Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1910

Tema: Odbrojavanje 2/2019 by Riri92

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Riri samo ti daj. Jesi vidjela da smo jedno vrijeme zamrli cak.
    Ja se nadam da cu uskoro otvoriti drugu temu onu. Bit ce tamo zanimljivo, zabranjene lose teme. Ako mi dopuste admini. I jeli najbitnije, ako dobijem plus.

Znate sto trudnice... nitko nam nije simptome napisao... vec sam pitala. Ajmo simptomi ptije testa na sunce. Bas me zanima. Znam da to nista ne znaci ali gust mi citati

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj justme409 prvotno napisa Vidi poruku
    Riri samo ti daj. Jesi vidjela da smo jedno vrijeme zamrli cak.
    Ja se nadam da cu uskoro otvoriti drugu temu onu. Bit ce tamo zanimljivo, zabranjene lose teme. Ako mi dopuste admini. I jeli najbitnije, ako dobijem plus.
    Vidjela sam haha.
    Ma dopustit će, ako se smijemo jadati, smijemo se valjda i hvaliti. Ja jedva čekam tu temu, baš fali neka takva.

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Justme,simptomi prije testa... Mene su nakon O odmah pocele bolit bradavice jako. Nadutost stomaka,glad-to znate haha i jako obilan vodeno sluzavi iscjedak. To sve par dana nakon O i da,bila sam bas opustena,bolila me briga za sve. Ali na T nisam ipak posumnjala jer sam bila na Klomifenu i nisam znala kakve simptome mogu ocekivat. Kad mi se dan prije M nije pojavio spotting,e onda sam posumnjala. Ali sam onda pitala nasu ljube jer je ona klomifen ekspert jel on moze produzit ciklus hahahaha. Nije mi ni na kraj pameti bilo da bi sa prvim ciklusom Klomifena moglo bit uspjesno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •