Hvala cure :heart:
U 21. tjednu sam.
Printable View
Hvala cure :heart:
U 21. tjednu sam.
Riri, sve znas. Ali dat cu ti podrsku gdje god mogu pa i ovdje. Drzi se, i ne kloni duhom jer tvoj duh je divan. U dobrim si rukama. Vjerujem u vas :heart: :ghug:
Ajme riri, bas mi je zao!!!!! Drzite se! Prvi je najgori, sutra ces biti zasivena i tako dalje malo po malo do kraja. Javi se kako je prosla serklaza!
Da, tako i ja razmišljam, samo nek prođe to sutra i bit će dobro. Javit ću vam. :)
Cure kod mene je krenulo spotingiranje.
To je to...tu moja borba zavrsava.
Budite mi dobre i sto prije trudne!
Pusa :ghug:
Najgore je izdrzao maleni. Pod kontrolom si sto je bitno. Jos samo par sati
Večeras su mu otkucaji porasli do 125-130. Borac mali :heart:
Još 11 sati pa sam mirna.
Iva :ghug:
Eto odlicno. Mislim da se mozes i sad smiriti malo, ali vjerovatno bi i ja bila izvan sebe. Bitno da ide na bolje maleni. Uj cete rjesiti ostatak.
Riri, kako ste, jeli sve proslo ok??
Iva, zao mi je. Sretno u zivotu sa svime, ako ti bude dosadno navrati :mrgeen: :ghug:
Masnice, ima novosti?
Odbrojavalice, kaj ima kod vas?
Pozitivke, kad su pregledi? Mozemo se same dog u kojoj komb otvaramo odbrojavanje. Ne znam kad Andy ima pregled i da li zeli da otvorimo sve skupa?
Vjerujem da ce se Riri javiti cim bude mogla. Maloprije su je tek odveli, eto toliko znam da vam prenesem da ne brinete. Vibrice za nasu Riri i njenog borca ~~~~~~~~~~~~~~
:heart:
lista za
12.11.2019.
(Ne) čekalice
jagodicabobica~~~~~~~42.dc-pozitivan test
AliceInChains~~~~~~~~40.dc-pozitivan test
mašnica~~~~~~~~~~~36.dc
Andydea123~~~~~~~~~31.dc-pozitivan test
iva_777~~~~~~~~~~~~29.dc
justme409~~~~~~~~~~28.dc
Odbrojavalice
JelenaR~~~~~~~~~~~~22.dc
Himalaya~~~~~~~~~~~17.dc
anita83~~~~~~~~~~~~4.dc
Iva,:ghug:
Jagodice,sto se mene tice mozemo sve zajedno otvorit novo odbrojavanje ali meni je zbog vas... Po ZM sam danas 4+3 i prerano mi je za pregled. Vi ste sve dosta naprednije od mene po tjednima,tako i blize pregledima. Kad ti ides? Bubamara,Alice,kad cete vi na pregled? Koliko ste za sad trudne?
Riri,bit ce sve ok. Imas zilavog malca! Pusaaa!!!
Riri :heart:
Sretno Riri
Ja idem u Srijedu, sad sam bas trazila, Alice je trebala ici jucer na pregled. Ne znam jel bila... Sad se ja paranoik odma brinem zasto se nije javila. Al vjerujem da bude cim stigne. A za bubamaricu ne znam. Znam da je ona na prvom bila, pa cemo vidjeti.
Andy, a cuj, Alice su naruciti sa 5+3. Ako tebe isto tako naruce ici ces i prije mene hahaha. Ali nevezano sad za odbrojavanje, odi se naruciti. Bez obzira kad ti dosla oni te naruce kad misle da je najbolje, nema veze ako odes rano. Tako su i mene.
Pa budemo vidjeli onda sve.
Ooo krenuli pregledi javljajte nam curke bas me to veseli ove tmurne dane. Čekamo Riri da se javi :heart:
Ja sam u nekim turbulentnim promjenama oko posla malo je sve neizvjesno i napeto pa sam doma. Ne da mi se vise niti jedan test raditi samo se ukomiram totalno.
Nemam trenutno niti simptome za M niti za T.
M kasni kao i prosli mj.kad je bilo 40 dana :(
Sve je dobro prošlo, zašivena sam. Mališa je to super podnosio cijelo vrijeme. :heart:
Sad samo mirovanje i bit će dobro.
Hvala vam na divnoj podršci cure! :ghug:
Riri sad ces cesce se druziti s nama. Bas mi je drago da je sve ok proslo. Nadam se da ce ti zato barem porod proci ko od sale. Naravno kad bude vrijeme. Drzite se i dalje jako
Pozdrav curke!
Riri, jako mi je zao sto se to deslo, ali sam sigurna da ce sve biti OK.
Zao mi je sto neke od vas ipak nisu ugledale plusic....ne odustajte i samo polako.
Jagodice, da, bila sma jucer na pregledu. Trudnoca je rana i za sada je najbitnije da je u maternici kao sto i jeste. Nazire se yolk sack, ne sjecam se koliko milimetara jer su papiri kod mm posto je trebao ici po uputnice za nalaze. Naredni pregled je 3.12. kada on ocekuje da vidi plod i cuje otkucaje srca.
Sto se tice mojih paranoja rekao mi je da se klonim interneta i da slusam njega te da se opustim i uzivam u trudnoci, a ne da razmiljam kako cu se razboljeti (mada strah jer je radi moje bolesti beba otisla prije 7 mjeseci nije tako lako iskulirati ali trudim se). On je onako, kako kazu neke pacijentice, kao dr. House...il ces po njegovom il idi negdje drugo i stav je: ko ima diplomu, google ili ja? :D Jeste opusten ali znam i da je vrsni strucnjak.
I da, dobila sam bruku nalaza da radim, od onih obicnih, za spolne bolesti, TORCH, briseve cerviksa na AB, i one plazme kao i klamidiju. To cu polako u medjuvremenu do pregleda, a briseve cu kod njega privatno-mnogo mi je hodanja i kod nas to ide komplikovano malo.
Sto se tice mene, nemam nekog apetita ali se borim da jedem. Rekao mi je Duphaston i Folna do 12. sedmice.
Eto, update! :)
Alice vrhunski da si kod tako dobrog doktora. I dpbro ti je rekao. Na googlu ne pisu dobra iskustva jer ljudi s dobrim iskustvima nemaju potrebu to pisati na fb. Sto bi mi bili ovdje da nismo imali meki problem. 99% nas nebi. Tako da, nista google. Doktor ti je vidim bas temeljit.
Jutros sam izvadila krv i sve je ok, urinokultura ce bit u petak, ostalo me nije slao, al mislim da je to zbog toga sto imam nalaze briseva odnedavno kad smo se spremali za postupak. Spomenula sam da imam macku, i nije me slao radit onaj test.
Justme, sad kad me se ne budete mogle riješiti. :lool:
Alice, super! I meni se čini da ti je super ginekolog, to je najbitnije.
Bubamaro, a skuži se da stalno nešto mantram? :lol:
Ti i Jagodica taman dan za danom idete na preglede, nadam se da ćete obje čuti srce. :)
Bubamara, pa da, ja idem 20.11. u tocno 7tt
Alice, cim je on tebi dao sve zivo da povadis, to ti je znak da te super vodi. Vecina mora moliti i kumiti da bi dobila ovo sve sto si ti dobila iz prve. Tuzno ali istinito. Znam da ti je tesko zbog gubitka, ali probaj se opustiti koliko mozes!
Riri samo ti daj. Jesi vidjela da smo jedno vrijeme zamrli cak.
Ja se nadam da cu uskoro otvoriti drugu temu onu. Bit ce tamo zanimljivo, zabranjene lose teme. Ako mi dopuste admini. I jeli najbitnije, ako dobijem plus.
