A koje 4 stanice.. sad me živo zanima? :)
Printable View
jadranka, zg. Ma bilo je stalno oblačno i kiša, tjednima, čini mi se.. sad je konačno lijepo sunčano.
Ima li netko zbeginner? Kako to izgleda? Može se negdje bar škicnuti?
Zbeginner je dio zgyma. Ne mozes ga skicnut ako ne platis. Ako hoces bacit cu ja oko pa ti napisati treninge..
Pa dobro, nije to mali komad. :)
Ja se utrkujem sa semaforima, lovim zelene... ali nikako da mi svi budu zeleni pa jurim preko crvenog... jučer sam... bolje da šutim. :oops:
Evo mene, skrušene povratnice. Danas mi mm slaže žešći program jer sam nabrijana i imam snage. U međuvremenu sam postala maherica za zgibove (živjeli parkići). Kile sam gotovo skroz skinula, približavam se brojci od 50 i eto, imam posla do željenog cilja.
Palcice, jel ti se da napisati trening?
Ja volim kad netko kopira vjezbe ovdje :)
Ja jutros otrcala moju standardnu rutu, pa sam vec zadovoljna.
Ako kasnije jos nesto uleti (sigurno ce uletjeti barem 1h brzog hoda popodne, ali zapravo htjedoh reci "ako se ne sljustim u krevet od umora vec u 19h") - bit ce jos bolje.
ja sam medju zivima, ali ne stignem pratiti vasu brzinu pisanja, ja lagano radim na sebi, ali zadnje vrijeme vise radim na poslu, pa ne znam sta stizem a sta ne.
uglavnom kao i prosle godine javljam se da postojim, javljam se da skakucem, ali ne stignem prijavke tu stavljati.
sasa, koliko to košta i jel može pay palom, platiš jednom pa imaš, ili na mjesečnoj bazi ili kako već?
napišem kad napiše. Kuri nam djetešce pa će večeras. Ali to će biti kombinacija kbella od 16 kg i bodyweighta.
16 kg? Sakloniboze!!!
a ona 50 kg. Pa ja kada sam bila 50 kg jedva sam bocu piva držala, šta ti je snaga :)
Dijana, kosta 9.99 dolara mjesecno, ka placam masterardom- vidi na siteu jel moze pal palom
sasa, puno ti hvala, al sumnjam da bi shvatila te skraćenice. :)
zapravo sam htjela proviriti i vidjeti koja je to težina, i kad ima uopće smisla da pomislim tako što vježbati. sve se kao guštam, ako nastavim i dalje redovno vježbati što ću sve moći! a vježbanje mi nije baš omiljena aktivnost. :)
sasa, thanks, 10 dolara, nije strašno, kad platiš onda valjda i vježbaš.
E, da, imam ja snage ko konj što u glavi što u rukama. Onako, rođena valjda da ručno orem njivu i cijepam drva. :lol:
prijavljujem puno grijeha s prehranom,imala svadbu u kuci;puno ljudi,prsuta,sira....:)
jedan trening preskocila,cekam MM-a da rascisti radnu sobu i krecemo sa Insanity fit testom...
oboje smo nesto skuhani i jedva se nakanili krenut,dosli predvecer s barke,sunce i vjetar nas ubio,mene nesto i nos/grlo zeza...
ugl, ne smeta mi sto cu imat lose rezultate fit testa,bit ce lakse vidit napredak iduci put.....:)
Danas zwow 84 i 67.
gdje je inesica? storma? ccc, cim je zahladilo smo se osule..
Skola nas je docekala. Pa dolijale :mrgreen:
Mada, tebe ni to ne smeta u bar dva zwow-a.
Prijavljujem trening danas! I brzinsko hodanje po Ilici i Cvjetnom :D
ja sam još uvijek na ripp30 level 4. Upravo ga odradila. On mi je neka sigurnosna zona. U nekoj vježbačkoj krizi sam. Trenutno su mi čučnjevi previše.
