Kaae prvotno napisa
Evo i mene napokon s necim.
Ima tri i pol mjeseca i obavezno okrece glavu u lijevu stranu kad spava. Nema tog vraga koji ce mu je okrenuti na drugu stranu. Na ravnoj podlozi na ledjima, gledat ce prema lijevom ramenu. Ako zaspi, zaspat ce tako. Ako je u ljuljacci, opet ista stvar. I tako od prvog dana, otkad se rodio. Zapravo, lazem, tako je lezao i in utero vecinu vremena.
Moze bez problema okrenuti glavu i na drugu stranu, skroz do kraja, ali nema sansi da to napravi u snu ili kad se sprema zaspati. Normalno sise na obje strane. Sutra nam stize ogradica za krevet pa ce sljedecih stopedeset godina spavati s moje druge strane (trenutno cesce spava tako da sam mu ja s te proklete lijeve, nazalost) i, nadam se, gledati u desno. Osim ako odluci da mu nisam dovoljno zanimljiva.
Podmecem mu svastanesto pod glavu vise-manje oduvijek, ali ne pomaze. Ako mu bas jako smeta, onda se gnijezdi dok ne izbaci smotani rucnik, ili sto vec. Ili je po njegovom, ili nije. Zadnji put je bio kod pedijatra s dva mjeseca i ide opet za dva tjedna. Nitko se nista nije brinuo, samo su mi rekli da, ono, podmetnem nesto oko glave u kreveticu. No, jel, nema krevetica, spava sa mnom, itd. (To ni ne znaju, cisto da me ne zatvore.)
Inace je sve ok, valjda. Okrece se s ledja na trbuh od par dana nakon navrsenih tri mjeseca, a od prije otprilike tjedan dana ide i s trbuha na ledja. Ovo s trbuha na ledja mi se cini da je vise onako bacakanje nego da bas zna sto radi. U drugom smjeru svakako ide s namjerom. Dize se na ispruzene ruke, a i dize i guzicu, ali naravno ne jos u isto vrijeme. Ljulja se lijevo desno s guzicom u zraku, dok se ne umori. Kad se bas jako potrudi, onda se krece unazad u nekom polu army-crawlu.
Ludo dijete.