i m&s bi mogao imati safari haljine od finijeg materijala, iako ne baš jeftine
Printable View
i m&s bi mogao imati safari haljine od finijeg materijala, iako ne baš jeftine
A da probaš pogledati u Borovu one plastične sandale koje smo i mi nosili kao djeca.Ja sam prošle godine kupila Marku jedne-lova sića 30 kn. Kupiš da su djetetu baš taman i nema proklizavanja,prsti su zaštićeni,a mekane su i super fleksi. Ne znam kako ih drugačije opisati-to je obuća mog djetinjstva-nisam ni znala da se još proizvode.
ja ću pitati tu da ne pitam na burzi:
gdje kupiti hlačice 62/68 malo svečanije bijele ili crne? prešla HM, TL, sve okolne dućane u svom kraju sa bebi robicom.. nigdje nisam našla HLAČICEEEEEEEEEEEE, zato za curice ponuda savršenaaaaaaaa
Andy bamby, bubamara, iana?
Cure hvala na odgovirima, evo danas sam obišla CC1 i nigdje ih nisam našla...Osim onih po 130 kn ali to mi je ipak previše...
E baš te tražim kakve ste opisale. budem baš skokunula do Planet obuće. Ili Borova
HVALA <3
Ima još kod nas Cabbage patch beba? Da li netko zna?
http://www.google.hr/search?q=cabbag...w=1024&bih=578
ja ti kažem da ih imaš na placu ili će ih biti možda čak i u Getro a na moru obvezno..neznam meni su se kao maloj uvijek te sandala izuvale dok bi plivala ma koliko ih stegnula i znala mi je izletiti iz njih noga a one bi mi se vrtile oko gležnja...ili npr pri izlasku iz vode peta bi izletila s strane
evo u ovom oglasu imaš za 30 kn
http://www.njuskalo.hr/djecja-obuca/...-oglas-1219806
Jeste ikad vidjele gdje za kupiti frozen yogurt? Jela sam to redovito prije ponešto godina u Kanadi i baš sam se sjetila neki dan kako to nikad nisam vidjela u Hr, a voljela bih da mi ukućani (a i ja, da se ne muljamo) to probaju, jer mi je bilo bolje od sladoleda (btw, obične jogurte baš ne volim, pa mi nemojte savjetovat da uzmem jedan voćni i zamrznem ga :))
Trebam kupiti finiju a opet nosivu haljinu ali da skriva trbuscic. Ostali dijelovi su mi skroz zadovoljavajuci? hm? xnation? benetton? sisley? nebo? (nisam bila duuuugo po ducanima, ali ovo su neke od mojih prije uobicajenih destinacija)
gdje kupiti kabanice za odrasle, one najobičnije, ko najlonska vreća izgledaju?
Kabanice, jednokratne, imaš u Baumaxu. Moji kupili neki dan, to su one što izgledaju k'o najlonska vreća.
e, da, te mi trebaju
hvala!
Jučer su ih kupili kod blagajni stoje, 10 kn/kom. ;)
Šta nitko nije vidio smrznuti jogurt?
No dobro, druga stvar: gdje ima malih mekanih loptica, koje bi bebi stale u šaku? Vidio itko?
gdi kupiti vafel aparat onaj u obliku srćeka ili slično za kućnu upotrebu i kolke su cifre?
evo našla kd bližnjih pa me ne zanima vafel aparat
gdje kupiti suđe za dječju kuhinjicu, nešto slično kao u mulleru, ali povoljnije :), ako znate da negdje ima?
Kod njih se može naručiti, dostava doma. Meni su njihovi svi sladoledi prefini.
http://www.bofrost.hr/
Pogledaj katalog, str 15.
U Rijeci je otvorena prodaja Frozen yogurta:
http://www.novilist.hr/hr/Lifestyle/...mrznuti-jogurt
Valjda onda ima i u ZG, ipak ste vi metropola.:-)
Haljinu kakvu je voditeljica nosila u sinoćnjem Red carpetu :)
Obično piše na odjavnoj špici. Pokušaj pronaći emisiju na internetskom portalu, pa vidjeti. Sponzore rijetko zaboravljaju.
gdje kupiti drveni štafelaj za djecu ali da nije onak skup kao u ateljeima i dućanima po ZG znači ne onaj koji se stavlja na stol nego pravi nisam našla ništa ispod 200kn...i još nešto htjedoh pitat ali sad zaboravih:lol:
mislim da redcarpet odijeva NoaNoa
A gdje da kupim kisobran za kolica: neki normalne cijene?
haha: ne treba mi kisobran nego suncobran za kisobran kolica
za tinu 55...
Nama na Trgu u Zagrebu, odjel igracaka na prvom katu, vidjela jucer razne setove za caj, rucak, kavu i slicno po 30-40 kuna. Nisam gledala proizvodjace ili sastav plastike...
Je li netko vidio tamnoplavu majicu s kratkim rukavima za curke (8 god), jednobojne ili sa diskretnim natpisom?
Na raspolaganju su mi Original Marines, Iana i Benetton, pa da znam u kojem smjeru da se uputim, ako ste ih vidjeli ove sezone...?
Globus za dijecu, ima u turbo limaču ima još kakav gdje?
Zna li netko gdje u Zagrebu ima za kupiti Swimtrainera - Fredovih obruča za bebe po nekoj normalnijoj cijeni od 210 kn, koliko je u Naratoru ( usporedbe radi - Slovenija 24 eur, a Austrija 19,99). Da li ih je netko vidio u sportskim dućanima tipa Intersport ili Hervis?