Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3239

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Bok cure , nova sam i po prvi put krećem u oplodnju . Dobila sam od svog ginekologa uputnicu i rečeno mi je da se naručim u ambulantu kbc split . Dali neka od vas zna br. telefona da se naručim i koliko se dugo čeka za termin ? Koji je dr. najbolji ? Dali mogu sama birati doktora ili koji me dopadne ? Hvala vam u naprijed

malena0808 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj tal prvotno napisa Vidi poruku
    Bok cure , nova sam i po prvi put krećem u oplodnju . Dobila sam od svog ginekologa uputnicu i rečeno mi je da se naručim u ambulantu kbc split . Dali neka od vas zna br. telefona da se naručim i koliko se dugo čeka za termin ? Koji je dr. najbolji ? Dali mogu sama birati doktora ili koji me dopadne ? Hvala vam u naprijed
    Tal dobrodosla!!!!!! Broj telefona ti je 551-422 na koji ces dobit sestru Zdenku i dobit upute kad da dojdes, ne ceka se dugo ako je sve sa nalazima ok ,, ja san cekala mjesec dana tj. Jedan ciklus, mislin da mozes sama birat doktora a kazu da je dr. Budimir najbolji i najdetaljnjiji, ali cjelokupan tim je dobar

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Malena baš ti hvala ........nadam se da će to brzo , baš danas radim papa i briseve u Šb a onda via Split . Rečeno mi je da se naručim u Split 8 dan od menstruacije .....neznam samo kako to uštimati , oče li biti mjesta da se naručim tad ?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •