Stranica 33 od 143 PrviPrvi ... 2331323334354383133 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,601 do 1,650 od 7104

Tema: Vježbačice i trkačice 2017.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Cubana

Lili super trk!

Spajka bravo!

Flopice nadam se da ces nac uzrok. Odmori danas, zasluzila si.

I ja danas restam, eventualno cu pjehe do frizerke popodne ali to ovisi o vremenu

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Pa nisam. Stavila sam onaj sedentary, jer tako i je..
    Svaki unos vjezbanja dodaje na broju kalorija koje mozes pojesti tako da mislim da vježbanje ne mijenja sedentary u lightly active.
    Kad sam fakat sedentary vise od pola dana.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

j-la sretan ti sa zakasnjenjem!!!

spajka, meni je wo5 uvijek bio najtezi i uvijek sam ga radila duze od ostalih
    bas nekako najveci skok na visi nivo

flopi, aj poslusaj tetu ozbiljnu i napravi kompletnu obradu
    inace, mojoj srednjoj (oduvijek anemicnoj) je zadnji nalaz hemoglobina bio 138
    jedino drugacije je da pije caj od koprive, al ne svaki dan
    da, s tim da nisu provjeravali zeljezo i feritin, jer je bilo u sklopu neke druge obrade...
    ali ipak...

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

a mfp - koristila sam ga
    ignorirala sam ga dok ga nisam nastimala na 2000 kalorija
    ispod toga ne mogu vjezbati

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    spajka, meni je wo5 uvijek bio najtezi i uvijek sam ga radila duze od ostalih
    bas nekako najveci skok na visi nivo
    bome i meni, ajde sklek, pa ona traka. kad je vidim pozlije mi. a woodchopper zamjenim drugim vjezbama ovisno o isnpisraciji. skuzila sam da onaj moj uteg od 5 kg ne mogu drzati tako da mogu ispravno napraviti vjezbu :skriticazakupitilijepiuteg: i krivim se. koljena osjetim sto ne bi trebalo. pa sam odlucila to zamjeniti. bezveze se samo polomim.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 07.02.2017. at 07:48

Minimalist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Meni myfitnes pal dao 1480 kalorija. Strozi je od one s health app i kaze da cu ovim tempom za 5 tjedana imat 6kg manje. Sumnjam al ajmo probati.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Cubana jesi mu se zamjerila .
    Mojih 1500 sada zvuči kao gozba.

Flopi , nadam se da ćeš otkriti uzrok.

Bravo trkačice i vježbačice.

Dan mi je samo za spavanja, evo me, pričam s kolegom a misli i jezik su u rasparu. Mozak ne želi da misli, a i što smisli jezik neće da izgovori. Nisam pripita .
    Vjerovatno ni danas nema ništa od vježbanja, ustvari čekam da mi ja jave ostaje li mi jedna obaveza ili otpada. Ako budem imala obavezu neću kući prije 19 h, a tad mi se ne da sat vremena vježbat.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Mini koliki si stavila sedmični gubitak, 1 kg?

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Flopi, nadam se da ćeš naići na nekog doktora Housea koji će htjeti/moći naručiti još neke pretrage iz kojih se možda otkrije uzrok manjku željeza.
    MB, Lili - bravo za trčanje! Ja i jučer uzela rest (ukućani me uvjerili da ćemo na trčanju biti samo trener i ja, no vidim da bi srela i Lili), ima da danas rasturim na treningu.
    Kako se ja lako navučem - čim ste počele pričati o mfp, odmah sam i ja počela logirati hranu. Tu sam negdje oko 1400 kcal ova dva dana, to mi je za skidanje 0,5 kg tjedno.
    Mini, ja bi još 4 tjedna, dvije kile.

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

jutro cure

ne znam za mfp, ja nisam u stanju zbrajat ni nužno za posao kad moram, ne da bih brojala što pojedem
    svaka vam čast što ste toliko disciplinirane

prijavak zwow12
    10 pistols, 20 low jacks, 10 dynamic burpees, 20 low jacks
    uspjela sam 3 runde minus zadnjih 5 low jacksa
    s tim da sam u 1, i 3. rundi pistolse radila half, a u 2. rundi sam one surrender squat

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Flopi, žao mi je što se mučiš s anemijom. Mora se i to nekako riješiti, samo kreni u borbu.

