željkica mozemo se dogovoriti za utrice javi se marinabrkic1304@gmail.com hvala
Printable View
željkica mozemo se dogovoriti za utrice javi se marinabrkic1304@gmail.com hvala
Curke, ima li koja viška Fragmin injekcije? Trebala bi par komada :-D
pozdrav možemo se dogovoriti za urtiće, javite mi se na e mail marinabrkic1304@gmail.com hvala :-D
može,jesi ti u splitu?
jos uvijek trazim femaru
Aj kad sam već tu - imam desetak internet testića za trudnoću. Bilo bi lijepo da se jave bar 3 cure da ih pošteno raspodijelim.
Pošalji mi adresu na pp i šaljem ti u ponedjeljak
Otišli testovi.
poklanjam jedan blister dijane35. ostalo u kutijici, inace ih bude 3 pa ako nekome treba.
imam jedno pitanje..
gdje se mogu kupiti tablete Clomid/Clomifen i mogu li ići na recept?
odnosno ima ih u svim lijekarnama ili moram naručiti..?
hvala unaprijed!
Lijep pozdrav,krajem mjeseca idem u postupak pa molim ako netko ima Decapeptyl i Brecavtid bila bi zahvalna...mob:091 2212 749
željkice ja sam iz Virovitica, ako bi mi mogla poslati poštom platim sve troškove HVALA, javite mi se na e mail da vam dam podatke.
Poklanjam čaj-marulju(marrubii herba) ,naručila sam ga u kući zelenog čaja i stigao mi taman kad sam ja počela s kontracepcijom pa ga ne bi sad s tim kombinirala. Šteta da stoji sad 2-3 mj. pa ako netko želi šaljem.
Molim ako netko ima još trebam 13 tbl Logesta.
Marulja otišla :-)
Još uvijek molim ako netko ima još trebam 13 tbl Logesta.
ja imam kutiju estrofema, fali 1 tbl., pa ako nekome treba..
treba li netko ovulacijske trakice? poklanjam:-)
Ako netko ima viska estrofema i utrogestana nek mi se javi na pp
bubimitka i jedno i drugo možeš bez problema dobiti na recept!
Znam barbi, nisu za mene vec za prijateljicu koja mora kupovati..
Udijelite nesto :-)
imam kutiju klomifena i kutiju foacin tableta, pa ako nekome treba nek mi se javi na pp ili br.moba 098/939-5212
otišli i klomifen i folacin
Trebaju mi utrogestani,ima ko
Poklanjam 3 kutije Cetrotide 0,25 mg
zg
može li za moju frendicu izvan dobne granice je.evo ti moj mail pa javi dopis@net.hr
Ja bih cetrotide....laky, jel to za mene :-(, moze na e-mail ananovos@inet.hr hvala
Još potražujem menopure ili merionale za prijateljicu. Fali joj još 6-7 komada
I ja sam klomifen dobila na recept bez problema. Ili nisu informirani ili su bezobrazni.
Poklanjam:
Clomiphen 6 tbl /07/2017
Utrogestan 8 tbl 10/2014
I neke koji nisu bas direktno vezane za mpo
provera 5 mg 08/2015 neotvorena kutija 24 tbl
Ergometrin 0,2 mg 18 tbl 12/2013
rijesila sam ja situaciju kasnije.. sreca pa se u ministarstvu zdravstva rado javljaju na telefon i daju informacije.. problem je bio u mojoj gin. koja se slijepo drzi kompa a komp ne daje opciju izdavanja.. a klomice vidim cesto stavljaju i skidaju s liste pa ih u knjizi ljekova nije bilo a na internetu su vraceni na listu... uglavnom da idu na recept kako kazete..