dobro jutro cure, evo nudim forumsku virtualnu kavicu ali i zakašnjelu novogodišnju rakijcu pa izvolite i navalite

i ovdje čestitam našoj mury na prekrasnom F. kojeg je rodila prije par dana. Ako je bilo i ovdje čestitarenja, ispričavam se. Nije me bilo danima, imala sam i još imam goste i jednostavno nisam stizala tjednima ništa.

una99, žao mi je što vam nije uspjelo :hug: pomalo, ipak vrlo rijetki su ti kojima uspije iz prve - iako sam se tome kao i svi mi uvijek nadali, nama nije uspjelo. Naša je K. je stigla nakon
1. stimuliranog s transferom
2. stimuliranog bez transfera
3. prirodnog bez transfera
4. prirodnog bez transfera
5. polustimuliranog s transferom
6. stimuliranog s transferom iz samo 2 j.s. i jednog 8-staničnog embrija treći dan

Jednom ću i ja napisati svoju priču - to se spremam već godinama - ali budem za forum i za FB.

No una99, kakva nova lijčenica u PEtrovoj, iskreno se pitam zašto, iako su im otišli i Čanić i Šimunić u protekloj godini, ali svejedno, njih je i dalje puno - imaju 6 liječnika za MPO plus sad ova nova Lana nešto, kako se preziva? Tko je ona? i da li ima subspecijalizaciju i gdje se stjecala radno iskustvo?

Strelec
Kasum
Vrčić
Pavičić Baldani
Šprem Goldštajn
Radaković

i sad ta dr. Lana S., meni iskreno čudno obzirom da rade ustvari malen broj postupaka u odnosu na liječnike, no dobro.

Koja je vaša dijagnoza una99 osim endometrioze, koje su vam godine? čini mi se da dobivaš dosta mali broj j.s.? kakve si stimulacije imala? si se btw. upisala u našu forumsku statistiku koju pokušavamo voditi?
daj please upišite terapiju i ishod, to je jedino sredstvo koje imamo obzirom da nema statistika:
http://forum.roda.hr/threads/80273-Koliko-jajnih-stanica-i-embrija-ste-dobili-nakon-stimulacije-Imate-li-smrzlica

Twinolina - čestitke - prekrasno i stvarno mi je drago čitati da ima pacijenata koji idu i na treće dijete )

Ako sam koga zaboravila - oprostite!