Cubana, baš te ne voli mfp

Imam ga dugo ali nisam nešto revna kod unošenja. U nekim periodima (kratkim) jesam pa onda zabušavam. Isto me živciraju ta složena jela gdje moram unositi jednu po jednu namirnicu pa određivati količine. Ali kad se duže koristi stvarno postane jednostavno.

Jutros MMA plyo. Nisam baš bila raspoložena, petljala sam se kod složenijih kombo-a. Danas mi je 8.dan bez pauze. Nekako mi dobro išlo, nisam ni osjetila potrebu.

Minimalist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

J la, do sad sam imala 1kg tjedno, nisam se sad vagala ali ocekujem da ce usporiti pad. radim na misicima, la se mozda brojka i popne... stavila sam opet taj 1kg ali mislim to iskorigirati kad vrijeme pokaze da ce ici sporije taj pad.

Dobro mi se pokazalo ovo vaganje jednom ili dvaput mjesecno. Prije bi svako malo na vagu i kad bi vidjela da stagniram ili da se kilaza penje, bas bi odustala i vratila se starim navikama.

Ovako sam pricekala 3 thedna da dobro utvrdim i usvojim nove navike i sad mi je sve skupa ovaj proces puno laksi i vjerujem trajniji.
    Posljednje uređivanje od Minimalist : 07.02.2017. at 08:31

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Vi stvarno mislite da je OK gubiti 1 kg tjedno?

Minimalist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Spajalice, ovisi o visku. Ja imam 14kg vise nakon 2 trudnoce. Realno mislim da je ok gubiti 2-3 kg mjesecno kod ovakvog viska.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Znam da pilim, ali to je tvoja procjena. osobno mislim da gubljenje 1 kg (osim ako nije voda) u mjesec dana je pretjerano. pogotovo ako se podvrgnes jos i stresu vjezbanja. jer ti trenunto imas stres smanjenja unosa hrane i stres vjezbanja.
    kazes i sama da je 14 kg nastalo minimalno u 18 mjeseci (realno i dulje). Cini nam se da tijelo dobro podnosti nase ideje, zelje i sl. No ne oprasta, odjednom nam samo vrati.
    No to je tvoja odluka. ti znas kako se osjecas najbolje.
    Evo kjb kaze da je realno da dnevno unese 1400 kcal dnevno, a zeli otrcati 21 km. ne znam. meni se to cini suludim, al zanemarite moje razmisljanje. ja to mozda previse gledam s biokemijske strane.

Minimalist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Sve ok, razumijem sto zelis reci. Zato sam i stavila ovu aplikaciju da popratim koliko unosim kalorija. I bila bih stvarno zadovoljna kad bi 1.3.imala 2kg manje.samo da ne ostanem na istom, sve drugo prolazi.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Kjb ti fino možeš povećati kalorijski unos na tim dužinama, jer ćeš puno i potrošiti.
    Slažem se sa Spajalicom i oko tebe i uopšte oko ovog većeg gubljenja kila.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Zapravo ideja ovog topika je kako vjezbati. sto vjezbati i nacin na koji. OK puno stvari ode u kupus (ja se volim zezati), ali meni se ne svidja nacin gdje slavimo brzi gubitak kila uz vjezbanje.
    ne mislim da je to nacin na koji treba pristupat, a i nesto skole mi daje za pravo da to napisem.
    ipak je ovo na zdravlju odraslih.
    Mini tvoji jelovnici su fora, i OK su. svidja mi se nacin na koji zelis okrenuti svoj zivot u smjeru uvodjenja kvalitetnijih obroka, ali cilj 1 kg na 1 tjedan jednostavno mislim da nije ispravan nacin.
    Ovdje smo vec nekoliko puta prosli pricu kako se aktivnijim nacinom zivota povecava zaliha glikogena. a glikogen na sebe veze vodu i to u velikom udjelu, puno vecem nego masti. tako da vjezbanjem povecavamo glikogen i povecavas masu.
    zhang je jednom dobro rekla, ne treba ti metar, ne treba ti vaga, ne treba ti ogledalo. trebaju ti samo tvoje dobre stare traperice i znat ces di si i sto si.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 07.02.2017. at 09:33

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj rahela prvotno napisa Vidi poruku

ne znam za mfp, ja nisam u stanju zbrajat ni nužno za posao kad moram, ne da bih brojala što pojedem
    svaka vam čast što ste toliko disciplinirane

Instalirala sam mfp, naljutila se na njega i izbrisala ga u roku 1h. Išao mi je na živce, nisam mogla naći obroke....nije mi se dalo pak toliko tipkati....

