Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2947

Tema: Online nastava

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    Kakva je situacija kod vaše djece?
    Kod nas motivacija opada, već im je dosta, najmlađe ima i tantrume ...
    a završnica za starije tek kreće... sad će testovi, najavljeno je bilo da će u školu doći ispravljati negativne ocjene, pa onda zabranili i morat će online (SŠ); srednje kad je čulo da će prijemni možda tek sredinom srpnja sablaznilo se...

hoće li biti ankete za sljedeću rundu, barem da ovo najmlađe krene 25.5.?
    Mojem je motivacija pala još onda kad su otkazali sva natjecanja i uveli kućno učenje
    Ipak, drži se još, izvršava zadatke u roku i trudi se. Ali vidim da mu je svega dosta.
    S obzirom da je ipak riječ o namrgođenom tinejdžeru, teško mi je procijeniti bi li mu u ovo doba bilo svega dosta i da normalno ide u školu, ili je ovo sad zasićenje predugim boravkom na istom prostoru s roditeljima, uz premalo kontakta s vršnjacima. Svakako je nastava na daljinu, u situaciji kad drukčije nije bilo moguće, bila dobro rješenje, ali mislim da je loše to što im ne daju da se vrate u škole makar sad pred kraj školske godine, kad su ostale mjere svugdje ublažene.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Mojem je motivacija pala još onda kad su otkazali sva natjecanja i uveli kućno učenje
    Ipak, drži se još, izvršava zadatke u roku i trudi se. Ali vidim da mu je svega dosta.
    S obzirom da je ipak riječ o namrgođenom tinejdžeru, teško mi je procijeniti bi li mu u ovo doba bilo svega dosta i da normalno ide u školu, ili je ovo sad zasićenje predugim boravkom na istom prostoru s roditeljima, uz premalo kontakta s vršnjacima. Svakako je nastava na daljinu, u situaciji kad drukčije nije bilo moguće, bila dobro rješenje, ali mislim da je loše to što im ne daju da se vrate u škole makar sad pred kraj školske godine, kad su ostale mjere svugdje ublažene.
    mislim da mu muzička puno pomaže, i voljela bi da moja barem to ima i da bi nam to pomoglo u kriznim stanjima

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj larmama prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da mu muzička puno pomaže, i voljela bi da moja barem to ima i da bi nam to pomoglo u kriznim stanjima
    Trenutno mu je muzička dodatno opterećenje jer ih teoretičari ganjaju s domaćim zadaćama (kojih je inače manje kad imaju normalnu školu). Tako uz prezentacije za redovnu školu radi i prezentacije za muzičku pa mu je već pomalo pun kufer a društvo iz muzičke ne viđa, pa otpada ona komponenta društvenog života koja mu je inače vezana uz drugu školu.
    Ali nastava instrumenta odlično funkcionira, i to zato što ima najbolju profesoricu na svijetu koja fantastično motivira i malu i malo veću djecu čak i u ovim okolnostima.
    Posljednje uređivanje od tanja_b : 18.05.2020. at 11:29

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •