summer draga veliki zagrljaj šaljem. Meni se isto čini da bi bilo bolje da se raspitaš za laparo, oporavak je neusporedivo brži, a i nema velikih ožiljaka. Najbitnije da ti to dobro naprave. Držim fige da se noćas dobrooo naspavaš!
Ajme cure meni te vaše brojke kuku lele, od unosa pa do poželjnih kila za izgubiti. Ja znam da više od 1kg mjesečno nisam nikad planirala za izgubiti, jel do organizma ne znam al izgubit 3-4 kg u mjesec dana, pa to samo da me muče nedajBože neke strašne boleščure (s tim da kad sam imala višak to je uvijek bio onaj najteži, 3-4 kg viška koje su ko zaljepljene superglue ljepilom :-) ). Vjerujem da kad je višak veći da kile idu brže dolje.
I kud ste krenule toliko zazivat kjb, znam da je u dobroj namjeri al ono ja ću reći da kjb zapravo uopće nema neki višak a razlog je da bude lakša pa time brža :mrgreen: meni su tvoja jela kjb fina, ja bih ubacila užine. U petak prije dužine slobodno unosi više kalorija jer sve to potrošiš na treningu. ja sam u sub potrošila 1.210 kcal (iamla sam puls traku pa je dosta precizno). Ovu subotu nemamo neku dužinu pa možeš samo malo podebljat prehranu u petak. Ko da je trener znao da tebi tako odgovara. :-)
Jel mi neka dobra duša može reći koliko bi kcal bilo u mom današnjem ručku: mala šalica goveđe juhe (ona ko vojnička) ne puna, kelj na lešo, komad svinjetine na naglo veličine manjeg ženskog dlana i malo safta od mesa po kelju (a lijepo sam joj rekla da stavi po mesu grr..) + salata od svježeg kupusa (neka normalna mjerica).