Pokazuje rezultate 1 do 50 od 635

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 5

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Piksi1909 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Ma ne koka ginekološki nalazi, nego trombofilija! Ma za poludit!! Kasne, nemam pojma zašto...valjda će ovaj tjedan...ako ne.. Sad me zanima na čemu smo. A što se tiče ginekoloških briseva sve je ok, čekam još papa test
    kako tebi ide s ciklusom? Ima li šta novoga?

Carmina...Ives ima pravo, a već sam ti i rekla, šta god treba tu smo, slobodno se nama izjadaj Šaljem ti zagrljaj.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj Piksi1909 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma ne koka ginekološki nalazi, nego trombofilija! Ma za poludit!! Kasne, nemam pojma zašto...valjda će ovaj tjedan...ako ne.. Sad me zanima na čemu smo. A što se tiče ginekoloških briseva sve je ok, čekam još papa test
    kako tebi ide s ciklusom? Ima li šta novoga?
    ups...Očito mi je taj dio malo promako! Navijam da ti dođu što prije.. da znaš protiv čega se boriš!! Drago mi je da su ti gin. nalaz
    dobri. Neka tako i ostanu.
    Javi nam kad stignu ostali .

Eto me, 13dc, i u iščekivanju smo ovulacije. Imam jedan lijepi okrugli i veliki folikul opet s lijeve strane i sad samo čekamo...
    sve smo uredno pokrili i pokrivamo i dalje (da se nađe)

Piksi1909 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Citiraj Ives000 prvotno napisa Vidi poruku
    ups...Očito mi je taj dio malo promako! Navijam da ti dođu što prije.. da znaš protiv čega se boriš!! Drago mi je da su ti gin. nalaz
    dobri. Neka tako i ostanu.
    Javi nam kad stignu ostali .

Eto me, 13dc, i u iščekivanju smo ovulacije. Imam jedan lijepi okrugli i veliki folikul opet s lijeve strane i sad samo čekamo...
    sve smo uredno pokrili i pokrivamo i dalje (da se nađe)
    Držim fige kokica A valjda ćemo uskoro saznati protiv čega se borimo i zašto smo izgubili naše blago

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •