Stranica 341 od 581 PrviPrvi ... 241291331339340341342343351391441 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 17,001 do 17,050 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Vrci cestitke od srca!!!a trudnoca ce ti definitivno biti opustenija od prve ja uz F i ne mislim o trudnoci, dani samo lete ja vec u panici hocu li stici sve pripremiti za bebu...jos mi zadnji mj. dana F vazda bolestan sad i bronhitis pa sam sva oko njega ova beba u trbuhu jadna totalno zapostavljena

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Čestitam Vrci!!!

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Čestitke Vrci!
    Hura za kućnu radinost!

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

galicia avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Radoznalica, šta te sestra ima izgrditi za pitanje? Očito joj je netko drugi dignuo tlak ili je nadrndana sama po sebi pa se istresla na tebe. Nadam se da si joj odbrusila natrag. Nemoj uzimati k srcu i uzrujavati se zbog glupih riječi i postupaka ljudi koji to ne zaslužuju. Probaj ne shvatiti osobno jer nije osobno, nisi ti kriva. Njeni postupci idu iz nje, ne iz tebe.
    A što se uzv-a tiče, ni naše mame nisu išle na nj pa smo rođeni. Brzo će doći 3.mj.

Tina, možda tvoj ginekolog ima bolji uzv uređaj.

Kaae, nisam znala da ste imali tako loše nalaze, a dvije bebe uspjeli sklepati sami. Svaka čast!
    (Čisto iz znatiželje, ima li kod nas donacija embrija? Ne zvuči mi plauzibilnim za nas srednjovjekovne idiote. )

Vrci, jasno da te frka. Ali, bilo te frka ili ne, bit će kako bude. Mislima ne možeš ni pokvariti ni popraviti, a napetost iscrpljuje. Diši i uživaj!

Mury, beba u trbuhu od tebe dobiva sve što joj treba i apsolutno joj ništa ne fali. Ne grizi se oko nečega što ne možeš i ne trebaš kontrolirati.

tina1993 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Galicia,ima bolji uzv,a i sa samim doktorom sam zadovoljna,objasni mi sve sta me zanima,bila sam i kod drugih gin po bolnicama i ostalno,niti jedan nije imao razumjevanja za nista,a kamo li da trudnoj zeni obajasni stvari smireno i polako,pogotovo koje prvi puta cekamo bebicu.

galicia avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Privatnik?

tina1993 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Da,privatnik je.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Daaaa Vrci može dogovoreno sad ću ja za mjesec/dva za tobom! Uživaju trudnoći i neka bude školska do kraja!

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Slažem se, uz posao i L-a nemam vremena misliti o trudnoći osim ovako navečer

Idem za 2 tj na pregled, nije dr imala prije termin. Taman ću onda biti oko 7+ tt, a budući da znam da je beba tj dana manja, taman bi moglo biti za srčeko

A tu stvarno ima puno čudesnih priča, za ne povjerovati

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Galicia, racunam da nasi nalazi zapravo i nisu bili bas tako losi, tj. da kombinacija ipak nije bila tako strasna. Ja imam katastrofalno nizak AMH (ali sam imala ok broj antralnih folikula na jednom jedinom UZV-u koji su radili na pocetku jednog ciklusa), povisen FSH i granicno dovoljan progesteron 7DPO. Drugi hormoni su bili u granicama normale. Muz ima smanjen broj plivaca, plus problema s morfologijom. Zakljucak je bio da ja, kao low responder, necu nikad pa ni onda odreagirati ni na sto. A za kucnu radinost, to su nam zapravo davali najvece sanse, iako su i za to rekli da nije obecavajuce zbog moje male zalihe jajnih stanica (automatski se smatra da su ove preostale lose kvalitete) i retardiranih, malobrojnih plivaca. I onda se dogodila prva beba, u ciklusu u kojem sam trebala na HSG, a prije 'probne' runde za stimulaciju (trebali smo odraditi jedan stimulirani IUI).

Drugoj bebi cak nismo ni prijetili postupcima i visokim racunima.

galicia avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Kaae, super priča!
    Sad te baš briga i kakav si responder i kakvi su plivači!
    Osim ako se odlučite na još koju kućnu ili inu radinost.

Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

tina ja sam 16t, planirala sam otici i privatno samo ne znam kad bi da mi moze sa sigurnoscu reci, glupo je kako nekad reaguju drugi normalno da ce majka voljeti svoju bebu koji god spol da je ali eto htjela sam da znam da bi mogli od sljedeceg mjeseca postrpeno kupovati stvari potrebne za bebu.

galicia ocigledno je iznerviralo moje pitanje a ja ovoliko razdrazljiva malo mi fali da zaplacem, jos sam i napeta od silnog povracanja i mucnina, opet sam pocela gubiti na kilazi.

tina1993 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Radoznalica,normalno je da mi svi zelimo da nam je beba ziva i zdrava prije svega,al opet tako nam je drago kad znamo dali je decko ili curica,meni je osobno ovaj gin prakticki zivot spasio prije 8 godina,i vecina zena iz mojega grada ide knjemu,nije skup,niti je od onih koji zeli samo oderati po dzepu i ulijevati laznu nadu,doktor iz mojega grada je mislio izvaditi sve van iz mene,jajnike,maternicu sve,placuci sam doma otisla,i uz nagovor sestre sam otisla do njega jer je i sestra kod njega,i kad sam mu donesla sve papire i nalaze,samo mi je rekao d mu jesu kolege i sve,al da to sto su mi rekli da treba sve izvaditi da nisu smijeli,ocito nisu znali postaviti dijagnozu.Ocito im je bio los dan pa ti je tako sestra rekla,smirit ce se oni i bit ce sve u redu vidjeti ces.

galicia avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Radoznalica, njen je problem što ju je pitanje iznerviralo, ne tvoj. Ona je ta koja treba znati kontrolirati svoje reakcije na radnom mestu za koje je plaćena.

tina1993 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Gdje nam ju Vučica nestala? Vučice,javi se,kako si?

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ej cure, evo mene..jučer sam išla u St na kombinirani probir..po nalazu uzv-a sve je ok, iako dr nije puno pricala..pa sam ja pitala jel sve ok, ona je rekla da, samo treba pričekati još krv. Ja sam malo čačkala po netu i mjere mi se čine ok. Mislim nisam ni išla sad baš nešto zabrinuto, pa se nadam da će biti sve super. Sinoc sam imala povraćanja strašna i mučnine..pojačalo mi se..glava me rasturala cijelo popodne, noc i danas isto..jutros sam morala popit lupocet jer nisam stvarno izdržala. Kaže dr da raste vrijednost bete pa su jače mučine pogotovo sad u 12 tj..danas sam 12+4. Jedva čekam da malo stane.

tina1993 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Vučice glavno da je dobro,ako ona kaze da je nemas razloga za brigu. ,a sto se glavobolje tice imene boli,ne tako jako kao tebe ali poboljava,mene vise steze u donjem dijelu trbuha i kao pika u maternici.

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Tina bass me nije dugo vremena boljela glava, mozda je to i od puta, osjetim i vratne žile, pa vjerojatno ide od njih..I probava me zeza, dovela sam ju bila u red sa suhim šljivama..dobila sam i hemoroid, ništa čudno...

tina1993 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Problem sa probavom sam ja rijesila sa jogurtom Bio Aktiv,nekad ga ne pijem i normalna je probava,nekad nije ovisi od dana do dana.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Cure, dal zna koja kam nestala Medeja?????

Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Necu vise ni pitat pred njom valjda ce mi sami reci ne znam kako vama a meni bas sporo dani prolaze a niti mogu naci kakvu zanimaciju ne bi li se malo promjenilo ovo sve al et po citav dan sam da mi je zaspat malo, jer jedino kad spavam malo tegobe se smire. Ne mogu da vjerujem da mi bas nista od hrane ne odg, strah me za bebu nekad kako slabo jedem i to sto pojedem povratim, do sad sam trebala vratiti kile od prije trudnoce

tina1993 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Radoznalica,i meni dani sporu idu,malo igram igrice i tako,skratim si vrijeme,malo dragam trbuh mislim na bebu,al nekad bi cijeli dan spavala,bas mi se spava,ujutro ne jedem bas nemam naviku,al zato od rucka pa di kasno u noc pojedem sve sta mi dode po ruku,neboj se za bebu,dobiva ona sve sto joj je potrebno,samo uzivaj,uzivaj i samo uzivaj.

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

jutro cure..uh i meni dani sporo idu..pregled mi tek za 20 dana..
    ja sinoć jako slabo spavala,ovaj tjedan već dva puta taman prije spavanja počne mi jako lupanje srca..mjerim tlak i ok je otkucaji do 100..uopće nije ugodno..sat dva treba da se smiri..tako i sinoć,u ponoć popila kamilicu i nekako zaspala al se stalno budila..jutros samo na to mislim..

galicia avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Kiki, jesi vadila hormone štitnjače? Meni je tako zbog hipertireoze u trudnoći i zaista je neugodan osjećaj.

Prošla me prehlada od Skuliraninih lijekova, al sam i dalje strahovito umorna. Ne sjećam se do kad mi je bilo tako u prethodnoj trudnoći.

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

jesam prije 15-tak danas i ok su nalazi..
    inače pijem Euthyrox već godinama..sad u petak idem opet vadit krv pa ćemo vidjeti

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ja imam isto lupanje srca i cak do 120 otkucaja.... Bila sam i kod endokrin.i vadila hormone stitnjacce... I sve ok to... Nego mi dao da pijem zeljezo i sada imam otkucaji 100 ...

tina1993 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Cure kada vam se u trudnoci pojavila ona crta linea negra?

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Čestitam Vrci!
    Pusa svima,mislimo na vas moj mišek i ja!

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj tina1993 prvotno napisa Vidi poruku
    nije uopće, sad sam 38+1

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Kod meni tek sada primjetim da pojavila se.... Danas 33+4

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Kiara , kam nestala Medeja????? Ne valjda rodila vec

tina1993 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Pa ja sam 12+6,pa sam danas primjetila da se pojavila svjetlija linija.

Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

zuzy puno pozdrava za vas ♡

ja sam 16+3 i jos uvijek nisam uocila tu liniju, samo strije mi se pocinju pojavljivati...

tina1993 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Ja sam danas ujutro pogledala u ogledalo,normalno kako svaki dan pratim svoj trbuscic koliko raste,pa mi to sporo raste,i vidim crtu,pitam muza kad je dosao sa posla dal ju ti vidis kaze da vidi,ocito to kod svake drugacije ide.

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ja sam 14+5 i nemam tu crtu..
    Radoznalica mazes trbusic s cim..ja sam pocela s bademovim uljem ..
    Mene jos uvijek probava muci-zatvor..vec sam mislila da ce to sad malo doc na svoje al nije jos..

karanfilčić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Kiki i kod mene zatvor stvara užasne probleme, nakon što sam svašta probala( suhe šljive,donat, naranče...) i nije pomagalo ginekolog mi je dao portalak sirup i on mi većinom pomogne,ali radije bi da gne koristim prečesto, rekaomi je da mogu ponekad koristiti i glicerinske čepiće ali to ako ne idem po tjedan dana onda stavim(dosad sam 1-2 puta)
    ja sam danas 17+6 i nemam još tu liniju, u prošloj trudnoćimi se pojavila tek oko 30tt, vjerojatno je to individualno. I ja se mažem bademovim uljem iako mislim da to dosta ovisi o tipu kože i genetici ipak mažem svaki dan

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Žužy pusice vama !!
    Cure saljem podršku i pratim vas redovito!

Mene pak zanima kad nestaje Linea negra?
    3 tjedna od poroda tu je

tina1993 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

karanfilčić,jesi probala za suhim datuljama,odlicne su mi za probavu,pojedem par na dan i super je.

tina1993 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

dominikslatki,procitala sam negdje da se kod nekih trudnica povuce za par tjedana,a kod neki par mjeseci nakon poroda.

