a gdje se može kupiti onaj nastavak kojim se proširi grudnjak?
a gdje se može kupiti onaj nastavak kojim se proširi grudnjak?
Tražim za poklon okvir za slike za bebu po mjesecima, gdje ima?
ja sam to dobila prošli tjedan u dućanu gdje sam kupila grudnjak...nisam ni znala da to postoji...pošto mi je bio malo knap na leđima, prodavačica se sjetila da ona toga ima u ladici-nažalost ostao joj zadnji i to bež, a moj grudnjak crn-uzela sam ga jer se i tako ne vidi ispod majce a i besplatno je...od sad pitam za to u trgovina rublja...a možda pokušam kojeg i sama napraviti od starih grudnjaka
gdje se kupuju dobri kuhinjski noževi i koje su im cijene?
Lut, imas u Superkonzumima Fissler nozeve (cijene se ne sjecam, oko 100kn za veci noz) i Dick - mislim da su oni jeftiniji od Fisslera.
Ja sam lani kupila dva noža u Muelleru - svaki je bio oko 30 kn, no bili su na sniženju, inače stoje, čini mi se, oko 70 kn. Vrlo sam zadovoljna. Oni kao "čelični", izliveni iz jednog komada. Ne znam jesam li dobro objasnila...
jesi, kužim, moji starci imaju takve čelične
Je li netko vidio gdje ima lijepih jednodijelnih kupaćih kostima?
Trebamo zaštitu od sunca za auto stakla, ima tko kakvu ideju? Sjenila tzv. ...
Safari haljine crne i maslinasto zelene u New Yorkeru i to na sniženju
prostirka za kampiranje ono nepropusna dole cca 200x200, gdi kupit??? može i 200xmetar
Posljednje uređivanje od jelena.O : 26.05.2011. at 16:49
gdje ima za kupiti povoljne dječje peraje (nosimo 31)?
gdje ima povoljnih legića?
onih veličine 1,5-5 ili 4 nadalje.....
u lidlu smo zakasnili na akciju.....
Cheerilee, nazovi Lidlov tel 0800 - 200 220 , i reci da želiš Lego. Poslat će ti željeni proizvod u trgovinu koju ti želiš. Jako su ljubazni. Inače, Lega je i jučer bilo na izbor na Kukuljanovu kraj Rijeke.
alzo, dakle :shock:
uđem u New Yorker i pitam za safari haljinu.
i žena mi donese neku prozirnu haljinicu na bretelice, zebra i lišće uzorak i tvrdi kako je to safari stil.
mlade cure, nemojte se uvrijediti, ali ovo je totalni nedostatak opće (prodavačke) kulture koji je nastao mladim godinama prodavčica
katastrofa!
inače, ima ih posvuda, cijene su oko 200 kina, ali su loše
nema više onih finih, od svilenog kepera ili lanenog pamuk, kakve su se onomad nosile
ovo u sve štrace.
ok, primjerene su djevojkama od 20 godina, ali za mene bome nisu.
apricot, jesi bila u h&m, znala sam kod njih viđati safari haljine, istina vani, ali vjerujem da sada ima i tu
http://shop.hm.com/at/shoppingwindow...KLA&shoptype=S
pogledaj str. 13, zadnji model
je, ali se ne kopča do kraja i gumbi su glatki, ne onakvi kakvi trebaju biti
i ja bih rukave koji se mogu nositi i kao kratki i dugi, ono da se zakopča...
mah
Da li je ova bliže tvom stilu?
http://www.neckermann.hr/hr/nm2/zens...55/index.html#
neeee, moraju biti džepovi sa klapnama i gore i dolje
evo, točno ovakvu bih (vidi e da se i rukavi mogu skratiti i zakopčati)
i nije prekratka
http://elegantdressing.files.wordpre...fari-dress.jpg
pa što mi nisi prije rekla?!
ja obilazila dućane za - gospodu!
Gdje kupiti tanku dječju trenerku za dečka trogodišnjaka? Da je gornji dio sa zipom. Imali smo jednu takvu prošlog ljeta ali smo je dobili za poklon pa ne znam gdje potražiti.Bitno je da je jako tanka ali dugih rukava.
gdje kupiti onaj obruč za glavu što ima šilt naprijed?
dakle, ne šilt kapa, nego ono nešto što ne znam kako se zove
jel me iko može razumjeti na što mislim?
Misliš OVO:
http://mio3company.com//p/proizvodi/...ni%20silt.html
Ali, ne znam gdje kupiti.
Posljednje uređivanje od Beti3 : 29.05.2011. at 15:53
Spring, mi smo imali jednu takvu trenerku marke Bali (vidjela sam je u Bambi trgovini u Županijskoj), savršena je bila... dobili smo je na poklon, mislim da je bila oko 170 kn.
e da ima i pravih safari haljina: nafNaf u dubravi u Centri oko 600 kn![]()
Posljednje uređivanje od josipal : 30.05.2011. at 09:05
Zna li netko gdje kupiti kalup za biskvit (tortu) sa onim otvorima za konac, za rezanje biskvita koncem?
U Muelleru
dječji štitnici za ruke, laktove i koljena...ćupi bi se rolala
gdje kupiti?
Ja tražim plastičnjače za more, za klince, one kaj ne plešu oko noge, nego su fino čvrste uz nogu da se noga ne izvrne..I ofkors da nisu preskupe, neku bagatelu tražim....
taj šilt za oči sam vidjela da nose tenisačice,
još uvijek ne znam gdje da pogledam?
Mislim da sam ih vidjela u dućanima s biciklističkom opremom, a trebalo bi ih onda biti i u dućanima sportske opreme, Intersport, Hervis...
Mene zanima gdje kupiti tanku žensku vjetrovku do struka (nepodstavljenu, ljetnu), da se da složiti u torbu, tj. da ne zauzima puno mjesta (za slučaj kiše kad sam na biciklu, profi biciklističke su mi preskupe i predebele).
vikki hvala, pogledat ću tamo.
safari haljine je znao imati with boy, amadeus a ja sam kupila prošle godine jednu
u mani, ali je bila od lana i poludugi rukavi, super haljina za cca 140 kn.