Ma ne zivciram se ,smirena sam I svjedna ...
Cekam I naravno nadam se najboljem nek ,prezive, obe mrvice;);)
Printable View
Ma ne zivciram se ,smirena sam I svjedna ...
Cekam I naravno nadam se najboljem nek ,prezive, obe mrvice;);)
mirelis ja sam imala oba puta 2js kad su mi uspile trudnoće...jednom vraćen 1 embrij, drugi put 2
Pozdrav ja bi pitala ako ko zna, kako se moze znati dal si u hiperstimulaciji? Mene danas jajnici doslovno rasturaju. Ko da bi imala bommbu. Danas mi je treci dan uzimanja inekcija. Jos imam za sutra i do sada mi nije nikad tako bilo. Pomagajte
Obavljene danas 1. konzultacije na VV. Odmah kod prijave mi je sestra rekla da nema smisla ići kod dr. Alebića jer će krajem mjeseca predati otkaz. Ali, kao da mogu i kod njega.Na kraju sam ipak išla kod dr. Jukić i na prvu mi se čini kao divna osoba. Oborila me već kod ulaska u ordinaciju - vesela, topla, nasmješena, ma divota! Odmah mi se predstavila, pružila ruku. Zezala se sa mnom i baš mi je bilo ugodno. Osjećala sam se bitno, a ne kao neki broj. Pitala sam tisuću pitanja, sve mi strpljivo odgovorila. E sad, nadam se da će me tako pozitivno iznenaditi i konkretno u postupku.
Kudri, dobrodosla na VV!
Drago mi je da ti se svidjela doktorica, meni je ona isto super :-)
Sretno dalje!
Evo I mene,danas bio transfer od dvije jajne stanice(subota),obe se oplodile ,imala dva divna embrija koja su mi danas I vracena...
A sad cekat I nadat se najboljem...<3<3
Mirelis koja si po redu dosla van od transfera? I ja danas bila gore u petak punkcija.
Drage cure, čitam i svima sretno! :ghug:
Bubekica :) ili netko tko zna...:)
ukratko, bila ovaj mjesec na 1. konzultac. kod Alebića, brisevi ok,UZV, hormoni 5 DC ok, još trebam napraviti AMH i progesteron 21. DC ovaj tjedan (+ muž spermiogram krajem mj. i onda ću to sve donijeti idući mjesec, pretpostavljam dr. Jukić, jer Alebića možda ne bude.
Htjela sam vas pitati, pod pretpostavkom da bude to sve ok, jel' rade na VV prohodnost jajovoda, jel išao netko od cura. Ili je to najbolje napraviti privatno... (u mojim nalazima mislim da jedino toga nema:)
Hvala cure!
Moja preporuka je da za hsg pricekate nalaz sgrama, ako slucajno bude los ne moras ici na hsg jer - nema smisla.
Hsg mozes napraviti privatno ili na kb merkur.
Antony34,danas na transferu bila zadnja
tj.izasle nas tri istovremeno
Plava(malo jaca),crvena(kovrcava)I smeda sa siskama-ta sam...
Kako ti izgledas/?
Ok, baš ti hvala. :trep: valjda će bit ok.
Hvala ti. ;-) Valjda će biti ok.
Sjedila sam u drugom redu stolica jako duga smeda kosa. Kraj mene je sjedila jedna plava g. Mislim da znam koja si.
Cure kad se narucuje za konzultacije, jel jos uvijek 1. dan ciklusa, pregled 8. dan?!
Vidim da Alebic odlazi, kakva je dr Jukic, mislim na strucnost?!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bubimitka uvijek zoves 1 dc.
dr. Jukic je meni radila transfer... rezultat znas:-) jos moje dvije poznanice su njeni pacijenti i uspjele su iz prve!
jel ti to pripremas pojacanje malom princu?:-))
dr. Jukić je super,mi smo isto bili njezini pacijenti, iz prvog pokušaja smo dobili blizance
vesele me ove pozitivne priče, tj. uspjesi zahvaljujući dr. jukić! :D
cure, ima li netko informaciju sto ce biti s pacijentima dr. alebica nakon njegovog odlaska?
hoce li biti prebaceni kod dr. jukic ili ce cekati nekog novog (eventualno)? ili?
moze i na pp.
Cure kako se ponašate u vrijeme pikanja ... ja imam filing da mi se u naletima mjenja raspoloženje.... to od inekcija ?! :unsure:
To ti je od injekcija. Mene prsa bole ko luda nesmijem ih dirnuti i jako sam dobre volje.
bubekica, ja sam u pon bila 1. puta gore. i pitala sam sestru što ako se sada upišem kod dr. alebića, dal će me kasnije prebaciti automatski kod dr. jukić ili nekog novog? Rekla je da stvarno još ništa ne znaju, ali da bez doktora neću ostati. Ipak sam se upisala kod dr. Jukić...žena me oduševila. baš je nekako skroz pozitivna!
Vidim da se neke cure prepoznaju iz čekaone, slatko :)
Ja sam bila 1. put ovaj mjesec, pa ću na kontrolu idući, možda i ja sretnem neku od njih :)
Prošli put sam pričala s jednom lijepom ženicom iz Metkovića, ako je ovdje , pozdravljam ju i nek' joj je sretno, mislim da je pričala o transferu... nova sam u tome, pa nemojte zamjeriti.
P.s. ne znam jeste li to registrirale, ali meni je prvo palo u uči kada sam došla u čekaonu, da je na istom katu s lijeve strane čekaonica prepuna trudnica koje kontroliraju dijabetes, valjda...
Mislim, to je moguće samo kod nas :-o, da se ne vodi računa o takvim stvarima, a možda je to i normalno, možda samo ja to tako gledam....
Mirelis, antony34, antonija 15 i ostale cure sretno vam :-):-)
Vidim da su cure zadovolje i sa dr. J., jednom sam kod nje bila na fm.
e sad jedno pitanje, kad sam bila u bolnici vidila sam da par na dan punkcije i davanja sperme ispunjava neki obrazac, o čemu se radi (da li je to koliko će se embrija vratiti 1ili2) ili sto drugo??
To su ti papiri s kojima priznajete i svojom voljom idete na punkciju i da se napise koliko je stanica dobljeno. Znaci nista komplicirano.
Evo i mene napokon da se javim...mi ćemo na FET, u utorak je transfer. E sad onaj dio koji mi je čudan, sestra rekla na transfer da dodjem u 11, pol 12? Da je to nešto po novom.....ima netko više nekakvih info?
hvala venera 82,sretno i tebi:-),evo antony 34 ti je odgovorila a ja da se još nadovežem da nakon punkcije kad se vidi koliko je jajnih stanice suprug i ti potpisujete izjavu
da se slažete da vam se embriji ako ih je više zamrznu
Strasna, ja sam bila na transferu sad u utorak i morala sam biti gore u pola 8, tako da je to stvarno nesto novo..
Na tetraborat vaginalete..... gdje kupiti ,koliko koštaju , i kako ih stavljati ?!? Please curke pomoć ... jučer sam prešla pola grada i nisam našla ... a trebala sam ih staviti navečer... Šta da sad radim .. koliko sam shvatila one se prave ?! Hvala !
Imaju ih u ljekarni na VV, pocinjes ih stavljati cim stane m...
Ne moraš rekla bih brinuti previše za te vaginalete jer ih druge bolnice nemaju u protokolima. Tako da ako jednu i propustiš, ništa strašno. Uvijek mi je bila enigma s tim vaginaletama i zašto ih jedino daje VV i jedino ta ljekarna radi.
A što se tiče transfera kod FET-a oko podneva, i ja sam ga imala oko tog vremena, rezultat u potpisu. Sretno!
Kleoparta imas ih u apoteci na dolcu. Tamo sam ih ja kupila dodu oko 35 kn. Sretno. I da nije problem ako si jednu propustila. Stavljas ih navecer i obavezno stavi normalan ulozak jer ces u protivnom biti sva mokra.
Hvala vam curke!!!:love:
Cure su ti rekle gdje kupit, a ja sam ih imala sa sobom,jer su mi rekli da kupim unaprijed i nitko mi nije rekao kad da ih počmem stavljat,nisam počela na vrijeme, i tako da na kraju nisam ih ni stavljala,dr.A. rekao nema veze. Eto ne moraš se brinuti ako i preskočiš sve.
Potpis na sve,
ja sam od 3 punkcije samo jednom koristila vaginalete kao pripremu.
Što te zamaraju trudnice :) nije samo tako na V.V. u kbc Firule se do humane reprodukcije dolazi preko rodilišta!! Viđaš trudnice koje čekaju preglede,a posebno u 13h kada se dolazilo na injekcije na humanu je otpuštanje rodilja i beba pa prolaziš kroz tu gužvu do humane...puno puta to doživila...
Pomagajte!!!Upravo sam procurila na telefon se više niko ne javlja...dr.mi je nakon neuspjelog pokušaja u 7mj.rekao da dođem u 9 -10mj. neznam što sad da radim, dali da dolazim sutra na VV,hoće li me itko primiti, neznam jel radi doktor ili doktorica (u biti mi je svejedno iako se vodim kod dr.A). Neznam što da radim,nisam iz Zagreba.
Imam uputnicu iako pojma nemam da li se nakon neuspjelog pokušaja odmah ide u sljedeći ili opet nanovo dogovori i pregovori!?
Sutra samo dodji gore, vjerojatno ces doci na red oko 10-11, ali ja uvijek kad dolazim bez najave dodjem streberski oko 8, kazem sestrama kakva je situacija pa me posalju da u miru popijem kavicu.
Ako su svi nalazi dovoljno friski (papa i brisevi manje od god dana, markeri manje od 2 god) i na uzv sve bude ok, nema razloga da ne krenete u postupak.
Sretno!