grugog - drugog
dakle zauvijek mi je ostala slabija tamnija crta na tom mjestu koja se samo pojaca pocetkom nove trudnoce.
Printable View
grugog - drugog
dakle zauvijek mi je ostala slabija tamnija crta na tom mjestu koja se samo pojaca pocetkom nove trudnoce.
Ja nemam tu liniju..ja se mazem vazelinom...odgovara mi jer nema mirisa i fino se upije u kozu..bila sam se mazala sa organskim karite maslacem al mi izbacilo neke tockice, valjda mi premasan.
Mene ubija isijas, bar mislim da je to..bol u lijevom guzu i udara dolje u nogu kad hodam..nije svaki dan al uzasno zna zaboljet..nije bas ugodno.
Ja sam lineu primijetila tek nakon poroda, i bila je par mjeseci vidljiva. U trudnoći mi baš nije bila vidljiva, valjda zbog napete kože
Mene pak kuk zna zaboljeti ovisi na kojem boku duze lezim onda me zaboli,cak sada vec 2 dana nemam bolova u donjem dijelu trbuha,sad se pak pitam gdje su nestali,a trbuh mi se tako reci jos ni ne vidi,mekan normalan,jedino se ta linija pojavila.:zbunj:
Super.. :-/
Meni je trbuh dosao skoro pa kao prije trudnoće sto me jako iznenadilo ,mislim da za 2 tjedna ce bit tip top, jedino je ta crta bas jaka .. Ako ne ode do ljeta probat cu je izblajhat Haha
Žužy meni je rez ok skoro pa me vise nista ne boli jedino mi je kobasicica iznad njega s lijeve strane kao oteklina
.. Ne znam sta je to, ako tko ima slično nek me utjesi.. Doc kaže ma nista se to njemu ne cini opasno :-/
Cure, dobila sam ponešto dlaka po stomaku u trudnoći.
Rečeno mi je da će otpasti nakon poroda. Evo mjesec dana od poroda i još su tu.
Koliko još da čekam prije depilacije?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Linea nigra znači "crna crta". Dakle, to svijetlo nije to :)
Kako je to pigmentacija, kao kad pocrnite ljeti, nestat će kada se gornji slojevi kože postepeno ogule i cijelo to područje postane novo, bez utjecaja trudnoće. Znate da se i inače ljudska koža obnavlja tako da se gornji slojevi postepeno, nevidljivo, ljušte, o odozdo rastu nove stanice kože. Cijeli naš život.
Ja sam znala baš guliti tu tamnu crtu da što prije nestane.
i meni trbuh ode odmah ko da nisam rodila, od strija niti s pa ako je ta linija jedina uspomena na trudnocu, neka bude...
Ja je eto imam vec 10 godia i totalno sam se navikla na nju i nije mi ruzna.
kad nisam trudna cak je i lijepa formirana a u trudnoci se nekako rastegne
Jao orange ja bas ne bi voljela da mi ostane, a ocito zna Ostat..
Icsi.. Pridružujem se pitanju.. Kad otpadnu te dlake :-/ ?
Kiara, pa da bas bila dosta aktivna na forumu i bas zato pitam kam nestala... Nema njej vec dosta dugo.... Dal tko zna od cura kam nestala Medeja?????
Imam jos dva tjedna do termina, danas sam jedva hodala..Zdjelica me boli ludjacki i nisam sigurna da je ovo normalno..doslovce hodam ko robot i vucem noge kao da nisu moje..zanima me obzirom da su me preksutra narucili u bolnicu, koliko cesto znaju inducirati porod ili napraviti carski zbog velicine bebe?
Icsi meni su poslije prošlog poroda te dlačice nestale nakon par mjeseci. Ja sam inače i svjetlije puti pa se nisu jako vidjele, ali mislim da se nemaš potebu depilirati, jer ne znam ako ih depiliraš hoće li opet rasti, kad ti prirodno nestanu više se ne pojavljuju
ljube da nije možda Medeja u bolnici pa se ne može javiti... Kad je njoj termin?
Evo stigli moji brisevi sve je u redu,jel normalno da ne osjecam vec par dana nikakve bolove,znala sam ih imati od istezanja ligamenata,sad vec par dana miruju,navecer se skroz malo pojave,strah me kad ih osjetim a jos gore kad nista ne osijetim?
Tina super za briseve..pa ja mislim da je normalno da nekad ih osjetis nekad ne..evo mene danas malo bolucka..prijasnje dane nista..meni je draze kad me ne boli. Ja sam isla kod dr danas, narucio me 18 na pregled, i dao mi nosit urin dva dana na mikrobiologiju..pitala sam ga za isijas, kaze da se mazem i lagano istezanje..iako mene strah bilo kakvog istezanja.
Ja idem tek 23,dugo mi za cekat da vidim svoju mrvu opet :) ma da mi isto svi kazu da bolje kad me ne boli,da je sve u redu onda,dali ti se poceo trbuscic vidjeti? Meni jos nije,sporo raste,kad krene onda ce valjda narasti za sve do sada,hahaha :lol:
Nemoj se puno istezati,lagano onako malo.
Ma ne vjerujem da cu se istezat, strah me je..malo se vidi trbuscic iz profila..zaoblio se..al nije jos to pravi...sigurno ce nam krenut uskoro..;-)
Ma hoce,eto nas i u 13tt :-D
Da da...guramoooo..:-)
Evo mene malo da pozdravim.
Usla u 11tt i odmah mirovanje, hematom i nisko posteljica. Pa se nadam da ce se podignuti koliko toliko do iduceg pregleda i hematom nestati
Pozz svima,trudna sam 6 tj sa blizancima srceka su se vidjela vec sa 5+2. Prije par dana krenuo smedi iscjedak vecinom izlazi samo sa utricima al u subotu je to bila vise tamnocrvena krv al u malim kolicinama kao spoting i odmah sam otisla u hitnu. Dr kaze bebice u redu nevidi od kud krv i strogo mirovanje.sinoc opet tamnocrveno s utricem i sad se malo smirilo onak u tragovima promjetim tamnosmede al cudno da kad piskim nema krvi. Sutra idem svom gin i nadam se da su srceka jos tu. Dali je netko imao slicnu situaciju? Bojim se da mozd utrici ne iritiraju nest unutra pa mozd da ih pijem bi bilo bolje,inace moj mpo dr je rekao da sve dok nije svjeza krv je ok. Ali mene prestravi svaki put kad odem u wc i vidim to na ulosku.
Uz Medeju, ne javlja se i LadyB.
Ili sam propustila da je rodila???
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Nalaz urinokulture stigao nema bakerija :) heh napokon da mi uspije :)
Tiaa samo miruj sto vise ja sam samo lezala i osnovno sto sam morala u wc, vjerovatno si dobila terapiju pridrzaji se i nestat ce i meni je tako bilo sad hvala Bogu nema ga.
Grickavjestica primiri se malo, najbolje da odmaras meni je tako bilo al sam imala hematom i to bas u 6t pocela krvariti, ja sam dobijala injekcije progesteron i pila dabroston i uz strogo mirovanje sve nestalo :) sretnoo
I ja sam na strogom mirovanju zbog hematoma i cekam sad petak uzv. Nadam se da ga vise nema. Zbog njega sam provela tjedan dana u bolnici nakon sto mi je komad ugruska doslovce ispao iz mene. Zbog toga svaki odlazak na wc i ustajanje iz kreveta mi je nocna mora. Danas sam 12+3
Sent from my iPhone using Tapatalk
eryngium Lady se javila prije 6-7 dana, miruje pa se ne javlja često, tako je napisala
ja muku mučim sa zatvorom, nakon što sam probala sve moguće na kraju sam morala staviti čepić, sutra idem na pregled pa ću opet pitati za to. Meni danas 18tt, trbuščić se već dosta vidi, ali nije mi prva trudnoća pa se više i vidi ai ja ga ponosno pokazujem
Hvala, na info!
Pretpostavljam da si za zatvor probala sve živo al evo jednog narodnog startera za probavu. Ujutro na tašte probaj popiti limun iscjeđen u toplu vodu. Naravno, ako to želudac dozvoljava.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
I ja ujutro popijem samo casu tople vode, crijeva bas prorade..a i svaki dan pojedem jednu jabuku, nekad i dvije..sad se opet poboljsala probava.
Da napomenem bar je kod mene tako bilo nisam smjela imati odnose s muzom zbog hematoma jer i to moze pokrenuti krvarenje. Sad sam 16+4t ja se i sad moram cuvati tako mi doktorica rekla da ne rizikujem...
ja već mjesecima pijem natašte toplu vodu s limunom pa mi ni to ne pomaže..
mikipika sretno na ultrazvuku
ja danas točno 15 tt i osim probave sve ok. nadam se da je i bebo ok ..ulz za dva tjedna
Meni je dr preporučio psilium u prahu, dodajem u cornflakes svako jutro i za 5 dana se stanje sredili.
E da psilium ljuskice imam i ja..to je super za probavu da..iako ima bljutav okus ako se pije npr s vodom, al ga umijesam u jogurt, ali moze se svuda staviti.
mikipiki32 samo budi istrajna u mirovanju i misli pozitivno, i kad ga ne bude tu nadam se hematoma opet imaj mjeru opreza :) sretno
meni danas se samo nesvjesti i u glavi mi "zvoni" sta li bi to moglo biti hmm..
radoznalica,i meni se vrti pogotovo navecer,kako se volumen krvi povecava u trudnoci,pa zbog toga,hormoni i sve ostalo.
Cure imam jedno pitanje,od pocetka trudnoce,pa do sada 13+1tt grudi su mi iste,niti su se povecale,niti me bole,niti nista,dali je to normalno,malo me strah zbog toga?
tina1993 od jutros mi je tako i bas me povracanje ne popusta, ma mislim da je svaki organizam razliciti mene su npr bas boljele grudi da mi je smetao i dodir odjece i gotov duplo su se povecale ali znam dosta osoba koje su imale kasnije manju promjenu sve je to normalno.
Mene je danas od jutros glava boljela,neznam jel od sinusa ili sta,krv iz nosa mi svako malo ide kad ga ispusem,kazu da je to sve normalno,a grudi su mi bas stalno iste kao i prije trudnoce,osim sta sam primjetila da dok se tusiram da se na bradavicama ljusti nesto kao koza,eto jedino to,sve drugo isto kao i inace.