:-/
uhvatila sam ju da se zeleni sinoc pa poslala poruku ali nije se javila ni na jedan topic.. tesko je prihvatiti neuspijeh ali samo treba hrabro dalje! u postupcima su najvazniji strpljenje i hrabrost :heart:
Printable View
pozzzz svima....ispričavam se što se nisam ranije javila...došao muž s terena,pa nisam imala vremena hehehehe....inače,jučer bila kod ginkića i kuca srce junačko...mamino sve :) hvala svima na podršci i na divnim porukama...još jednom sorry,ali nisam bila u mogućnosti ranije se javit....oni bolovi i iscjedak je od hematoma inače sve je ok...veliki smo i trudni smo 8tj...za dva tjedna opet na kontrolu...još jednom hvala vam svima...mislim na vas i sve najbolje vam želim...:) :heart::ghug:
nisam prestala mislit na tebe, bas si me uplasila... drago mi je da je sve ok, sad uzivajte vas troje :love2: :heart:
e littlemouse da si mi tu prvo bih te namlatila, a onda zagrlila! jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj, ja se prištekavam stalno da vidim ima li što od tebe i već sam si mislila sve najgore......a neka, neka, nema to veze jer je ispalo najbolje moguće, ma draga moja sve je super, bravo i šaljem zagrljaj, sad se veseli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
littlemouse baš mi je drago da je sve ok i da srce kuca! Jel ti dr. rekao da moraš sada mirovati zbog hematoma?
Mi ćemo biti u terminu, ja sam isto 8+2tt trudna.
twinolina,vidjela sam tvoje poruke hvala ti,ne poznajemo se,a pružila si mi potporu hvala ti...i žao mi je što se nisam ranije javila....šaljem punooo pozzzz pusa...uživaj i ti sa svojim bebačem i nek i dalje bude ovako super kako je krenilooo...:) :ghug:
ivanasky hvala ti na potpori..ti i twinolina ste mi puno pomogle i hvala vam...ove dane ste mi učinile lakšim jer znajući da je netko uz tebe sve se lakše podnese....želim ti sve najbolje i nek nas i sreća i dalje prati....ja ću naravno javljat situaciju i dalje...pozzzzzzzz....:ghug:
sara10...hvala...da,moram mirovat,ali nije ništa strašno,ako se ponovi da dođem na pregled ako bdue sve ok idem tek za 2 tjedna...pa da znam mi smo tu negdje po terminu imat ćemo prave male ljetne bebice...puno pozzz ti šaljem i uživaj u trudnoći...sve najbolje ti želim...:)
littlemouse super za srceko!
:-D
Nadam se da ce odsad sve biti mirno.
littlemouse čestitam :zaljubljen:
littlemouse cestitam !!!
hvala svima....i sve najbolje vam želim...:) :ghug:
Littlemouse1 bravo,cestitam.Cili dan se mislim sta je jel bila na pregled.Nek je sve ok!!!Bravo i sretno.
Littlemouse1, aj fala bogu! :D
Cure pozdrav, trebam pomoć. Prijateljica mi treba ići u postupak u Petrovu,kod odabira doktor predloženo joj je da ide kod dr. Lane S. Da li je netko kod nje u postupku i kakva su Vam općenito iskustva sa navedenom doktoricom. Ne nalazim na forumu baš nešto informacija , pa ako bi netko mogao napisati svoje iskustvo. Unaprijed zahvaljujem :-)
una ja ti prvi put čujem za tu dr a u Petrovoj sam više od 10 god! to mora da je neka nova.
Pozdrav Twinolina, čestitam na trudnoći,to će biti mala cura :-), ja sam tvoja cimerica po transferu, krevet sa desne strane -( baka Mraz ). Da to je nova doktorica, vjerojatno si ju vidjela na hodniku crna, mlada , visoka, navodno je preuzela pacijente prof. Šimunića.
ajme una!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kako mi je drago da te "vidim"!!!! pitala sam se što je s tobom i s našim drugim cimericama?! vidim u potpisu, nažalost, rezultat i nadam se da nisi odustala kao što si pričala...i sama vidiš ovdje na forumu da ima svakakvih priča.
a sad znam o kojoj dr pričaš, ona mršava, duge crne kose, vječito juri po hodnicima...ali svejedno ne znam ništa o njoj. ti znaš kod koga sam ja i po meni nema bolje dr u Petrovoj!
curka veliš? ma samo da Bog da da sve bude u redeu i da "preživim" do ponedjeljka i uzv!
Twinić
iskreno nakon neuspješnih postupaka treba mi malo više vremena da se ponovo vratim na forum, izbjegavam općenito sve vezano uz postupak, ali ovaj put svaki dan škicnem da vidim kako napreduješ, baš mi drago zbog tebe :-)
Da li znaš kako su naše cimerice.
una ma ja sam samo do sad imala više sreće nego li je statistički zagarantirano pa nemam pravo niti tješiti niti ohrabrivati...zaista, a to sam već jednom rekla tu na forumu, divim se svakoj od vas ponaosob koja je postupak prošla i preživjela brojne neuspjehe...to treba znati i moći. ja mogu samo biti moralna potpora, iako ne s punim pravom jer neuspjeh (još) nisam doživjela na tom polju.
nemam ničiji kontakt i stvarno ne znam kako su nam cure, osim za onu mršavu ženskicu iz Slavonije, kod nje nije došlo ni do ET. ne znam kako nam je ona naša prehlađena kolegica i ona iz Zagorja, jako simpatična, prva je išla na ET.
Nadam se da su uspjele. Evo ja nisam nista ni pisala o postupku jer sam prvo popiskila jako svjetlu crticu 8 dnt a kad sam skuzila da se crtica narednim testiranjima ne pojačava bila sam koma, cijele blagdane provela u jakim bolovima i čak dan prije bete dobila već lagani iscjedak. Nakraju jedno veliko ništa. Krajem ovog mjeseca idem na razgovor pa ću vidjeti šta dalje.
dobro jutro cure, evo nudim forumsku virtualnu kavicu :coffee: ali i zakašnjelu novogodišnju rakijcu :pivo: pa izvolite i navalite
i ovdje čestitam našoj mury na prekrasnom F. kojeg je rodila prije par dana. Ako je bilo i ovdje čestitarenja, ispričavam se. Nije me bilo danima, imala sam i još imam goste i jednostavno nisam stizala tjednima ništa.
una99, žao mi je što vam nije uspjelo :hug: pomalo, ipak vrlo rijetki su ti kojima uspije iz prve - iako sam se tome kao i svi mi uvijek nadali, nama nije uspjelo. Naša je K. je stigla nakon
1. stimuliranog s transferom
2. stimuliranog bez transfera
3. prirodnog bez transfera
4. prirodnog bez transfera
5. polustimuliranog s transferom
6. stimuliranog s transferom iz samo 2 j.s. i jednog 8-staničnog embrija treći dan
Jednom ću i ja napisati svoju priču - to se spremam već godinama - ali budem za forum i za FB.
No una99, kakva nova lijčenica u PEtrovoj, iskreno se pitam zašto, iako su im otišli i Čanić i Šimunić u protekloj godini, ali svejedno, njih je i dalje puno - imaju 6 liječnika za MPO plus sad ova nova Lana nešto, kako se preziva? Tko je ona? i da li ima subspecijalizaciju i gdje se stjecala radno iskustvo?
Strelec
Kasum
Vrčić
Pavičić Baldani
Šprem Goldštajn
Radaković
i sad ta dr. Lana S., meni iskreno čudno obzirom da rade ustvari malen broj postupaka u odnosu na liječnike, no dobro.
Koja je vaša dijagnoza una99 osim endometrioze, koje su vam godine? čini mi se da dobivaš dosta mali broj j.s.? kakve si stimulacije imala? si se btw. upisala u našu forumsku statistiku koju pokušavamo voditi?
daj please upišite terapiju i ishod, to je jedino sredstvo koje imamo obzirom da nema statistika:
http://forum.roda.hr/threads/80273-Koliko-jajnih-stanica-i-embrija-ste-dobili-nakon-stimulacije-Imate-li-smrzlica
Twinolina - čestitke - prekrasno i stvarno mi je drago čitati da ima pacijenata koji idu i na treće dijete :-))
Ako sam koga zaboravila - oprostite!
Čestitke Mury :-D
Pozdrav Kaduna, raspitujem se o doktorici iz usluge prijateljici koja je nedavno dovedena u nezgodnu situaciju pred sam postupak jer joj nisu rekli da je njen dr. otišao u mirovinu pa su je samo prebacili kod nove dr. o kojoj ne nalazimo bas nešto informacije. Frendica treba uskoro u postupak s tim da je pola postupaka već iskoristila pa je zabrinuta zbog situacije u kojoj se je našla i sad je upravo pravo vrijeme da reagira ako je potrebno pa bi joj pomoglo kad bi cula da je netko jos u postupku kod navedene dr. i da napise svoje komentare. Molim da me se neshvati krivo jer ne sumljamo i neumanjujemo njezinu stručnost samo bi pokoja inf. dobro došla vjerujem i mnogim curama koje tek planiraju u Petrovu.
Što se mene tiče ja sam godinama kod svoje dr.P.-B., prelaskom sa Gonala na 300 IU Puregona dnevno mi se je popravio broj dobivenih jajnih stanica, za mene 4 komada su kao dobitak na Lutriji jer mi je nedostupan desni jajnik, nemam 1 jajovod a lijevi dostupan jajnik je jako oštećen i kod svake aspiracije punktiraju i beštije od ciste :evil:
Ostalo cu napisati na navedenoj temi ....