Optimistična, osjećam se baš kao ti. Umor me hvata od pomisli na vježbanje, ne mogu izvoditi vježbe kako sam prije mogla i imam dojam da ću se vrišteći natjerati. Ali hoću. Odoh. Level 3 - dan prvi.
ja odradih focus lower
kao trebala bih i abs, ali hvala, sutra cu :mrgreen:
super se osjecam kad odvjezbam, prava anti-stres terapija
a pazim i na prehranu, odmah stomak ispuhan i pomak na vagi, pa covjeka iliti zenu, jelte, veseli
Ja prijavljujem samo redovni odlazak na zumbu, 2x tjedno. Bila sam 4 dana na moru, nisam ništa radila. Sad me opasno boli grlo, to je valjda posljedica kupanja u moru.
A školske obaveze i dodatne aktivnosti me ubijaju, nikako da uhvatim neki ritam i nađem vrijeme za trčanje. Ali mogu reći da svaki dan doslovno padam s nogu od umora.
Nas je uhvatila viroza :-(
Sve redom, osim mm-a pa prijavljujem pauzu.
Anci, ti si rekla da volis pisane treninge, evo ti primjer mog zadnjeg pa ako ti se svidi javi:
1. Dio HIIT 10/50 - 3 runde
1) surfer burpee
2) chin up
3) squat jump
4) side to side push ups
2. Dio - 10min amrap i to combo vjezba:
One leg push up on dumbells - rows r/l - one leg jump - rows on one leg - one leg dead lift - one leg biceps curl - one leg overhead/shoulder press
Znaci ide sklek na jednoj nozi, pa onda rows sa lijevom i desnom na obje noge pa se vratis na onu jednu nogu na kojoj si radila sklek, skocis na toj nozi da se ustanes, u donjij poziciji opeet rows (kao seated row, samo u polucucnju na toj nozi) iz toga ides u dead lift na toj nozi ispravis se pa biceps curl i onda overhead press, vracas reversed biceps curl i onda junp down na toj jednoj nozi. I onda promjenis noge i sve ponovo sa drugom nogom.
3. Dio - 10 hanging (on pull up bar) leg raisins
Ovaj treci dio mi bude uvijek nesto jako kratko, neka vjezba koju zelim poboljsati i za dio tijela kojem treba tako posvetiti dodatno mrvicu paznje..
Ovaj drugi amrap dio je sve ovo 1 ponavljenje. Radi se sa utezima, ja sam radila od 5 kg.
I sada vidim koliko imam gresaka, ali skuzit ces...
Tko je rekao da je od 30ds level 2 najteži, taj laže. Level 3 je pravi killer! :oops:
e vidiš, danas bih mogla TO! (ja umjesto da idem naprijed, idem unazad)- bitno je da se ide!!!!
Što je bolje: raditi level dok nam ne postane ok i podnošljiv :), ili preći na sljedeći jer ovaj eto vježbamo 10 dana?
Ne znam, ja sam se bojala tog levela 2 jer su svi pisali da je najteži, a meni je bio najbolji. Trudila sam se raditi ga ispravno i što više raditi kao Natalie. Imam dojam na ovom trećem levelu da sam totalno unazađena i da ništa ne mogu, opet sve radim kao Anita. Odlučila sam večeras zagrijati se na orbitreku i pokušati malo odvježbati ove najteže mi dijelove kao Natalie. Imam dojam da mi je to više u glavi nego u fizičkoj (ne)mogućnosti.
danas zwow 59!
Zhang, hvala! Neke mozda preskocim :mrgreen: no, squat jump su mi jedna od najdrazih vjezbi.
Danas nisam imala vremena za istrazivanje, ubacila Shauna i alpha speed. To sam imala pauzu sat vremena izmedju dolaska s posla, kuhanja i odlaska na djecju slobodnu aktivnost :D
Ali neusporedivo bolje se osjecam kad uspijem odvjezbati.
:mrgreen: