E pa da... Borna mi je super ali skupa sa Lukom su ta pjesma haha.
A uvijek smo mislili da ce drugo biti curka jer imamo ime. Da sigurno :)
Vito nije isto kao Vid, jel? Mislim...necak mi je Vid ;) Hm...
Printable View
E pa da... Borna mi je super ali skupa sa Lukom su ta pjesma haha.
A uvijek smo mislili da ce drugo biti curka jer imamo ime. Da sigurno :)
Vito nije isto kao Vid, jel? Mislim...necak mi je Vid ;) Hm...
Jok. Ali mogli bi te optužiti za kopiranje. :lool:
Ma daj si malo pročitaj ovu temu, barem par stranica unatrag, ako već nećeš cijelu. Sigurno ćeš naći nešto što ti se sviđa.
Recimo, meni je Jan bio broj jedan stoljećima. Ali sad ga više ne želim. Uzmi si slobodno. :mrgreen:
Lovro je predivno ime. :heart:
Viktor.....
Ipak ce pjesma presuditi. Ah... pa bar bi decki imali svoju pjesmu haha.
Hvala vam zenske :*
baš mi je drago što je napokon Pavle na nečijem popisu :)
Jako si želim da mi sinek bude Adnan. kaj mislite o tom imenu?(uglavnom, muž bu teško pristal, al meni je prekrasno)
meni se svidja Adnan - mislim tebi tone treba biti presudno u mojoj genraciji to je dosta cesto ime i svi Adnani koje znam su bas cool :)
Ja bih dala Boran bez razmišljanja.
Za malog muškića (ako bude) imamo jedan jedini izbor : ROKO :heart:
Mak mi je preslatko ali MM ne želi ni čuti, tako da smo ostali na sigurnom terenu. Više nas muči izbor ako bude curka (zato sad selim na drugu temu)... :P
Mi u gradu imamo još jednog Len, i jednu curicu Len ....... samo ne znam zašto za sada su sve službenice mislile da je naš Len cura..... čak su ga i prekrstili u Elen..... dovoljno će imat problema s prezimenom s dva R i dva T što je neubičajeno...još da mu je ime s y ..i slično...previše komplikacija.....
sada mi je žao šta moja nije Tonya.... valjda bi teže to Tonia pretvarali u Antonia... sve mi to ovisi o prezimenu
Boran je , meni , lijepo ime , ja sam ga prvi put čula u ovoj seriji .
No ženska imena mi se baš i ne sviđaju , Kevser, Sila, Dilan
jedino mi je lijepo Narin
nova turska serija koje se prikazuje na Nova tv, a glavna glumica je ista ako i u seriji Ezel. ako si je gledala.
I htjela sam se zahvaliti svima na prijedlozima za ime, za sad sam se odlučila da će dečko biti Vitomir, a termin mi je ze tri mjeseca, pa se nadam da se dotad neću predomisliti.
Meni se sviđa ime Aron. Baš mi je lijepo, zvučno i muževno :)
Ajme i meni je Aron ime za psa, i to nekog konkretng velikog tipa njem.ovcar
da znam, al eto Aron je sasvim normalno ime, nalazi se u katoličkom kalendaru :)
ne znam,al iskreno nisam vidla nekog Flokija, Rexija, Bobija ili Cukija da se nalaze u kalendaru.
isto tako ja znam više pasa imena Vita, Nera, Luna... nego djece, a u zadnje vrijeme ljudi daju ta imena i djeci.
da, u pravu ste da dosta ljudi daje ljudska imena psima
Aron je bio Mojsijev brat.
I susjedov pas. :lool:
Nisam ja mislila reci da je to psece ime, zato sam i napisala da ovisi o okruzenju u kojem si odrasao.
Moja je baka imala diiivnu kozu Meri, tu gdje ja zivim je to jako cesto (i nedvojbeno zensko) ime, ali moja kcer ne bi mogla biti Meri.
Uvijek bi se sjetila onog blagog kozjeg pogleda :lol:
moj ex je imao psa arona :-)
Bas mi je smijesno ovo o kozi! Ha ha ha!
A zasto su u modi neka svemirska imena ne znas jel pas ili covjek ili je celebrity (pa si papak jer ne kuzis kako se on trendy zove). Ja jos nisam vidjela da se neki pas zove Goran ili Vedran - gdje li su nestala ta normalna imena? Jel su ljudima banalna? Ja kad cujem Kevine i Leone i slicne padam u nesvjest!!
i onda si staviš nick Tiziana :-)
što se nisi nazvala mirjanom ili gordanom?
vlastom ili dubravkom?
moj stric je imao kozu Lepu Brenu
stvarno je bila lijepa koza :heart:
Na kraju krajeva meni se sviđa ime Aron, nije trendy, nije izmišljeno, na kraju krajeva to bude moja beba :)
Đevojke, o ukusima se ne raspravlja :-)
Al ak ikad budem imala kozu nazvat cu je Lepa Brena. Ja sam sa MM imala raspravu, htjela sam ime koje mi je zvucno, onako, karizmaticno - Reko nek mali bude - Tito :lol: Reakcija je bila :taps:
Tiziana ima veze sa stvarnoscu a i tipkam iz Italije gdje je to jedno sasvim obicno ime