Kaduna drago mi je da si se javila i na ovu temu, "poznajem" te iz postova sa vrlo poučnih tema i divim ti se! Zalaganje i znanje na nivou! Ne biste vjerovale koliko to puno znači...evo i ja ću se javiti na tu temu kad se već vodi forumska statistika.
Una moja evo i moja je kolegica bila kod dr. Čanića kojeg je nahvalila do neba, a ja sam imalam čast samo jednom telefonski kontaktirati s njim i ostala sam paf jer mi je pomogao kao nitko do sad - pun razumijevanja, savjeta, lubazan i imala sam feeling da razgovaram sa privatnikom kojem sam platila masne pare, a čak nisam bila niti njegova pacijentica, već je bio dežuran, bila je subota, a mene su ostavili na milost i nemilost prekinutoj stimulaciji i zaboravili mi se javiti kao što su obrćali za daljnje postupanje - znači napumpana menopurima i estrofemima i najednom stop, nema folikulogeneze, a ja naduta, (.)(.) ogromne i živčana i nitko ništa....onda sam dobila njega i nikad mu to neću zaboraviti - sve mi je do u tančine objasnio. Petrova je izgubila jaaaaaaaaaaaaako puno njegovim odlaskom. Kolegica je sad kod prof. Vrčića. o njemu ne znam što bih rekla osim da je vrhunski operater, radio mi je carski i imala sam tri kopčice samo, post op oporavak trajao jedan dan, drugi dan sam išla na wc i pod tuš.
Una evo kod mene čudo - jedan folikul, na kraju tri js ipak (ova dva u međuvrmeneu nakon štoperice valjda porasla), dvije potpuno nezrele, jedna oplođena i et osmost. treći dan i evo uspjelo je - nadam se...nekako si mislim da dalje nema straha...iako ja to samo tako naglas kažem...u sebi drhtim od straha. tako da to što si low responder nije tako bitno, dovoljna je jedna. kod mene amh 57.9 pa sam low respond. mene nešto drugo zeza...
Twinolina e da Čanić je bio zakon, meni je na jednoj aspiraciji utvrđeno da su folikuli nedostupni za aspiraciju ali kad je vidio moju očajnu facu uz moj pristanak je sa ekipom malo to namjestio, malo "potiskali" i na kraju izvukao 2 js. Poslije ja onako ošamućena, sva u bolovima a on uleti u sobu i sav sretan viče imamo 2 pokazujući 2 prsta. Ma čovjek je zakon :naklon:. Odmah sam ga prekrstila u Legenda. Taj put sam i ostala trudna ali nije mi bilo suđeno.....
Jako mi je zao što više nije u Petrovoj.
Twinolina čestitam na trećoj sreći!
una :love2: sretno dalje...
pa broj liječnika bi valjda bio ok ukoliko odgovara broju pacijenata i odradjenih ciklusa ili bar rezultira smanjenjem liste čekanja... ali ono što mi je :zbunj: je što se preko ovog foruma zna da na VV nema čekanja (kao u P. - mjesecima), netko je bio napisao da odrađuju najveći broj ciklusa o državnih klinika - i sve to s 1-2 liječnika
Hvala sushi :-)
To je zato sto lijecnici u petrovoj rade ne samo mpo vec i npr papa testove, porode i sl. A na vv rade samo postupke.
aha, ok... hvala na info :)
cef je referentni centar za endokrinologiju i fertilitet pa rade komplet obradu, dijagnostiku, "vode" ambulantno pacijentice s različitim dijagnozama godinama, obavljaju ginekološke operacije i ovo sve gore navedeno.
Čestitke novim trudnicama,pogotovo Sara tebi,Čestitam od srca Mury i svima ostalima,neka se svima ostvare svi snovi i nade.
Znam, ali na žalost moram ih iskoristiti prije nego krenem u novi postupak. A imam ih 9 zamrznutih. Najradije bih da mi ih sve odmah odmrznu da ne odugovlačimo.
Twinolina sretno danas na ultrazvuku :-)
una srećo hvala, eto mene! imamo srčeko, sve ok, prvo sam doživjela šok jer je uzv nešto štekao i učinilo joj se da su opet gemini, ali nisu...hihihihi
ugl doktorica kao i uvijek predivna do neba, meni pao kamen sa srca...danas je 6+3, a uzv kaže 6+1, kaže ona to je ok, sve je ok, jajnici su shs, to bi valjda bilo hiperstimulirani pa i dalje moram paziti dok se ne smanje...
idem sutra odmah vaditi za štitnjaču da iskontroliramo i za tjedan dana opet na uzv.
Supeer twinolina :-D
:mama: za moju Twinolinu i njeno malo srčeko :-)
Sad se draga pazi, sve laganini dok se jajnici ne oporave...
Sretna od srca ti hvala!
Twinolina bravo i čestitam!! Sada nam se možeš pridružit na temi trudnica....
Cure kojim danom prof. Vrčić ( Petrova) ima ambulantu ?