Kod mene sve po starom, uglavnom vježbam po 3x tjedno, malo sam smanjila, nekako me hvata umor. A i bili smo bolesni, svi redom, ništa posebno, samo viroze koje iscrpe....

Dosta sam griješila sa hranom, imali smo rođendan, pa se to proslavilo u nekoliko navrata...naravno da je teško biti discipliniran kad je hrana svuda okolo.No, kg nisu otišle gore, čak sam nešto i pala, valjda radi bolesti i nespavanja, sad sam na 51,5 kg i s tim sam zadovoljna.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

spajalice, iako je ovo topic o vježbanju, ne vježbaju sve cure sa istim ciljem. Minimalist želi smršaviti, Lili jer voli trčanje i ne želi gubiti kile....itd. Nije da Minimalst ima 5kg za izgubiti, nego kaže da ima 14kg, a to nije malo. Kada postigne svoj cilj, onda može maknuti vagu i metar i vježbati iz gušta, pa onda biti zadovoljna šta joj stare traperice stoje ko prije 10g. Koliko znam, gubitak 1kg mjesečno je sasvim OK sa zdravstvene strane i ne bi trebao imati neke posljedice.

Naravno da vježbanjem, a posebno ako ciljaš na neki dio tijela, kg nisu pokazatelj napretka. Ali metar ipak je....Npr. ja sam u zadnjih 2g pala u masi nekih 6,7 kg. No, u ramenima sam dobila i neke košulje i sakoi su mi tijesni. Također i hlače, iako imam 6 kg manje, neke hlače su mi tijesne na guzici, jer se eto, podigla i povećala.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Vi stvarno mislite da je OK gubiti 1 kg tjedno?
    Spajalica je mislila na 1 kg sedmično .
    Možda je poslije krivo navela vremensku odrednicu.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Sory sto upadam, ali slazem se s Spajkom. Velicanje ovakvih gubitaka kg nece donijeti nikome nista dobro. Jedino zdravo mrsavljenje je max 0,5 kg /tjedno. Sve preko toga vodi u kukuruzu...
    Inace, za rast misica je potreban suficit...
    A biti na 1400kcal i uz to htjeti trcati je potpuno suludo. Ali to je samo my piece of mind...

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Danči29 prvotno napisa Vidi poruku
    Sory sto upadam, ali slazem se s Spajkom. Velicanje ovakvih gubitaka kg nece donijeti nikome nista dobro. Jedino zdravo mrsavljenje je max 0,5 kg /tjedno. Sve preko toga vodi u kukuruzu...
    Inace, za rast misica je potreban suficit...
    A biti na 1400kcal i uz to htjeti trcati je potpuno suludo. Ali to je samo my piece of mind...
    Zato meni bujaju mišići . Rijetko sam ja u deficitu .

To nam je valjda ona ženska strana, koja želi vidjeti manji broj na vagi, pa podržava i drugu u tome.

Danči kakvo upadanje, mi te ovdje čekamo . I poželili smo (mislim, bar ja) čitati tvoje postove !

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

slazem se da nije cilj isti, slazem se da ponekad treba isprobati i vidjeti da ne ide.
    ali treba biti jasno sto je dobro a sto ne.
    evo sama si rekla da kilogrami u tvom slucaju i nisu nuzno mjerilo situacije. i tome ja pricam. dakle smrsaviti ne znaci i bolje izgledati.
    ja prva koja imam sad 63 kg (jer sam smanjila slatkise i malo se aktivirala) bi zeljela imati 57 kg. ali to nije bas realno. dakle 6 kg manje. ja sam sebi i tad izgledala punasno jer ja imam definitivno iskrivljenu sliku svog tijela. a eto sad kad sam dosla na 6 kg vise bi bila sretna i s tim.
    ono sto sam zeljela reci s trapericama, je da taj broj na vagi ne odedjuje kako tijelo izgleda, vec rasporedjenost masnog tkiva i misicne mase.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj j-la prvotno napisa Vidi poruku
    Spajalica je mislila na 1 kg sedmično .
    Možda je poslije krivo navela vremensku odrednicu.
    je u pravu si, kasnije sam i ja skuzila, pa sam promijenila.

i da sad ne ispadne da nekog drzim lekcije. ovo je u najboljoj namjeri. kao sto bih rekla da neko koga je ukocilo u ledjima ne moze nakon par dana lezanja ici na turisticnko putovanje (OK malo karikiram)
    Posljednje uređivanje od spajalica : 07.02.2017. at 09:52

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Danči29 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma da, ali mfp funkcionira tako da kako uneses vjezbu, trcanje, stogod, oduzme ti to od "dozvoljenog" tako da ako imaš kao ja (mada fakat ne znam zašto me mrzi) 1330cal dnevno, a vježbala si i potrošila cca 200, možeš pojesti 1550.
    Da se razumijemo, ne jedem ja u njegovim granicama, meni mfp služi samo da si osvijestim količine. I šokiram se pritom da jedan sendvič od tune iz Dubravice ima 550 kcal!!!!
    Al maznut ću ga za ručak jer nemam izbora danas

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ja mislim da je 2 kg mjesecno ok. kjb 1400 kcal s takvim treninzima? cinio mi se malo...

mini, ti def nemas 14 kg viska. tebi treba samo ucvrscivanje.

spajka bas si me nasmijala, i ja sam sa 63 kg zeljela 57 kg a isto tako znam da bi i onda sebi izgledala debeljuskasto

morat cu otvorit mfp samo da vidim koliko kcal meni dozvoljava
    Posljednje uređivanje od malena beba : 07.02.2017. at 09:46

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Spajka ja se slazem s tobom. Meni je i 1500kcal redukcijska dijeta a na 1300kcal mogla bih samo vegetirati. Sa druge strane, meni app pomaze puno upravo iz razloga kako si ti napisala, mislila sam da jedem travu i zrak. Dobro, ja nisam bila u deluziji sto se kolicina tice vec sam jucer uvidjela da sam mogla pametnije jesti pa ne bih prije vecere imala glavobolju ali sta ces bio je takav dan. U 20tim sam skinula oko 17kg u 4mj, cca 1kg tjedno ali sam jela pametno i svaki dan isla rolati, godinama nisam vratila kile iako sam imala trudnocu izmedu, trudnicke kile su otisle za 6mj(18kg) same od sebe. Debljanje je pocelo nekih 7god kasnije sa promjenom zivota na gore.

Ako nista dobar je za osvjescivanje unesenog

Flopi, mozda je problem u depozitu zeljeza?Mislim inace ga treba uzimati kroz neki period preporucuje se uz c vitamin, mozda ce netko od cura znati sto jos utjece na to, ja ne znam ovako napamet. Znam da je meni doc rekla da na d vitamin utjece magnezij. Samo hrabro dalje!

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
    Ako nista dobar je za osvjescivanje unesenog
    Eh baš to.

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Nekako mi se čini da se moram braniti - u ova zadnja dva dana nisam trenirala i istovremeno sam bilježila prehranu u mfp - zato sam se hranila sa 1400 kcal.
    Danas imam trening snage, za ručak je maneštra sa grahoricama i ječmom, i malo špeka pride Doručkovala sam zobene sa kivijem i bananom. Za užinu sam uzela ananasa, a planiram večerati paprike punjene svježim sirem i vrhnjem. Bit će to i 1700kcal.

Sve što pričaju Spajka i Zhang stoji, ne treba mršaviti pretjerano i zato sam i rekla da bi sada mršavila 0,5 kg tjedno (odnosno još 2 kile). Ovo za dužinski trening sam stvarno bila blesava, ne znam što sam mislila, da sam supermen

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

kjb nema potrebe za branjenjem.
    ono sto je bitno da znas da ti je tijelo reklo no way baby. ti ako oces trci, ja necu i da ti znas zasto se to dogodilo.

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Baš je reklo "neću". Da ste me vidjele kako u nevjerici gledam kako odjedanput ne mogu, i ne ide, ine ide....
    A kao što rekoh, krenula sam mršaviti samo da bi bolje (čitaj brže) trčala. Zato svakako moram pametnije.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

kjb ti super trcis i ovako a nemas neki veliki visak koliko sam skuzila. dosta ti je da ubacis jedan dodatni obrok taj dan kad imas jace trkacke treninge.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ola zene
    prvo malo jadanja, jucer nisam vjezbala, stislo me s obavezama i poslom, doma sam se spojila predvecer, kao samo da nesto zavrsim i radila punih pet sati, do 01
    onda sam uzasno lose spavala, vrtila se, preznojavala, jos je mala spavala sa mnom a i nju je nesto mucilo pa me i ona tri-cetiri puta probudila, druga losa noc zaredom, manje od 5 sati spavanja
    jutros sam se bodrila, mozes ti to, pa veceras u 22 najkasnije u krevet
    jucer i danas osjecam i tupe bolove u stomaku, valjda od ciste
    odjednom mi stomak sav postane bolan i osjetljiv, da me neko ubode prstom mislim da bih se onesvijestila
    onda za desetak minuta prodje kao da nije ni bilo

uglavnom, odradjujem dan i mastam o odmoru i spavanju
    danas mi je mobility i low cardio po planu, pa bih to mogla ako me ne bude nista boljelo :baba:

pazim i dalje na prehranu, jedem manje ali cesce, jer mi u zadnje vrijeme i obilni obroci bas lose padnu
    danas zobene sa sumskim vocem za dorucak, sad imam smoothie od banane, manga, mlijeka, chie i lana i kavu
    a rucat cu nesto lagano, jucer kajgana s pancetom i povrcem, danas jos ne znam ali proteinsko povrtno svakako

sutra mi je i termin kod ginica, ali istrazujem jos neke opcije, probat cu vidjeti bi li u sibeniku mogla ipak na laparoskopiju, da me ne rezu svu...

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Summer uf, najgore je to nespavanje .

Sretno sutra na pregledu!

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

flopi, ja sam prije dvije godine imala polip endometrija i obilnije periode
    na sistematskom hemoglobin 78
    pa sam ga hitno morala podici da me uopce puste na histeroskopiju da maknem polip
    nakon tromjesecne terapije i zahvata sam pocela piti spirulinu i gentle iron, skoro svakodnevno
    na ovom zadnjem sistematskom sam prvi put u zivotu bila iznad granice, 120 ili 121 cak
    ajde ti ispitaj do kraja, ali htjedoh rec da mislim da je gentle iron preslab da bi nesto znacilo samo sedam dana u mjesecu....

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

summer nadam se da ces uspit danas malo odmorit.
    sad si me sitila da sam i ja lose spavala i imala sam neke glupe snove, doslovno sam se od straha probudila oko 6 a srce mi je lupalo ko ludo uzas!
    danas sam ionako planirala rest ali dobro ce mi doc

sretno sutra u ginekologa, javi kako je proslo

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

I ja zadnjih dana loše spavam. Već sam gledala da nije pun mjesec ali nije. Bit će ipak do južine.

summer, sretno s pregledom i odlukom. Zavidim na sniježnom vikendu. Meni će bit radni

kjb, sigurna sam da ćeš ti to po planu izgurati još 4 tjedna i onda projuriti na trčanju.

Cubana, ni mene više ne voli mfp, da te utješim. Prebacila sam iz active u light active i sad mi dozvoljava 1340kcal

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ivana s hahaha upalila sam samo da vidim koliko meni kaze i meni isto tako
    mada kad stavim 0.5 kg i 1kg tjedno isto mi pokazuje :/

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Kad krivo stavljate
    Morate kao i ja staviti da zelite dobiti kile
    Imala sam ga nekad, ali nisam unosila redovno pa sam maknula taj app.

