad se nakon 10ak dana ugnijezdi jos uvijek moze se malo pomaknuti dok se formira ili ostane tu gdje je? Mislim u onim pocetnim stadijima

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Least123 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure smjesno pitanje, dal plod kad se nakon 10ak dana ugnijezdi jos uvijek moze se malo pomaknuti dok se formira ili ostane tu gdje je? Mislim u onim pocetnim stadijima
    Nije smiješno. Svako pitanje koje si postavljaš tebi je važno i nemoj brinuti da je smiješno. Oplođeno jajašce se "ugnijezdi" tako da otopi endometrij maternice i ukopa se u njega. Već dva tjedna nakon implantacije se počnu razvijati krvne žile. Tako da nakon toga, nema micanja, ali zato ima rasta posteljice u krug, i to veliki krug A bit je da se posteljica dobro razvije.

Ne znam zašto ti je liječnik uopće govorio takve detalje, kad se ustvari još ništa ne zna. Da si čekala 7.tjedan sačuvala bi si ova dva tjedna straha i neizvjesnosti. Bila sam jednom u ta dva tjedna straha, dobro je prošlo, ali idući put me liječnik nije vidio tako rano. Ionako se, nažalost ništa ne može napraviti. Ako je sve kako treba, trudnoća će se nastaviti, a ako nije, tada neće. Nikakvo tvoje ponašanje, ni nikakav liječnički postupak tu ne može ništa promijeniti.

Želim ti snage da izdržiš vrijeme dok ne budeš točno znala, a još više ti želim da sve bude u najboljem redu, jer sve je toliko friško, da možda ni liječnik nije najbolje vidio i neka idući put na pregledu sve bude na pravom mjestu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •