moj test opet pokazao veliku nuletinu. ništa od mene, klap po 4. put (da ne kažem sedmi uz one aih-ove). a ništa, idemo dalje... (uf gadi mi se napisati to idemo dalje, odma mi je hdz na pameti, fuj)
moj test opet pokazao veliku nuletinu. ništa od mene, klap po 4. put (da ne kažem sedmi uz one aih-ove). a ništa, idemo dalje... (uf gadi mi se napisati to idemo dalje, odma mi je hdz na pameti, fuj)
JOJdraga Pinky, grozno mi je žao
!!!!
Jutros kad sam se probudila bila si mi prva u mislima i vizualizirala sam + na testu. JOJ JOJ tužna sam s tobom. Vjerovala sam da je ovaj put dobitni.
Lipo se sad odmori, napuni baterije, razmišljaj pozitivno jer to te puni pozitivnom energijom i kad budeš spremna idemo u nove pobjede. A možda budemo čekale pozitivnu betu zajedno![]()
![]()
Posljednje uređivanje od bublica3 : 03.07.2010. at 09:58
aleksandraj jako sam malo na forumu, povirim ovako kad znam da se nešto treba desit. Vjerovala sam jako u + na testu od Pinky.
Ja ti se odmaram, razmišljam pozitivno, punim se pozitivnom energijom, okružila sam se samo pozitivom. .. čitam dobre knjige, i sve je baš onako kako treba bit.
Više ne gledam dnevnik, tv,...
Ovo ljeto je pravo vrijeme za relax, more, kupanje.. cijelo ljeto ću bit po moru, a onda i ja idem po bebača!![]()
Želim svima toplo, sunčano, PLODNO ljeto ~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
Posljednje uređivanje od bublica3 : 03.07.2010. at 11:15