Spajka, potpis na svaki tvoj post.
    Bitno je kako se osjecamo i sto nam donosi to vjezbanje.

Summer, :hug: drzim fige za sutra!

Prijavak, gym strenght 1. Pasalo mi je. Pogotovo istezanje na kraju. Pokusaj stoja je i dalje presmijesan.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

summer draga veliki zagrljaj šaljem. Meni se isto čini da bi bilo bolje da se raspitaš za laparo, oporavak je neusporedivo brži, a i nema velikih ožiljaka. Najbitnije da ti to dobro naprave. Držim fige da se noćas dobrooo naspavaš!

Ajme cure meni te vaše brojke kuku lele, od unosa pa do poželjnih kila za izgubiti. Ja znam da više od 1kg mjesečno nisam nikad planirala za izgubiti, jel do organizma ne znam al izgubit 3-4 kg u mjesec dana, pa to samo da me muče nedajBože neke strašne boleščure (s tim da kad sam imala višak to je uvijek bio onaj najteži, 3-4 kg viška koje su ko zaljepljene superglue ljepilom ). Vjerujem da kad je višak veći da kile idu brže dolje.

I kud ste krenule toliko zazivat kjb, znam da je u dobroj namjeri al ono ja ću reći da kjb zapravo uopće nema neki višak a razlog je da bude lakša pa time brža meni su tvoja jela kjb fina, ja bih ubacila užine. U petak prije dužine slobodno unosi više kalorija jer sve to potrošiš na treningu. ja sam u sub potrošila 1.210 kcal (iamla sam puls traku pa je dosta precizno). Ovu subotu nemamo neku dužinu pa možeš samo malo podebljat prehranu u petak. Ko da je trener znao da tebi tako odgovara.

Jel mi neka dobra duša može reći koliko bi kcal bilo u mom današnjem ručku: mala šalica goveđe juhe (ona ko vojnička) ne puna, kelj na lešo, komad svinjetine na naglo veličine manjeg ženskog dlana i malo safta od mesa po kelju (a lijepo sam joj rekla da stavi po mesu grr..) + salata od svježeg kupusa (neka normalna mjerica).

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Po meni bi prvenstveno razlog za vježbanje trebalo bit zdravlje, forma, kondicija, a onda mogu doći neki drugi razlozi poslije.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

pa ni jedna ovde nije rekla da vjezba iskljucivo zbog gubitka kila. mislim, da je tako ja bi odavno odustala jer ocito sam kile samo dobila u ovom procesu

kjb znas da te volimo. nije u losoj namjeri nista receno, samo da je mali kalorijski unos s obzirom koliko se trosi na treninzima.

ja nista ne kuzim ovi mfp, tila otprilike unit danasnji jelovnik, pa di mi nudi uopce vec unesena jela?! nije ovo za mene

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

i moram jos malo o kg, puno je lakse gubit kile kad imas neki veliki visak, onda ni 2-4kg mj uopce nisu neka velika brojka... moje misljenje jel.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa Vidi poruku
    ja nista ne kuzim ovi mfp, tila otprilike unit danasnji jelovnik, pa di mi nudi uopce vec unesena jela?! nije ovo za mene
    čovjek se zapita koliko kalorija se potroši za snać se na mfp

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

nije ovo za mene
    al si dugo izdržala

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

i moram jos malo o kg, puno je lakse gubit kile kad imas neki veliki visak, onda ni 2-4kg mj uopce nisu neka velika brojka... moje misljenje jel.
    Zato sto se, sto je manji bf, tijelo vise 'bori'

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ma svi su ti neki pal-ovi cudni,
    paypal ti izvlaci novce,
    myfitness pal ti neda jesti....
    pa dodje covjeku da se mane svih tih "pajdaša" i zivi svoj zivot mirno.

Lili nisam se ja okomila na nikog, ja cak ni ne znam sto kjb jede, za minimalist znam.
    no vec neko vrijeme citam i citam i eto danas mi je doslo da napisem sve sto mislim, a bome i znam. kako je ovo tema na zdravlju odraslih, mislim da je OK da se napise jasno i glasno.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

tang,

Pravila pisanja postova