željkica mozemo se dogovoriti za utrice javi se marinabrkic1304@gmail.com hvala
željkica mozemo se dogovoriti za utrice javi se marinabrkic1304@gmail.com hvala
Curke, ima li koja viška Fragmin injekcije? Trebala bi par komada![]()
pozdrav možemo se dogovoriti za urtiće, javite mi se na e mail marinabrkic1304@gmail.com hvala![]()
Aj kad sam već tu - imam desetak internet testića za trudnoću. Bilo bi lijepo da se jave bar 3 cure da ih pošteno raspodijelim.
poklanjam jedan blister dijane35. ostalo u kutijici, inace ih bude 3 pa ako nekome treba.
imam jedno pitanje..
gdje se mogu kupiti tablete Clomid/Clomifen i mogu li ići na recept?
odnosno ima ih u svim lijekarnama ili moram naručiti..?
hvala unaprijed!
Lijep pozdrav,krajem mjeseca idem u postupak pa molim ako netko ima Decapeptyl i Brecavtid bila bi zahvalna...mob:091 2212 749
željkice ja sam iz Virovitica, ako bi mi mogla poslati poštom platim sve troškove HVALA, javite mi se na e mail da vam dam podatke.
Poklanjam čaj-marulju(marrubii herba) ,naručila sam ga u kući zelenog čaja i stigao mi taman kad sam ja počela s kontracepcijom pa ga ne bi sad s tim kombinirala. Šteta da stoji sad 2-3 mj. pa ako netko želi šaljem.
Molim ako netko ima još trebam 13 tbl Logesta.
Marulja otišla
Još uvijek molim ako netko ima još trebam 13 tbl Logesta.
ja imam kutiju estrofema, fali 1 tbl., pa ako nekome treba..
treba li netko ovulacijske trakice? poklanjam![]()
Ako netko ima viska estrofema i utrogestana nek mi se javi na pp
bubimitka i jedno i drugo možeš bez problema dobiti na recept!
Znam barbi, nisu za mene vec za prijateljicu koja mora kupovati..
Udijelite nesto![]()
imam kutiju klomifena i kutiju foacin tableta, pa ako nekome treba nek mi se javi na pp ili br.moba 098/939-5212
Poklanjam 3 kutije Cetrotide 0,25 mg
zg
može li za moju frendicu izvan dobne granice je.evo ti moj mail pa javi dopis@net.hr
Ja bih cetrotide....laky, jel to za mene, moze na e-mail ananovos@inet.hr hvala
Još potražujem menopure ili merionale za prijateljicu. Fali joj još 6-7 komada
I ja sam klomifen dobila na recept bez problema. Ili nisu informirani ili su bezobrazni.
Poklanjam:
Clomiphen 6 tbl /07/2017
Utrogestan 8 tbl 10/2014
I neke koji nisu bas direktno vezane za mpo
provera 5 mg 08/2015 neotvorena kutija 24 tbl
Ergometrin 0,2 mg 18 tbl 12/2013
rijesila sam ja situaciju kasnije.. sreca pa se u ministarstvu zdravstva rado javljaju na telefon i daju informacije.. problem je bio u mojoj gin. koja se slijepo drzi kompa a komp ne daje opciju izdavanja.. a klomice vidim cesto stavljaju i skidaju s liste pa ih u knjizi ljekova nije bilo a na internetu su vraceni na listu... uglavnom da idu na recept kako kazete..
jejja jesi se snašla za klomifen ako nisi mogu ti pomoći javi se na pp
Darujem kutiju cetrotida (0,25 mg), rok 01/2014.
Tko treba nek se javi![]()
Ako netko ima trakice za O, molim da mi se javi....![]()