stigla priča s poroda.
Printable View
stigla priča s poroda.
Ja san dana s bila na KBC Split, dr. B se vraca s godišnjeg u ponediljak 20.1., odustala san od postupa za ovaj mjesec jer je trebalo u potpunosti prominit doktora pa nisan tila odustat od dr.B a i sestra Zdenka me savjetovala da još odmorin malo janike jedan ciklus tako da u postupak krecen oko 10.2 kad dojde iduca M al moran na dog s dr.B u pon, ut kad mi ova M sta tek treba doc projde, pa se mozda odlucimo za cisti prirodnjak dok cekan 2. misec, naravno ako dr.B pristane na to. POzdrav!!!!
Zna li tko kada radi dr. Poljak ovaj tjedan?
Ništa od postupka do daljnjeg,tsh ne valja.:-x
Sretna, a koliki je sada tsh?
Malena0808 i meni je sestra Z. rekla da se B. u pon vraća, pa sam i ja u poned. dolje da se dogovorim s njim, možda se i vidimo. Ja imam uputnicu za postupak, još samo da B. potvrdi da mogu sa slijedećom mengom i krećem u akciju :-D
Bok cure , nova sam i po prvi put krećem u oplodnju . Dobila sam od svog ginekologa uputnicu i rečeno mi je da se naručim u ambulantu kbc split . Dali neka od vas zna br. telefona da se naručim i koliko se dugo čeka za termin ? Koji je dr. najbolji ? Dali mogu sama birati doktora ili koji me dopadne ? Hvala vam u naprijed :-)
Tal dobrodosla!!!!!! Broj telefona ti je 551-422 na koji ces dobit sestru Zdenku i dobit upute kad da dojdes, ne ceka se dugo ako je sve sa nalazima ok ,, ja san cekala mjesec dana tj. Jedan ciklus, mislin da mozes sama birat doktora a kazu da je dr. Budimir najbolji i najdetaljnjiji, ali cjelokupan tim je dobar
sretna kod kojeg dr si za štitnjaču?
tal dobrodošla i sretno!!!!!!!
malena i sara sretno u pon i neka vam ovaj postupak bude dobitan!
:kiss: od mene i moje maze!
Kod dr.Novak,ali jučer nje nije bilo pa me primio dr.Vučinović,jer sam uletila kao padobranac,imala sam sve nalaze spremne za postupak i išla još dignut od tsh,kontam i to će sad bit ok,i idem na humanu po protokol,kad ono sr....tako da sam išla direktno kod endokrilca i sad svaki dan 1 tbl od 25 pa ja neznam hoće li to išta sniziti za 4 tj.jer zadnja 3 mjeseca uzimam po pola ?! Kako ste ti i tvoj mališa,jel se snalazite?
i ja sam kod dr Novak ,meni je ona prije trudnoće povećala terapiju iako je tsh bio uredu baš zbog toga jer sam se spremala u postupak , saznaj kad radi pa pođi do nje, jel imaš br tel?, oće snizit će se za 4 tj,ja sam u trudnoći svaka 3 tjedna vadila tsh i ako bi mijenjali terapiju snizija bi se.
ja i mališa smo dobro,drobić ga boli pa se borimo sa grčevima,sutra ima prvi pregled pa ćemo vidit koliko smo napredovali!
Loly idem po smrzlice.
Malena baš ti hvala ........nadam se da će to brzo , baš danas radim papa i briseve u Šb a onda via Split . :-) Rečeno mi je da se naručim u Split 8 dan od menstruacije .....neznam samo kako to uštimati , oče li biti mjesta da se naručim tad ? :zbunj:
Pozdrav cure...već san pisala na odbrojavanju ali želin podijelit ovo i sa vama. Znate da san bila u pripremi za drugi postupak, čekala sam mengu koja nikako ne dolazi i pao je testić koji je pokazao da *** se prirodno dogodilo malo čudo!! Ne znan još ni sama kako, niti san ovako nešto očekivala, sreća je neopisiva, ali strah još i veći!!
Evo me cure...krećem sa slijedećom mengom, a to je sami početak drugog miseca za 15-tak dana, joj jedva čekam. U slijedeći utorak idem po protokol, tako mi je dr. reka da dođem. Splićanka, dr. B. je dolje, vratio se danas i znam da je slijedeći utorak (28.01.) dežuran, pa eto da znaš za informaciju.
Malena, ja sam ti sinoć čestitala na odbrojavanju, evo i ovdje ću još jednom, stvarno prekrasne vijesti :-D
Ostavila sam na oglasnoj ploči ali znam da je u Cita dosta prakticiraju pa evo i ovde jer bi mi bilo žao da istekne rok a ja neću skoro u novi pokušaj. Poklanjam Femaru 20 kom rok 04.2014
Nema nikoga ode, ali jeli neko zna kako radi dr. Poljak ovaj tjedan?
