Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2031

Tema: Odbrojavanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

moj test opet pokazao veliku nuletinu. ništa od mene, klap po 4. put (da ne kažem sedmi uz one aih-ove). a ništa, idemo dalje... (uf gadi mi se napisati to idemo dalje, odma mi je hdz na pameti, fuj)

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    moj test opet pokazao veliku nuletinu. ništa od mene, klap po 4. put (da ne kažem sedmi uz one aih-ove). a ništa, idemo dalje... (uf gadi mi se napisati to idemo dalje, odma mi je hdz na pameti, fuj)
    JOJ draga Pinky, grozno mi je žao !!!!
    Jutros kad sam se probudila bila si mi prva u mislima i vizualizirala sam + na testu. JOJ JOJ tužna sam s tobom. Vjerovala sam da je ovaj put dobitni.
    Lipo se sad odmori, napuni baterije, razmišljaj pozitivno jer to te puni pozitivnom energijom i kad budeš spremna idemo u nove pobjede. A možda budemo čekale pozitivnu betu zajedno
    Posljednje uređivanje od bublica3 : 03.07.2010. at 09:58

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj bublica3 prvotno napisa Vidi poruku
    JOJ draga Pinky, grozno mi je žao !!!!
    Jutros kad sam se probudila bila si mi prva u mislima i vizualizirala sam + na testu. JOJ JOJ tužna sam s tobom. Vjerovala sam da je ovaj put dobitni.
    Lipo se sad odmori, napuni baterije, razmišljaj pozitivno jer to te puni pozitivnom energijom i kad budeš spremna idemo u nove pobjede. A možda budemo čekale pozitivnu betu zajedno
    Pinky, kako je netko rekao na forumu...do posljednje kapi krvi idemo..ja se vec spremam za rujan. Rekla sam si - ako Pinky bude + bit ce i meni. I obratno....Bublice, u kojoj si nam ti fazi

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

aleksandraj jako sam malo na forumu, povirim ovako kad znam da se nešto treba desit. Vjerovala sam jako u + na testu od Pinky.

Ja ti se odmaram, razmišljam pozitivno, punim se pozitivnom energijom, okružila sam se samo pozitivom. .. čitam dobre knjige, i sve je baš onako kako treba bit.
    Više ne gledam dnevnik, tv,...

Ovo ljeto je pravo vrijeme za relax, more, kupanje.. cijelo ljeto ću bit po moru, a onda i ja idem po bebača!

Želim svima toplo, sunčano, PLODNO ljeto ~~~~~~~~~~~~~~~~

Posljednje uređivanje od bublica3 : 03.07.2010. at 11:15

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj bublica3 prvotno napisa Vidi poruku

Ovo ljeto je pravo vrijeme za relax, more, kupanje.. cijelo ljeto ću bit po moru, a onda i ja idem po bebača!

Želim svima toplo, sunčano, PLODNO ljeto ~~~~~~~~~~~~~~~~

ovo mogu samo potpisati. zao mi je, ali neće me biti neko vrijeme, pa trebamo novog dobrovoljca da radi listu. oprostite, ali ja više ne mogu. moram se malo makniti od ove tematike

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •