lulu79 prvotno napisa
Kako se nositi sa gubitkom i sto dalje,....kako? Cijeli zivot se nadam da cu biti majka kakvu nazalost nisam imala,....mastala o sretnoj porodici,...punoj kuci,....sve ono sto je meni falilo,....znate, netko masta postati uspjesna doktorica, znanstvenica, novinarka, uciteljica i sto sve ne,...a ja,...ja sam samo zeljela malo mira,....zivot bez grca i da nekome budem majka,....koracam kroz 37. godinu jos uvijek neispunjene zelje,....ustvari,...imam ih sedam iz sest nezavrsenih trudnoca,....zadnja je uprvo zavrsila danas,....u desetom tt,.....danas je sa ovim malim srcem jos jedan dio mog umro,...sedmi dio,...pitam se koliko ih je jos ostalo?!,....raspadam se na komade,....nemam zelje za nicim,....kako opet proci kroz ovu bol? Kako kada ni stare rane nisu zarasle,.....skupljena sam ngdje u srzi te boli,...preko koje krasta jos krvari,...niti imam snage i hrabrosti za sve iz pocetka, niti imam snage i hrabrosti odustati od svoje zelje i pokusati organizirati zivot u dvoje,.....o Boze kako dalje?,....mrvice moje voljene,....kako prestati racunati vrijeme u odnosu na to kada ste me napustile, koliki bi sada bili,.....mislila sam da je 2011 najgora godina koja mi se moze desiti,...ali dosla je i 2012, pa 2013, 2014,....2016,.... Mislis da zivis a ti u biti samo prezivljavas,...do kada? Kada je kraj i kakav?