Nama je danas bilo super!
Sjeti te na studentske dane kad si pokusavao smuljati i dobiti potpisa sad u tome ustvari uzivas.
I jos ucvrstis gluteuse! :D
Nama je danas bilo super!
Sjeti te na studentske dane kad si pokusavao smuljati i dobiti potpisa sad u tome ustvari uzivas.
I jos ucvrstis gluteuse! :D
pod tim sad mislim nakon faksa kad više nije bila obaveza![]()
Mislila sam da ću danas opet preskočiti vježbanje, ali sam se nekako uspjela pokrenuti poslije 22:00.
Sad sam gotova napokon. Odradila Jillian 6w6p, poslije toga me uhvatila neka inspiracija pa sam još odradila 3x20 paralelnih čučnjeva i 3x15 uskih čučnjeva iz pripreme za pistol squat.
Kavofobnadam se da ćemo uskoro čuti kakav prijavak
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=RFPsvF3UOdo
mene je ovo danas odusevilo
gledala nekoliko puta u transu
Evo još malo motivacije
https://www.youtube.com/watch?v=5zvqNHDTf8Y
ja vježbam, sve po planu, plus čučnjevi koje "gudim" onako već po navici, samo što su sad to oni predpistolsi i nikako da mi klikne i da dodam još one uske... Osjećam takav zamor.... nije stvar u motvaciji, osječam umor pri pomisli na vježbanje, i trening započnem, jadno-jadno i onda se prisilim (do tog koraka prođe jedno 15-20 mim) i završim snažno- školski i onako kako treba. Misllim da bih trebala uzet pauzu od tri-četiri dana. Samo što imam pravilo "ne preskakat ponedjeljak" pa bih morala odradit još danas i sutra.![]()
Odradila Insanity Max interval plyo - samo prvih 15 minuta, zagrijavanje i istezanje.
Onda sam ubacila http://www.youtube.com/watch?v=UyZTS9X9c5k Napravila sam tri serije.
Na kraju sam opet radila istezanje iz Insanitya.
Planiram i nadam se da ću danas još uspjeti ubaciti nekoliko serija čučnjeva.
Posljednje uređivanje od evey : 22.09.2013. at 15:35
Cure,s kojim vježbama bi se trebalo početi kao apsolutni početnik?
Btw, ja odradila i level 2 i već dva dana odgađam početak levela 3. I sve to dok uživam u Ledovoj voćnoj štrudli
Šetnje, kako rekoh, ne računam. Ako bude sreće, odradit ću sat-dva mouintain bikinga danas.
Samo ti kreni sa level 3.
Ja si u zadnje vrijeme sama slozim treninge i bas sam zadovoljna kako mi ide. Stavljam si ciljano vjezbe koje su mi teske i one koje hocu poboljsati.
Zuzku ipak ne pratim, nazivcira me to sto ju pokusavam uhvatiti za vrijeme, pa skuzim da nerazmislam o formi nego kako da ubrzam, a to ne zelim. Ali poskicam treninge ima li koja dobra ideja.
Inace, tko na ljeto misli biti u formi, sada je pravo vrijeme da se krene. Zato, samo naprijed...
Joj zhang pa ako o ljetu se razmišlja negdje u travnju.
ja nisam zaništa, previše posla i previše obaveza ali nadam se da će danas iza devet uletit nekih pola sata![]()
mamica,hvala,brzo hodanje obožavam
Nije da se vadim bezvezeno kao i Elly, totalno sam rastrgana cijeli deveti mjesec. Dva skolarca, dva engleska, jedna glazbena. I posao i kuhanje rucka svaki dan :D
Prekasno dodjemo doma svi skupa i onda se podruzim s curama, pogledam im zadacu, kuham. Ne mogu uopce ubaciti vjezbanje. A ujutro slazem ves, peglam, pripremam salatugospodjici, uzinu za skolu.
Nemam pojma sto cu, bas mi fali svakodnevno vjezbanje...
Posljednje uređivanje od Anci : 23.09.2013. at 18:36
jučer zwow 67 i 56. danas zshred 16 i zwow 60 13,58.
tako da ovim ispricavalicama malo vadim mast.![]()
I opet samo brzi hod: subota, nedjelja i danas, svaki put po 1h.
sasa,
a sad da se malo divim i čudim!