Jel moguće da na ovoj temi nitko ništa nema za reći,ajmo cure javite se,sigurno vas nažalost ima dosta u ili pred postupke u Splitu,još će nam ugasiti ovu temu :-).
Ja imam pitanje za saru10 - mislila sam te pitati na Klomifen-vaša iskustva, ali ovo više spada ovdje - da li ti u KBC Split klomifenski postupak računaju kao stimulirani ili kao prirodni?
meni bi se računao kao prirodni da je došlo do punkcije međutim popucali su zbog krive procjene pa se ne računa u ništa a sara10 je u punom stimuliranom,klomići su samo dio protokola
Ja idem u četvrtak na konzultacije za novi postupak :-D
Argente, evo sissy je odgovorila za mene. Ja ću bit u stimuliranom, a klomifen je samo dio protokola, uz klomifen sam dobila još decapeptyl i gonal F, i onda 8 dc uzv pa da se vidi reakcija. Ovo mi je protokol sa skroz drugim lijekovima u odnosu na one koje sam dosad koristila (menopure, cetroide, puegon). Baš i mene zanima kako ću reagirat, al vjerujem da će bit js-a (pa barem minimalno ako ne neki veći broj), veći su nam provlem mm-vi spermići.
Sretna evo ja imam za reći to da počimam sa bockanjem u nedjelju ili pon (kada trebam dobit), prije će to biti nedjelja, približilo se skroz i pomalo sam uzbuđena, pauza je bila duga. Vidjet ćemo kako će to kod mene ići na kbc, al sestra Z. i dr. B su mi zasad ostavili jako lijep dojam i ugodno sam se dolje osjećala (jedino što se malo duže čeka, al to znamo svi).
Loly sretno u četvrtka, kada bi ti onda mogla startat sa novim postupkom?
Sara fala! Ja imam sve nalaze, čiste svježe briseve, markere, tako da se nadam da startamo oko 18.2. kad očekujem M.
Sretno ti draga u ovom postupku, neka ti promjena donesi puno sreće :*
Sara10 i Loly sretno u postupku...drzin fige da to bude dobitni postupak i da promjena klinike donese srecu!!! :)
Malena hvala. Kada je tvoj slijedeći uzv i hoće li ti dr. B. pratit cijelu trudnoću?
sara i loly sretno cure !!!
Bog cure...imam puno pitanja pa idem redom. Spremamo se na firule nakon 3 bezuspješna AIHa u cita. Uputnica je to. Broj za upis imam. Da li mi vrijede spermiogrami iz cita ili mm mora napraviti bas u kbc firule novi? Koliko su vazni seroloski brisevi i kako najbrze do njih? I na kraju oce li mi uvazit ova 3 AIHa uopce ili ce me opet maltretirat s tim prije IVF (to stvarno ne bi volila). P.s dijagnoza primarna idiopatska neplodnost.
Sunsisshining spermiogram ti muž mora napravit na firule, svak priznaje svoje nalaze, cito nalaz iz cita, a kbc nalaz iz kbc-a što se spermiograma tiče. Najbolje je da nazoveš odmah u pon ili odeš tamo osobno ako možeš (ti ili muž svejedno) i naručit se za termin jer telefonski treba biti uporan, često se ne javljaju jer je gužva. Broj ti je 551-422, javit će ti se sestra Zdenka. Brisevi su svakako važni za postupak, moraju biti čisti i da nisu stariji od 6 mjeseci. Pa ako su ti stari zadnji brisevi, najbolje odmah ih napravit, a vadiš bris cerkvisa kod svog soc. ginekologa. Mislim da bi ti trebali uvažit 3 aih-a iz cita, što ne znači da ti neće i ovdje predložit aih prije mpo postupka, al ti možeš razgovarati sa dr-om kod kojeg budeš išla o tome da želite odmah na IFV, ako ste tako odlučili. Najbolje ti se prvo na ambulantu naručit kod nekog dr-a ili dr-ice za prvi dogovor (broj je 551-211), a poslije toga deš na humanu uvijek, ne znam da li želiš nekog konkretnog ili ti je svejedno.
Ja sam kod dr. Budimira. I sad krećem u svoj prvi IVF/ICSI na firule, a dosad sam bila 5 puta u Cita, od toga tri stimulirana, a dva Fet-a.
I još će ti za postupak obavezno trebati: papa test ne stariji od godine dana, markeri na hepatitis i HIV od tebe i muža ne stariji od godine dana, izvadak vjenčanog lista također ne stariji od godine dana, tvoja krvna grupa.
To je sve provjereno jer sam sve to nedavno ja dostavila dolje pošto krećem u popstupak.
Ako imaš još nekih nedoumica, pitaj!!
sunisshining,kbc ti ne prizna nalaz s-grama od cita tako da ćeš morat napravit tamo možeš se naručit na tel,ostalo neznam al javit će se cure!uglavnom sretno!
sara i loly sretno!!!!!!!!!
Sunsisshining u Cita vam nisu predlagali IVF?