prekjučer cardio1iz BR, i još hrpa čučnjeva raznih zato jučer dan za ništa, plus ogromne količine hrane.
osječam se ko balon. Trebam hitno na candida dijetu a nema snage,fešta za feštom se reda i samo me kolači vrebaju.
larmama prvotno napisa
Ja drugi dan odvježbala 30DS level 2 i najgore mi ide tj. uopće mi ne ide vježba u kojoj se leži na leđima i trebaju se što više noge spustiti a da se ne odižu leđa. Ako je početna pozicija 90 stupnjeva ja ih mogu spustiti na 80 stupnjeva
ne kužim ovo s mentalnom barijerom ?
po meni je problem u fizičkoj barijeri, mišići trbuha ili čega već me ograničavaju
curke, ima neko "stručan"? meni se ne da dalje 30days shred od prvog levela, pa krenula vozit sobnu biciklu.
vozim 30 min,nakon toga 100 trbušnjaka, i 50 čučnjeva za početak.
jel to ok? jel trebam to malo bildat i koji dio i kako?
imam dosta mišića ali imam i salce i trbuh bih najviše volila maknuti. helpić
Bolje sam, hvala ti
Prisiljavam se na svakodnevne aktivnosti i na vježbanje pa lakše prolazi.
Žao mi je što sam spomenula depresiju, prije svega jer se toga sramimKao i na debljinu, na depresiju se gleda kao na manu karaktera... nisam sigurna radi li se o mani ili kemijskoj neravnoteži u mozgu, ali je odvratna i razorna i teško se protiv nje boriti.
Inače sam osoba puna energije, želja, planova, ideja... ali u depresivnoj epizodi ne osjećam ništa i ne želim ništa osim potonuti u svoje crnilo. Osjećaj može razumjeti samo netko tko ga je iskusio, nadam se da vas nema mnogo. Jedan plastičan primjer je kad beba plače i pruža rukice da ju uzmem, a ja buljim u prazno i nemam snage reagirati... volim vjerovati da to nisam prava ja, ali ne mogu pobjeći od osjećaja krivnje koji me kasnije danima progoni... i uvijek si obećam da si više nikad neću dozvoliti da me ponese, da ću se odhrvati... nekad uspije mjesecima, ali se uvijek ponovi neki okidač koji me povuče na dno.
Nije lako meni sa mnom, ali je još teže ljudima koji me vole i moraju sa mnom živjeti. Md kaže da sam vrijedna svega toga i da me ne bi nikad mijenjao, nastojim mu vjerovati
Neću više offtopičariti, ali hvala vam svima na podršci i potpori![]()
Depresivna epizoda uvijek prođe, čak i sama od sebe, ali se uvijek i vrati. Ne možeš se s njom boriti kad je već tu - to što ti kažeš - othrvati se. A depresija nije sramota jer bolest nitko nije kupio, niti je neka kenjkavost. Desetina ljudi boluje od nje, od toga je duplo više žena. Broj oboljelih se sve više povećava i očekuje se da će postati vodeća svjetska bolest po broju oboljelih u sljedećih 20 godina.
Želim ti sreću.
Ja kad sam depresivna uglavnom želim pojesti sve fino, masno i teško - uglavnom patim na slano. I inače sam proždrljiva i stalno vodim borbu s tim dijelom sebe.
Jučer cardio/core Focus Beta - e taj je ok, puno se skače, ali nije tako cupkavo kao speed alpha i ima i vježbi snage. 25 minuta trajanja je dodatni plus, jedino je izbačeno istezanje, tj. dodano je kao zasebni isječak: 25 min vježbanja + istezanje.
Ovih dana cu vam se i ja prikljuciti
Nadam se da me primate..
Uglavnom,krecem sa laganim.treninzima u teretani 2 mjeseca nakon poroda pod budnim okom trenera..
Nemam viska,ali moram se zategnuti i opet izgledati i osjecati se kao prije trudnoce..
Ono sto me ubija je prehrana odkad sam rodila..jedem sta stignem jer nemam pomoc od nikoga,pa cesto ne stignemskuhati..decka nema skoro citav dan..
Kavofobica mislim na tebe
Došlo je sunce pa ti možda malo pomogne, mene zima i tmurno vrijeme "ubiju" emocionalno.
Ako budeš za druženje za vikend samo javi, ja napokon ne radim.
Prijavljujem samo mengu.
Prije poroda sam pripazila sta pojedem..
