wow natalina!!!
p.s. i ja se nadam da će se zaraza nastaviti lol
al ja sutra samo pravim test, nemam di vadit betu
Printable View
Čestitke našim novim trudnicama! :-D
sandric beta je :naklon:
A ja se cijelo vrijeme pitam što na listi znači onaj on-go... :lol:
Čini se onda da i ja idem na listu... moj postupak je napokon u pripremi i vjerojatno će biti početkom rujna, ako sve bude kako treba (a hoće, ovaj put hoče!) :heart:
Wooow, ne mogu vjerovat.... IDEM NA LISTU!!! :-D
Pinky, evo ja ću jedan apčiha do dalmacije da test bude pozitivan!
Sandric, još jednom čestitam...nevjerojatno da su nam bete gotovo isto oko 1600 ;)
ana- hvala i meni se sve čini da bi lako mogli biti blizančeki, beta se poduplala i dosta je velika za 15dpt.
klara :love2: drago mi je što smo se upoznale i družile u MB...na početku me je bilo strah zbog promjene klinike i nepoznatog i nemaš pojma koliko si mi pomogla da sve to prođem puno smirenije i opuštenije :*
moj test opet pokazao veliku nuletinu. ništa od mene, klap po 4. put (da ne kažem sedmi uz one aih-ove). a ništa, idemo dalje... (uf gadi mi se napisati to idemo dalje, odma mi je hdz na pameti, fuj)
Pinky, draga, šta reći..osim :love2:, i ja govorim idemo dalje, i sjetim ih se...idemo dalje:heart:
Pinky jako mi je žao :love2: !
Pinky...bemu misha, pa baš mi je žao...ali ti si snažna cura...dočekat ćeš ti svoju pozitivnu ß.
Kao i sve mi koje još čekamo, jel tak curke?!?!?
i kad sam već dospjela na listu, red je da javim stanje od jučer...nakon 5x1 klomifen imamo 5 folikula, na desnom 3 po 10 mm i na lijevom 10 mm i 11 mm. jučer, danas i sutra po 2 gonala i u ponedjeljak opet na "promatranje". Samo da ne budu svi "ćorci", nek dobijemo 2 stanice ja super zadovoljna.
eto, kissić curke i želim svima ugodan dan uz jednu finu, mirišljavu:coffee:
Pinky, žao mi je, draga :heart:
Uh, Pinky, baš sam se nadala. Žao mi je. :heart:
ma nema odustajanja. sad slijedi skidanje još ovih par kila viška, uživanje u ljetu i nove radne pobjede na jesen.
danas sam odsutna, listu ću sutra srediti. ajde hoću da vidim još beta do sutra, iznenadite me!
cmok!
A joj pinky draga moja kako mi je žao, vjerovala sam cijelo vrijeme da je to to. Drži se draga moja, hrabra si ti i odvažana žena, dočekaš ćeš ti svoj mali zamotuljak, borac si ti a borci uvijek pobjeđuju. Šaljem ti jednu ogromnu pusicu.
Bab hvala na finoj i mirišljavoj :coffee:
Pinky draga ja se baš namjerila na skakutanje za tebe cijeli dan :-( ma bit če uskoro iznenađenjaa to ti želim od sveg :heart: :-*
trudnice mazite i ljubite svoje bušice od nas
Ginger,Blekonja,coolerica,draga,sandrić,Natalina, venera21,Željana,Rozalija,
ma svima jedna velika :-*
idemo složiti i napuniti bazenčić da nam se grije vodica za popodnevno kupanje
Žao mi je Pinky, i ja sam se nabrusila na slavlje, bar da popijem nešto u tvoje ime, već dugo mi nitko nije ostao trudan, ostale su već na pola puta. AAAAAAA baš mi je bed, navijala sam za tebe i bebicu :cry:
Nemoj puno tugovat, sve smo bliže do tvoje bebice :heart:
Pinky žao mi je :(
JOJ :-( draga Pinky, grozno mi je žao :cry: !!!!
Jutros kad sam se probudila bila si mi prva u mislima i vizualizirala sam + na testu. JOJ JOJ tužna sam s tobom. Vjerovala sam da je ovaj put dobitni. :love2:
Lipo se sad odmori, napuni baterije, razmišljaj pozitivno jer to te puni pozitivnom energijom i kad budeš spremna idemo u nove pobjede. A možda budemo čekale pozitivnu betu zajedno :yes: :heart:
draga,zao mi je :-( nekako sam se nadala da je pozitivan,imala sam neki osjecaj,al eto zeznuo me :-( drzi se!!!!
Pinky sve će to jednom izać na dobro i svaka suza će se isplatit. :love2: :love2:
Čestitam Sandric i Natalina :-D:-D
Klara i Pinky žao mi je da nije uspjelo
aleksandraj jako sam malo na forumu, povirim ovako kad znam da se nešto treba desit. Vjerovala sam jako u + na testu od Pinky.
Ja ti se odmaram, razmišljam pozitivno, punim se pozitivnom energijom, okružila sam se samo pozitivom. .. čitam dobre knjige, i sve je baš onako kako treba bit.
Više ne gledam dnevnik, tv,...
Ovo ljeto je pravo vrijeme za relax, more, kupanje.. cijelo ljeto ću bit po moru, a onda i ja idem po bebača! :yes:
Želim svima toplo, sunčano, PLODNO ljeto ~~~~~~~~:heart:~~~~~~~~ :-D:kiss:
:bye:
Natalina i Sandrić bravo za bete:-D:-D
Bab samo naprijed bit će tu lijepih js:klap:
Pinky odtuguj i idemo dalje. Peti onda mora biti dobitni:love2:
Moja punkcija gotova - 7 js. U ponedjeljak nam javljaju kad je transfer:-D
vesnare super za js i šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~ za tulum u labu :-* ;)
ajme vesnare koji rezultat~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
Pinky :love2:
Vesnare sretno draga dalje.
Pinky jako mi je zao zbog tebe, ali moras dalje, odmori malo pa nastavak. Nemam ti šta reći više kad ti to bolje znaš od mene ali šaljem ti puno puno podrške da uspiješ dalje i konačno dođeš do cilja.
Natalina,ja i ti imamo sličnu betu, baš nevjerovatno ali istinito, kad mi neko sugeriše da bi mogli biti blizanci ja već pala od straha. Uh, a mama već dovoljno velika i bez bebica.:-) Tako mi je drago zbog tebe.
A Klara naša draga je nama taj dana bila moralna podrška, savjetnik, bodrila nas. Kao što i sama kaže bilo je mnogo pozitivnih vibrica taj dan, sjećaš se da smo se mnogo smijale u spavaćicama pred transfer.:-)
Za mene je to bilo divno iskustvo, upoznala sam dvije predivne i drage osobe sa ovog foruma i još mnogo drugih sa kojima nisam u kontaktu ali Natalina i Klara to sam već u masi cura izdvojila kao nešto svoje.
Cure, moja beta je jučer bila 489.......:-D
Pinky.....žao mi je :love2:
venera 21 :-D
bab, ~~~~~~~~~~~~~~za tvoje folikule, bit će tu lijepih js!:-)
pinky, navijala sam za tebe, i vjerovala da je to TO! ah:-(
natalina, sandrić, baš mi je drago da ste uspjele u mb:klap:~~~~~~~~~~~~želim vam urednu trudnoću, i da sve prođe u najboljem redu!
svi oko nas imaju bebače do godinu dana, ili su trudni mjesec ili dva iza svatova, samo mi još "uživamo" i "imamo vremena":roll: valjda će toj "uživanciji" skoro doći kraj!
Venera21 bravo - beta je za 5:-D:-D
Pinky :love2:
Pinky, glavu gore i opet na jesen u novu pobjedu :-(
sandric ČESTITAM :-D :-D
Bab, bravo za folikule, ~~~~~~za dalje
venera :klap: za betu
vesnare, jaaako lijepo!~~~~~~
ivica_k :love2:
Pinky žao mi je :-(
Pinky, :heart:!
Čestitke trudnicama i sretno svima!
pinky, baš mi je žao! :heart:
čestitke novim trudnicama i svima u postupcima želim sretne završetke!
Evo samo da prijavim, beta br.3.....1878 :-D:-D:-D
Svim curama puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve kaj im treba!
nove trudnice...čestitam vam
molim,mene vratite u čekalice koječega
Evo da i ja objavim ponovo betu na 18dnt 4976! Nadam se da je to ok......