Znate sto trudnice... nitko nam nije simptome napisao... vec sam pitala. Ajmo simptomi ptije testa na sunce. Bas me zanima. Znam da to nista ne znaci ali gust mi citati
¨Pa eto curke, uzdat cu se u doktora i probat opustiti. Ako nalazi budu zadovoljavajuci, to ce mi pomoci mnogo psihi. :D
JustMe- meni kad je beta bila negativna, a ja sam znala da sam trudna tj da sam u procesu zatrudnjivanja primijetila sam krv na nos, pulsirajucu i stipkajucu bol na jednom jajniku kao i glavobolju. To nisu moji cesti simptomi. Cice su pocele da bole takodjer. Imala sam i taj neki osjecaj iako je beta bila manja od 1,28 nakon izlaska iz bolnice (gdje su se simptomi odigrali). Cega su to bili simptomi, ne znam ali meni je dalo znak jer je neuobicajeno. U pocetku sam imala i jak apetit, a sada se tjeram da jedem. :D
:heart:
lista za
13.11.2019.
(Ne) čekalice
jagodicabobica~~~~~~~43.dc-pozitivan test
AliceInChains~~~~~~~~41.dc-pozitivan test
mašnica~~~~~~~~~~~37.dc
Andydea123~~~~~~~~~32.dc-pozitivan test
iva_777~~~~~~~~~~~~30.dc
justme409~~~~~~~~~~29.dc
Odbrojavalice
JelenaR~~~~~~~~~~~~23.dc
Himalaya~~~~~~~~~~~18.dc
anita83~~~~~~~~~~~~5.dc
Justme,simptomi prije testa... Mene su nakon O odmah pocele bolit bradavice jako. Nadutost stomaka,glad-to znate haha i jako obilan vodeno sluzavi iscjedak. To sve par dana nakon O i da,bila sam bas opustena,bolila me briga za sve. Ali na T nisam ipak posumnjala jer sam bila na Klomifenu i nisam znala kakve simptome mogu ocekivat. Kad mi se dan prije M nije pojavio spotting,e onda sam posumnjala. Ali sam onda pitala nasu ljube jer je ona klomifen ekspert jel on moze produzit ciklus hahahaha. Nije mi ni na kraj pameti bilo da bi sa prvim ciklusom Klomifena moglo bit uspjesno.
Jutro!
Aj da i ja. Jedino kaj sam osjetila je da su me cice umj 1 dan bolile 2-3 dana. I da idem piskiti na svaka dva sata.
Kasnije je to sve nestalo. Sad je ostalo jedino da se svaku noc bez greske dizem jednom piskiti i to je sve od mojim simptoma. Jucer me bas svekrva pita kak se osjecam, pa nije mogla vjerovati da se osjecam isto ko i prije. Niti mucnine, niti averzija prema hrani ili zelja za nekom hranom, niti umor, niti apetiti. Ma nis!
Tak da i ono u pocetku ne mora znaciti da je bilo do hcg-a jer ja bi nakon O uvijek cesce piskila.
Jutro!
Sviđaju mi se vaši simptomi, ali ipak mi se najviše sviđaju od jagodice :mrgreen:
Kod mene još uvijek nema O. Znalo je biti tako da tek oko 20 dc bude, ali me jajnici toliko probadaju da mi nije jasno kako je još nema.
Svaka.drugacije simptome hahahaha.
I meni je bilo u zadnjoj ko i jagodica tebi. Nista.... a beta ipak bila ogromna. Ja cekam petak sad pa cu znati vise
Cure, imam sjenu. 12 dpo (koliko znam). Sad radila. U petak ocekujem, tj ne ocekujem.
O soku sam. Nakon 2 min se pocela nazirati. Nije neka jaka jaka crta, al vidim ju! Bez mjenjanja kontrasta i sl
Slikaj nam!!! Juhuuuu!!! Bravooo!
Sjetite me pliz na koju ono stranicu se stavi?
Ajme Justme, tako mi je dragooo! :heart:
Evo nasla sam u komentarima
Sjetila se. Nadam se da ce biti ok.
Slabo se vidi, ali sam ja sretna jer sam vidila skoro odmah, nakon 2 min cca. I vidi se u svim kutevima. Ne samo pod jednim. Ali slaba je. Racunam da je to ok za 12 dpo i popodnevni urin (nisam mokrila cca 2 sata sigurno ja mislim).
https://ibb.co/d2vMjt8
https://ibb.co/LrDFL0F