Nadam se da ce to sve doc na svoje za koji mjesec kad se priviknemo na novi zivot![]()
Ajme zene, ja vas ne stignem citati, a kamoli uci u korak s vama. Ja vjezbam, poprilicno neredovito. Muz ima jako puno posla, dolazi uglavnom kasno predvecer doma tako da sam sama sa smizlom cijeli dan. A, ona je mali istrazivac pun energije. Kad nadjem vremena za vjezbanje manjka mi energije i tako u krug. Ponesto i uspijem. Uglavnom, ovim neredovitim vjezbanjem skinula sam 2 kg i pokoji cm, nista konkretno za pohvaliti.
Od neki dan svi bolesni, od jučer i ja. Odmaram.
Kavofob, nemaš se čega sramiti. Pa barem ovdje na Rodu zalaze ljudi koji su obrazovaniji, educiraniji i imaju šire znanje i poglede na svijet. Ne vjerujem da će ti ovdje itko reći da si sama kriva za svoju depresiju i da je to tvoja mana, svima nam je jasno da je to bolest. Možeš biti ponosna na sebe, zato što se boriš, ali i na svog MM jer ti daje podršku.
Znaš i sama da svom djetetu daješ najviše što možeš od sebe - dalje od toga ne ide. Možeš li se pobrinuti da netko bude uz tebe i dijete kada si u depri, da može uzeti dijete dok plače?
Drži se i piši nam, uz tebe smo!
Optimistična napokon pogledah fotke...naklon do poda...sve me sram slikati se i pokazati svoje
...jedino bih ti preporučila da ubaciš više čučnjeva i/ili jump lungesa ili čak KB swingsa da se guza još malo podigne, ali to su detalji
littletunafish moja preporuka ti je da preskočiš trbušnjake kao takve - radije ubaci sklekove ili neke vježbe u plank-u jer tako vježbaš cijelo tijelo, dakle više mišića radi i više kalorija se troši pa ćeš time i brže riješiti "problem" + toga iz više izvora sam čula/ čitala (mislim da je i Zuzka jednom prilikom objašnjavala) da se za ravan trbuh ne treba bazirati na trbuhu nego, kako sam već navela, raditi vježbe za cijelo tijelo. Čučnjevi su dobar početak jer se bedreni mišići najveći mišići u tijelu i time troše najviše kalorija za svoj rad, ali velim, uz njih svakako ubaciti sklekova, burpeesa i sl....i naravno ništa bez prehrane....(ovaj zadnji dio nikako da primjenim na sebi sve znam u teoriji- realno gledano, prerana mi je mrak osim što sam ovisna o slatkom pa me to koči, ako ne i unazadi...)
Potpis na ovo, kavofob drž se bit će boljih dana
Ovih dana slabo vježbam - kuham zimnicu pa ne stignem...osim čučnjeva- tu je vidljiv napredak: prije nisam mogla u puni čučanj (dakle skroz do dole), a sad mogu
...istina da me neki puta malo guza prevagne, ali još nisam pala
Fae, potpis na ovo o prehrani, imamo isti problemda mi je barem u prehrani disciplina koju imam u vjezbanju!
Draga kavofob, grlim te i potpisujem mamicu!
Nemas se cega sramiti niti smijes sebe kriviti za takvo stanje.
Jedva cekam da nam dodjes. Danas ni cucnjeve nisam napravila jer me nema tko tjerati!
Prijavak: zwow 68! Dugo me zuzka nije oznojila, danas je bas dobro bilo.
Prije toga sam se zagrijavala, prekakala vijacu, radila high knees i sl.
Sutra planinarenje, to ce biti umjesto cucnjeva :D
Jeste vidjele reklamu da zuzka ima yoga dvd?
e, i gdje nam je inesica?
Vezano za prehranu... Imam uzasne napadaje gladi, ne sjecam se kad me tako hvatalo. I smeta mi i osjecam da moram to izbaciti jer se ne osjecam dobro.
Kad vodimo malu u glazbenu, muz uvijek stane kraj nekih pekara i tamo si uzme palacinku. A ja ga ne mogu gledati pa jedem i ja. Trbuh mi se sav napuhnuo!
Sutra samo sir i cvarci za uzinu. I paradajz.
kavofob , nek si se ti nama malo javila
sigurno će ići pa makar po stupanj ili pola
danas mi je dan odmora, mislila sam da ću stići malo na brzo hodanje no kćer i ja smo se uhvatile napokon popisivanja što još treba za školu. Malo sam taj dio zapustila a ona me stalno opominje
![]()
kavofob- ne daj se. i potraži pomoć, nemoj se mučiti.
jučer navečer, zshred5 i zwow 48.
danas još ne znam..
Nema odmora
Čekam prijavak čučnjeva.
Anci, kakve pekare, briši od tamoKakav je to joga dvd?
Anci je to tako lijepo napisala, mogu samo potpisati i nju i *mamicu* i ostale curke. I znaj da smo tu, za bilo kakav vid podrske!
Ja se od mog zadnjeg posta mogu samo pokriti usima - jos nisam pocela pripremu za pistolse!![]()
E. mi je cijeli prosli tjedan imala ubitacan raspored, svaki dan vodi ju u skolu - pa poslici po gradu - dosla bih doma oko 11:30, i dok bih doruckovala i krenula praviti njoj rucak i malcice (ali zbilja malcice!) po kuci, eto ti nje u 12:30 .
I onda rucaj s njom, malo popricaj, operi sudje-objesi ves, svaki dan mic-po-mic po ormarima zamjena garderobe iz ljetne u jesensku - i dodje popodne, i onda balet. E. mi ova dva tjedna ide na balet SVAKI dan, od toga petak bude puna 3 sata tamo.
U medjuvremenu shopping po ducanima, ili kakva kava s mamama, dodjemo doma oko 20 i samo se sljustim u krevet. Nikako se naviknuti na promjenu ritma!
Vjezbala doma: 0 bodova.
Vani: uglavnom brzi hod:
- nedjelja 2:30 h
- ponedjeljak, utorak, srijeda: dva puta po 1h
- cetvrtak: 2h + pola sata popodne
- petak: odvalila sam finu straftu od 10 km i popodne jos 1h hodanja.
Jutros me docekala hrpa posla (radim od kuce), cekaju me kucni poslovi, popodne imam sastanak.... Vec me i glava boli.
Pozitiva je to sto sam se vratila na post-ljetovalisnu tezinu, vratila staroj prehrani (modificirani LCHF), i planiram vjezbanje.
Sasa, ja sam taj jucer, ali samo jedan.
Danas Puntijarka obiteljski. Presli preko 10 km. idem se sad zavaliti![]()
Ja maloprije opet level 2, a večeras ću malo isprobavati lever 3. A prehrana...
Nije niti čudo da neće kilo s mene. Vaga ni makac. Stomak se napuhuje. Struk se istodobno smanjuje![]()
Inače, cure, ja svaki dan obavim satak hodanja - što brzog što sporijeg, često i dvaput dnevno, ali to niti ne računam...
Svakako bolje išta, naročito kad brljamo s hranom. Danas sam bolje, mogu pričati :jeeeeeeej: ali preskačem vježbanje jer sam usporena. Možda kasnije odradim nešto, sada idem peglati.
Danas na Sljeme biciklom. Bez stajanja i bez ikakvih problema. Došla gore, opalila 2 fotografije i ajmo nazad.
Nekada mi je to bilo SF, danas sasvim normalno.
Jedino me probava muči. Jedan dan ne jedem svoju hranu i odman sve se poremeti.
I ja bolesna, od jučer. Čini se da mi level 2 nije suđen. I da će se 30 DS rastegnuti na 60 DS.
ja već 7 dana veliko grozno ništa
kuvam zimnicu
ali vas čitam, ne mogu bez vas
kavofob to je epizoda
vjeruj da malo ljudi znam koje ne uhvati poneka
gle, nije tema, ali vremena su stvarno teška
no ja vjerujem daćeš ti uspjeti naći pravi način![]()
Maruška mene nećeš prešišati
ja radim 30 ds brat brat od 28. 06.
pa ti vidi
nema smisla prelaziti dalje kad nisi savladao ono što je sad
mene to ne muči, radim kako umijem i mogu
bitno da radim
ionako mi nije cilj neko ludilo tijelo
već sam rekla da nemam viška kila i da hoću zategnutost
a više od svega osjećaj zadovoljstva
je, lakše je kad radiš kontinuirano jer si u tom filmu pa te tjera naprijed
ali što sad, ako mi iskrsnu neki momenti, neću rezati žile
bitno je uhvatiti bilo kakav ritam
u svakom slučaju, držim rekord s tim 30 ds
gora od mene nećeš biti![]()
ja sam prošlo ljeto krenula s Yogillan level 1 i tek ga završila prije par tjedana![]()