Marino,Leon,Jakov
Marino,Leon,Jakov
Nije ni meni leglo dok malenog nisam upoznala....paše mu...
Od ovih na V - Val i Vibor, mada da imam opet sina bio bi Kosta ili Jakob
Kad čitam vaše želje i prijedloge, imam osjećaj da će moj eventualni sin imati najbezveznije i najobičnije ime gdje god se pojavi.![]()
Evo moj spava na meni, ovako malenog ga nikako ne mogu nazvat Len, non stop je Leni. Trebalo mi je misec dana da prežalim šta nije Roko, čak sam zadnji pokušaj imala kad smo ga upisivali da bude Len Roko al eto popustila sam MM, tvrdoglavi rak....bar će na krštenju biti Len Roko![]()
Da je nasa treca beba bio sin, po meni bi bio Leni.
Ali MM bas nije bio odusevljen jer u nasem dijalektu to naci lijen, iako je drugaciji naglasak.
Tako da ne znam bi li ga uspjela nagovoriti.
U svakom slucaju, lijepo ime.
mi imamo Lenija u jaslicama, malo mi je bilo čudno na prvu ali sad mi je prekrasno
moj prvorođenac je dugo trebao biti Borna ili Roko,, a onda se odlučli za Petar
za djevojčicu nakon nam je bilo puno lakše odlučiti
a sad u trećoj trudnoći, doduše još neznam spol, al ak bude dečko voljela bi da izglasamo Martin ili Rafael
Bas sam iznenadjena da ih ima toliko, u mom okruzenju se uglavnom iznenade sto nije Toma, Roko ili neko sl. "domacije" ime. A ovo je jedino kod kojeg smo se mm i ja u tren slozili i cini mi se da cijeli ovaj period visegodisnjeg cekanja, cekamo samo i bas Lenija!![]()
Ja znam i curicu i dječaka lenija (piše se lenny), super ime za oba spola i super djeca s jakom osobnošću
mi isto znamo par lenija.
a jako mi se sviđalo ime lenard, i mislila sam da je totalno neuobičajeno, i onda sam čula za dva lenarda u gradiću u kojem živim, pa ak i u malom gradu ima barem dva, onda to fakat nije tak rijetko ime LOL
Ja ne bih
To je sada moderno, ali, za pocetak, slovo y ne postoji u hr abecedi, pa onda jos i to duplo n...
Mislim, klinac ce nauciti pisati svoje ime ovako i onako, samo ce tu stranu verziju trebati malo bolje pojasniti.
Meni je point internacionalnih imena da se izgovaraju jednako, a za pisanje, zasto ne bi bio malo drugaciji
Ili npr. Tony? Cemu kad imamo ime Toni? Mozda sam i sama odgovorila na svoje pitanje u recenici iznad![]()
nemam ime...baš sam si čudna....za prvog sina sam znala kako će se znati i prije nego što smo ga napravili a sad tjedni prolaze a ja nemam ideje....jedino mi je luka i bruno a opet su mi tak-tak.....uglavnom nisam se sjetila nijednog koje bi me oduševilo i da ga stavim na listu.....ostala sva su mi ružna i bezvezna
Upoznala sam nedavno decka koji se zove Leno.
Neobicno. Prvi put sam cula za to ime.
prema svemu, ja bih u imenu trebala imati Y. jednostavno, ime je englesko i tako se pise, no nikad mi nije nedostajalo.
s druge strane, moja curka isto ima englesko ime i ima dva S. to ime s jednim S meni nema smisla.
osim neke lijene sluzbenice koja nam na uplatnice stavlja jedno S, svi ostali, pa i mali prvasici joj ime pisu bas kako treba SS.
Bok! Nova sam na forumu a vidim da ste stalno aktivne pa cete i meni mozda pomoci![]()
Imamo sina Luku i u lipnju nam stize jos jedan mali muskarac. Nemamo ime. Zapravo smo stali kod Borna i Vito. Koje nam bolje pase uz bracu?![]()
Što se samog imena tiče, meni je Borna uvijek ljepše.
No, kad već imaš Luku, ako bi drugog nazvala Borna, mogli bi ih ljudi stalno zezati s onom pjesmom Luuukaaa, Booornaaaa.![]()
E pa da... Borna mi je super ali skupa sa Lukom su ta pjesma haha.
A uvijek smo mislili da ce drugo biti curka jer imamo ime. Da sigurno![]()
Vito nije isto kao Vid, jel? Mislim...necak mi je VidHm...
Viktor.....
Ipak ce pjesma presuditi. Ah... pa bar bi decki imali svoju pjesmu haha.
Hvala vam zenske![]()
Jako si želim da mi sinek bude Adnan. kaj mislite o tom imenu?(uglavnom, muž bu teško pristal, al meni je prekrasno)
meni se svidja Adnan - mislim tebi tone treba biti presudno u mojoj genraciji to je dosta cesto ime i svi Adnani koje znam su bas cool![]()
Za malog muškića (ako bude) imamo jedan jedini izbor : ROKO![]()
Mak mi je preslatko ali MM ne želi ni čuti, tako da smo ostali na sigurnom terenu. Više nas muči izbor ako bude curka (zato sad selim na drugu temu)...![]()