1 zshred i 3 zwow-a?? što je uopće zshred, moram istražiti.
ja sam došla doma oko pola 7 i cijelo si vrijeme ponavljala da moram nešto. nešto i jesam. malo tabate i jedan sam svoj majstor trening. ne znam koliko je to dosta jer vježbe nisu prezahtjevne, ali barem nešto jesam.
ovako sam:
tabata vijača
- jump squats-10 reps
- Jump Out Elbow Planks – 20 reps ( both jumps out and in counts as 1 rep )
- Plank Toe Touches – 20 reps ( each touch counts as one rep )
- jump squats- 10 reps
- four point punch -15 reps
i 3 runde
neke vježbe su odavde posuđene: http://www.lovingfit.com/exercises-w...ore-challenge/
što kažete, jel to premalo? iskreno?
doduše,sad je gotovo jer sam oprala kosu![]()
Posljednje uređivanje od Anci : 23.09.2013. at 21:23
Ma to je tajming 13:58, al sam dojila dok sam pisala pa nisam mogla stisnut dvotocku!
ja par dana pauza zbog periode, pa branje grozdja i nogomet s muskima u nedjelju i evo maloprije focus cardio
svaki dan radim do iza 18, 18:30 i sva sreca na 25 min jer mi se to cini da uvijek mogu ugurat pa i krenem, da je duze odustala bih u startu
zivijo son, zivijo!![]()
Prijavljujem da sam barem pogledala level 3 da vidim što me čeka.. Od sutra krećem u napad, časna pionirska
A sada malo ženskog trača... meni osobno Anita, iako je početnica, ima daleko najljepše tijelo od njih tri, Jillian najmanje lijepo. Natalie mi je sva nekako nezgrapna sa onim duuugačkim udovima, sva se razleti po ekranu![]()
cujes, vecini ovdje je shaun zgodniji i od anite![]()
Još nisam do shauna došla, to mi je iz ove perspektive kvantna fizika![]()
kavofob, evo nam došlo sunce konačno, nadam se da je i tebi bolje...
jadranka, zg. Ma bilo je stalno oblačno i kiša, tjednima, čini mi se.. sad je konačno lijepo sunčano.
Ima li netko zbeginner? Kako to izgleda? Može se negdje bar škicnuti?
Zbeginner je dio zgyma. Ne mozes ga skicnut ako ne platis. Ako hoces bacit cu ja oko pa ti napisati treninge..
Pa dobro, nije to mali komad.![]()
Ja se utrkujem sa semaforima, lovim zelene... ali nikako da mi svi budu zeleni pa jurim preko crvenog... jučer sam... bolje da šutim.![]()
Posljednje uređivanje od Mojca : 24.09.2013. at 11:27
Evo mene, skrušene povratnice. Danas mi mm slaže žešći program jer sam nabrijana i imam snage. U međuvremenu sam postala maherica za zgibove (živjeli parkići). Kile sam gotovo skroz skinula, približavam se brojci od 50 i eto, imam posla do željenog cilja.
Palcice, jel ti se da napisati trening?
Ja volim kad netko kopira vjezbe ovdje![]()
Ja jutros otrcala moju standardnu rutu, pa sam vec zadovoljna.
Ako kasnije jos nesto uleti (sigurno ce uletjeti barem 1h brzog hoda popodne, ali zapravo htjedoh reci "ako se ne sljustim u krevet od umora vec u 19h") - bit ce jos bolje.
ja sam medju zivima, ali ne stignem pratiti vasu brzinu pisanja, ja lagano radim na sebi, ali zadnje vrijeme vise radim na poslu, pa ne znam sta stizem a sta ne.
uglavnom kao i prosle godine javljam se da postojim, javljam se da skakucem, ali ne stignem prijavke tu stavljati.
sasa, koliko to košta i jel može pay palom, platiš jednom pa imaš, ili na mjesečnoj bazi ili kako već?
napišem kad napiše. Kuri nam djetešce pa će večeras. Ali to će biti kombinacija kbella od 16 kg i bodyweighta.
a ona 50 kg. Pa ja kada sam bila 50 kg jedva sam bocu piva držala, šta ti je snaga![]()
Dijana, kosta 9.99 dolara mjesecno, ka placam masterardom- vidi na siteu jel moze pal palom
sasa, puno ti hvala, al sumnjam da bi shvatila te skraćenice.
zapravo sam htjela proviriti i vidjeti koja je to težina, i kad ima uopće smisla da pomislim tako što vježbati. sve se kao guštam, ako nastavim i dalje redovno vježbati što ću sve moći! a vježbanje mi nije baš omiljena aktivnost.![]()
sasa, thanks, 10 dolara, nije strašno, kad platiš onda valjda i vježbaš.
E, da, imam ja snage ko konj što u glavi što u rukama. Onako, rođena valjda da ručno orem njivu i cijepam drva.![]()
prijavljujem puno grijeha s prehranom,imala svadbu u kuci;puno ljudi,prsuta,sira....
jedan trening preskocila,cekam MM-a da rascisti radnu sobu i krecemo sa Insanity fit testom...
oboje smo nesto skuhani i jedva se nakanili krenut,dosli predvecer s barke,sunce i vjetar nas ubio,mene nesto i nos/grlo zeza...
ugl, ne smeta mi sto cu imat lose rezultate fit testa,bit ce lakse vidit napredak iduci put.....![]()