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Odmah, 7,8 tjedan. Ohoho prije trbuscica i bilo cega grugog.
    A ostala jos mjesecima nakon poroda, cak se nikad u potpunosti niti nije povukla.
    Posljednje uređivanje od orange80 : 07.02.2016. at 13:34

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

grugog - drugog

dakle zauvijek mi je ostala slabija tamnija crta na tom mjestu koja se samo pojaca pocetkom nove trudnoce.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj dominikslatki prvotno napisa Vidi poruku
    Žužy pusice vama !!
    Cure saljem podršku i pratim vas redovito!

3 tjedna od poroda tu je
    I ja sam se pitala kad nestane...mami je ostala mjesecima iza poroda. Meni se sad baš jako vidi kak se trbuh opustil...a imam ju skroz gore do sisa.

Kak tebi rez i to?

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja nemam tu liniju..ja se mazem vazelinom...odgovara mi jer nema mirisa i fino se upije u kozu..bila sam se mazala sa organskim karite maslacem al mi izbacilo neke tockice, valjda mi premasan.
    Mene ubija isijas, bar mislim da je to..bol u lijevom guzu i udara dolje u nogu kad hodam..nije svaki dan al uzasno zna zaboljet..nije bas ugodno.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam lineu primijetila tek nakon poroda, i bila je par mjeseci vidljiva. U trudnoći mi baš nije bila vidljiva, valjda zbog napete kože

tina1993 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Mene pak kuk zna zaboljeti ovisi na kojem boku duze lezim onda me zaboli,cak sada vec 2 dana nemam bolova u donjem dijelu trbuha,sad se pak pitam gdje su nestali,a trbuh mi se tako reci jos ni ne vidi,mekan normalan,jedino se ta linija pojavila.

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam se pitala kad nestane...mami je ostala mjesecima iza poroda. Meni se sad baš jako vidi kak se trbuh opustil...a imam ju skroz gore do sisa.

Kak tebi rez i to?
    Super..
    Meni je trbuh dosao skoro pa kao prije trudnoće sto me jako iznenadilo ,mislim da za 2 tjedna ce bit tip top, jedino je ta crta bas jaka .. Ako ne ode do ljeta probat cu je izblajhat Haha

Žužy meni je rez ok skoro pa me vise nista ne boli jedino mi je kobasicica iznad njega s lijeve strane kao oteklina
    .. Ne znam sta je to, ako tko ima slično nek me utjesi.. Doc kaže ma nista se to njemu ne cini opasno

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj ljube555 prvotno napisa Vidi poruku
    Kiara , kam nestala Medeja????? Ne valjda rodila vec
    ljube555, nemam pojma gdje je...sad me pomalo već i brine, bila je dosta aktivna ovdje :/

Icsi avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Cure, dobila sam ponešto dlaka po stomaku u trudnoći.
    Rečeno mi je da će otpasti nakon poroda. Evo mjesec dana od poroda i još su tu.
    Koliko još da čekam prije depilacije?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Pa ja sam 12+6,pa sam danas primjetila da se pojavila svjetlija linija.
    Linea nigra znači "crna crta". Dakle, to svijetlo nije to

3 tjedna od poroda tu je
    Kako je to pigmentacija, kao kad pocrnite ljeti, nestat će kada se gornji slojevi kože postepeno ogule i cijelo to područje postane novo, bez utjecaja trudnoće. Znate da se i inače ljudska koža obnavlja tako da se gornji slojevi postepeno, nevidljivo, ljušte, o odozdo rastu nove stanice kože. Cijeli naš život.
    Ja sam znala baš guliti tu tamnu crtu da što prije nestane.
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 07.02.2016. at 20:38

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Super..
    Meni je trbuh dosao skoro pa kao prije trudnoće sto me jako iznenadilo ,mislim da za 2 tjedna ce bit tip top, jedino je ta crta bas jaka .. Ako ne ode do ljeta probat cu je izblajhat Haha
    i meni trbuh ode odmah ko da nisam rodila, od strija niti s pa ako je ta linija jedina uspomena na trudnocu, neka bude...
    Ja je eto imam vec 10 godia i totalno sam se navikla na nju i nije mi ruzna.
    kad nisam trudna cak je i lijepa formirana a u trudnoci se nekako rastegne
    Posljednje uređivanje od orange80 : 07.02.2016. at 21:00

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •