I to što kažeš.
Iako ja fakat namjeravam.:mrgreen:
Printable View
Jadranka
apsolutno se slažem!
Evo, da isplanirate skijanje 2021.
https://narodne-novine.nn.hr/clanci/...f5XcFjbL8jy5I0
dobila expresni odgovor od 2 adrese od 3!!
ukratko, jedni prebacuju na druge; izvlače se na epidemiološke mjere i stožer,...ništa konkretno nisam dobila
ALI mzo odgovor kaže i da "vlada može donijeti odluku da se sva djeca vraćaju u školu"
eto
ak mene pitate.....svi trebamo pisati i pitati na sve moguće adrese jer 4 tjedna škole stvarno znače jako puno
Super :) kome si ono pisala, ministrici, mzo-u, i?
i premijeru
A kome je najbolje pisati (a da ne mogu 'prebaciti' na nekog drugog)?
I ja sam pisala ministrici, ali mi nije ništa odgovorila :mrgreen:.
Kad su već dali onaj posljednji tjedan veljače, zašto nije cijeli, nego od utorka?
a tu će vjerojatno škole uskočiti sa svojim nenastavnim danima
Ja sam u školu poslala mail 11.5. da me zanima da mi dijete počne dolaziti na nastavu 25.5.
Tada su mi odgovorili da će se javiti.
Maloprije sam dobila mail u kojem su priložene (koliko vidim) one stare izjave od prije 2 tjedna i traže da ih pošaljem potpisane do 20.05.
Još uvijek stoji ono "dijete nema s kim biti i sl.".
U školu nisam ništa odgovorila, ali sam poslala mail u HZJZ, na vladu, ministarstvo i pravobraniteljicu i pitala što će biti sa školom od 25.5., ima li novih preporuka i kad će ih javiti školama, vrtićima i roditeljima.
Mora se javiti najkasnije sutra da se može odlučiti za i poslati papire u školu
jelena u mojem mailu piše do srijede.
Trenutno mu je muzička dodatno opterećenje jer ih teoretičari ganjaju s domaćim zadaćama (kojih je inače manje kad imaju normalnu školu). Tako uz prezentacije za redovnu školu radi i prezentacije za muzičku pa mu je već pomalo pun kufer :mrgreen: a društvo iz muzičke ne viđa, pa otpada ona komponenta društvenog života koja mu je inače vezana uz drugu školu.
Ali nastava instrumenta odlično funkcionira, i to zato što ima najbolju profesoricu na svijetu koja fantastično motivira i malu i malo veću djecu čak i u ovim okolnostima.
ajde barem je instrument svijetla točka, tako je i kod moje frendice .
Znate li tko je zatvorio skole?
Isla sam pogledati jer nisam bila sigurna;
premijer nakon sjednice sa stozerom
MZO niti spomenut nije bio...
znaci, tocno su mi odgovorili iz MZO, vlada moze vratiti
sad je samo pitanje, tijekom raspustenog sabora, ko donosi odluke u ime vlade?
ima netko ko zna ta pravila?
javite pa da znamo kome pisati nakon danas!
"sad je samo pitanje, tijekom raspustenog sabora, ko donosi odluke u ime vlade?"
Ne donosi Sabor odluke uime Vlade, već svatko donosi svoje odluke, odnosno Vlada implementira ono što Sabor izglasa + usvaja razne odluke i vodi operativu.
Ova Vlada funkcionira sve do izglasavanja nove Vlade u Saboru nakon njegovog konstituiranja.
to znači da mogu donositi odluku o vraćanju u školu bez problema? sam dobro skužila?
Rekao je g. Capak na presici danas da su trenutno u razgovorima s ministarstvom znanosti i da bi neke elemente održavanja nastave mogli modificirati i da će javnost o tome biti obav(i)ještena.
Nisam puno rekla :mrgreen:.
Živi bili, pa vidjeli.
Malo upadam, imat ću prvašića i sad gledam
Jesenski odmor za učenike počinje 2. studenoga 2020. godine i traje do 3. studenoga 2020. godine, s tim da nastava počinje 4. studenoga 2020. godine. - znači ponedjeljak i utorak, to mi ima smisla ajd
Prvi dio zimskoga odmora za učenike počinje 24. prosinca 2020. godine i traje do 8. siječnja 2021. godine, s tim da nastava počinje 11. siječnja 2021. godine. - to je ok
Drugi dio zimskoga odmora za učenike počinje 23. veljače 2021. godine i završava 26. veljače 2021. godine, s tim da nastava počinje 1. ožujka 2021. godine. - od utorak kreću praznici? kakva je to logika?
Proljetni odmor za učenike počinje 2. travnja 2021. godine i završava 9. travnja 2021. godine, s tim da nastava počinje 12. travnja 2021. godine. - to je Uskrs, doma su od Velikog petka
Jedino gledam tu veljaču i nije mi jasno, što nisu mogli biti od pon doma?
Svašta će te zbunjivati u toku školovanja ovo je stvarno sitnica
Jelena.O otkud ti ta info za dostavit papire do sutra?mi smo uputili upit preko predstavnika roditelja i Vijeća prem aravnatelju. Još se čeka odgovor jer se ništa ne zna.
Ma to je reagirala na to da sam ja dobila mail da popunim papire do srijede. A ona misli da bi sutra bilo primjerenije da imaju više vremena organizirati nastavu ;).
Ja sam svojima u školi odgovorila da neću potpisati te papire stare 2 tjedna, i da me ne zanima zbrinjavanje djeteta od 25.5., nego nastava od 25.5. i da mi jave kad će imati više informacija je l se nešto promijenilo.
Odgovorili su mi da će meni, kao i svim drugim roditeljima, javiti ako saznaju nešto novo ;).
Pa rekli su danas na konferenciji Stozera da se dogovaraju promjene za skole
A ha hvala na pojašnjenju BB:kiss:
U Narodnim novinama, vidi: https://narodne-novine.nn.hr/clanci/...5_57_1156.html
Ništa od nastave zasad, samo za niže razrede.
Ostali - nisu prioritet, kaže ministrica...
pitam se bi im bio prioritet da roditelji 80-tak tisuca djece odluce glasati na izborima po svom prioritetu