:lool: ove plank jacks smo bas radili zadnji put na grupnom treningu.
morat cu i ja nesto u kucnoj radinosti danas jer je vrime ocajno, nema trcanja :(
anci <3 :kiss: bome ti je MM slican, dobro si rekla :kiss:
Printable View
Rupe na ledjima imam kad skinem svo salo, dakle godinama bas i ne :-P
Ne trcim pa ne znam da li bi mi mozak bio ili ne prazan, ali sinoc nisam vjezbala pa sam skroz pukla. Nema veze s vjezbanjem vec s tim sto nisam jos zavrsila ono sto sam planirala krajem godine, a ne znam ni kad cu.
Girju ne stavljam iznad glave, jer pomisao da mi tresne u istu i da me djeca nadju mi je spuky.
rahela, cubana, drzite se.
ostalim bravo za vjezbanje, i volju.
Anci, isto kao i kod tebe. Kad trebam terapiju, razvalim rammstein i udarim po nekom opakom treningu. Tada samo mislim kako da prezivim i svi ostali problemi postaju manje vazni.
Trcanje mi ostavlja mozak da ide svojim tokom, a to nije dobro u tim situacijama. Nema mozak sta mislit sto on zeli :mrgreen:
Imam ih bez obzira na tezinu.
Spremam se za gym. Od danas je na redu no stress trening, ubacit cu malo joge i vjezbi na podu.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Kad ja trčim glava mi se rotira za 360, gledam u nebo pa u ljude, u stazu, tribine, zanima me svaki detalj i uvijek o nečem razmišljam. Ne mogu slušati glazbu jer mi onda dođe da zaplešem. Hvala tang, da nije tebe ne bi ni znala da imam te rupice, iako ne znam čemu služe.
Haha ja sam mislila da je to deformacija kada ono ispada da sam blagoslovljena njima ;) cak postoje i vjezbe da ih se dobije :)
Evo me ušla i provjerila, imam ih al moram priznat da meni to uopće nije neki tako hot sexy dio na ženskom tijelu, imam bar 10 drugih stvari koje su mi više sexy npr. lijep uzak struk (s mišićavim trbuhom) koje se fino postupno širi na bokove (na pravom mjestu, ne znam kako to objasnit da ne počinje širenje struka previsoko), lijepa ramena, čvrsta prćasta guza i tako...
ajme mojih opisa.
Bravo vrijednice za sve vježbe!
Prijavljujem dooobar trening. Na podlozi sam se vise oznojila nego na utezima. Svasta nesto a izmedu vjezbi plank po 30sec pa 10sec spuštanja.25min cardio
postrojavam dupe bez rupa i praznu glavu kod trcanja i vjezbanja.
:lool:
s rupama. kod trčanja (za sad samo na traci) razmišljam kad će već tih 20 min biti gotovo. :-)
:-o sinoć sam baš gledala u ogledalo. Inače to sam pitanje ja postavila pred jedno tri godine (:mrgreen:) na vježbačicama. Malo smo to studirale i došle do zaključka da su one stvar genetike. Onaj ko ih ima, uz prehranu i vježbanje imat će još izražanije. Onaj tko ih nema, može radit šta oće i nikad ih neće imat. Ja sam skini, mogu reć fit i nemam baš nešto izražajno. Mm ima trbušćić, valjda će tek krenut s vježbom i ima rupetine.
ja nemam rupice, ali to mi je draza opcija, ne svidjaju mi se, posebno kad su jace izrazene
dosta tih nekih stvari koje krenu trendovi da su ideali ljepote meni nisu, onaj razmak medju bedrima mi se isto ne svidja
za to se tek ne moram bojati :lol:
meni je trcanje bilo super za stres i ne razmisljanje o poslu, vise nego vjezbanje doma
ali zato sto sam izisla iz kuce zbog njega, trcala uz more s prijateljicom i lagano cakulala o raznim temama
tako da bih tad bas ispraznila glavu, ali pretpostavljam da je vise bilo do drustva
ali i ovo vjezbanje pomaze, budem koncentrirana i ne radim automatski, brojim, pazim kako disem, psujem :mrgreen: pa ne mislim na druge stvari
Nemam rupice.
Kad vjezbam razmisljam samo o vjezbanju i kako me boli ili mi je tesko.
Trcala nisam nikad. Osim malo na traci.
eto ga na, a lijepo je Callan rekla da se noge moraju doticati u 4 točke, evo vidi (sorry, ne mogu bolje linkati) :lol:
https://www.google.hr/search?q=calla...cdPkkjoQTfM%3A
(no nisu moje noge daleko, pogotovo kad se više s njom družim)
hahaah umirem na komentare :lool: :lool:
Jos samo 10sec pa slazem sebe pa hajde jos deset...ko hrcak na traci...eto o tome razmisljam...u varijantama
meni su bas lijepe te rupice, onak, jako :-)
ali ako su na lijepom tijelu, naravno
ne trcim i ne zelim trcati pa ne znam kakva bi mi glava bila, ali dok vjezbam - prazna je
tj., misli mi se vrte oko toga kako prezivjeti :mrgreen:
danasnji prijavak: 5 ooogromnih krafni s marmeladom (to je do sada, kupih ih punu kutiju)
Anci ili zhang, aj mi please pojasnite na koji nacin vjezbate ovaj hiit od zhang. Ja sam tudum za matematiku ali ne kuzim ak cijeli hiit traje 12 min a vjezba se u intervalima po 45 sec to mi onda ne stane nekako sve. Ili sam ja fakat zbunjena. Ja kad vjezbam svoje puno krace hiitove vjezbam npr. 5 vjezbi od kojih svaku ponavljam u 5 rundi u 20/10 intervalima, onda prelazim na drugu vjezbu.jel vi tako ili imate neki drugi princip?
Ne znam kako je zhang :mrgreen: ali ja sam radila jednu za drugom, a intervali su 45/15. Dakle prvo 45 sec swing pa rest 15 sec pa 45 jump lunges pa rest pa 45 sec ski abs
I tako 12 minuta sto ispadne ukupno 4 runde s po 3 vjezbe.
Grintavi prijavak: rupice nemam, psihu najbolje lijecim teskim treningom, debili mi postaju pomicni ciljevi u combatu a ukocen vrat nazalost lijecim blokadama :-(
Ovo cu probati napraviti. Jednom.
https://zuzkalight.com/nutrition/min...heesecakes-fm/
Cheesecake by Zuzi, podloga je od badema i maslaca.
Kuzim anci, thanks.
Anci, super su! Samo ja u podlogu stavim samo maslac i bademe, nekad malo kokosovog ulja.
Danci :kiss: za vrat, nadam se da ce proc
Danas zwow 60, jer mi se neda mislit :mrgreen: i 50 burpija :mrgreen: i to competition (jer su meni takvi iz nekog razloga tezi)
Na poslu sam pojela indijske orascice one przene i dva reda cokolade s rizom. Sve oko 14 sati. Vjezbala sam cardio iz alfe oko 18.30. Skoro sam se izrigala. Morala sam stati da se smiri. To mi se ne sjecam kad dogodilo.
Uzas
Danci ne biti napeta na biciklu vidis da ti cini lose.
Cubana kako si? Rahela ti?
Vikki di siiiiiii? Da nisi u krevet otisla :lool:
Nadam se da ce me sutra pustiti u avion :/ Nos mi je veći od glave i crven ko pavijanovo dupe.
Al i u tom deliriju sam si isla rupice traziti. Nisam ih vidjela :)
Cubana :lol:
Danci draga :hug:
MB i meni su competirion tezi.
jucer sama odradila trening od srijede-moje obozavane dionice :trci:
Rastrcavanje 5 min + 4 x 2km pejs 5:03 :-D ukupno nesto preko 9km
Predobrooo!
Cubana, hug. :-)
Ja jutros nisam imala auto pa sam se popeljala sa susjedom koji ide sat vremena ranije od mene. I reko da ne sjedim u uredu, budem ja izasla ranije iz auta i otrcala na posao. Stvari sam stavila u ruksak, i ajmo. Isla sam od lisinskog do centra, do draskoviceve, ima 2,2km. Moje prco trcanje u zivotu. Nisam mogla sve u komadu, pa sam hodala trcala hodala...cak sam mislila da sam u boljoj kondiciji nakon skoro godine dana sto vjezbam doma. Ali eto tako je kako je. Neznam kad cu opet tako jer mi je nezgodno za povratak doma, ali cim bude prilike idem opet.
Ovo prco trcanje u zivotu, naravno znaci prvo.
Tigric, moje prvo trcanje je isto bilo nakon vec uhodanog vjezbanja doma uz razne programe i opet sam umrla. I umirem jos uvijek. Ja spadam u one kojima je trcanje tesko :lool:
I sad se mucim s brzinom trcanja, a kucne programe radim normalno. Ok, uz znoj i patnju ponekad, ai redovito radim, i to i zuzku i insanity i focus...
A trcanje mi je tesko.