Onda kupi gravignost :-)
Printable View
Onda kupi gravignost :-)
tina,tek sam sad skužila da ti je tek 6dpt..pa ni nemre biti jača crtica...ali crtica je i mislim da je to dobro
kada se ja sjetim svoga negativnog testa ujutro, a malo kasnije beta 123, pa popodne kavica s forumašicama i zbunjena faca, joj želim vam svima takav preokret
a da se pozitivni testići samo još podebljavaju
Evo i mene...kod mene opet negativan test.....6 dpt..... tako da bilježim još jedan neuspjeh :cry:
Strašna, jel nisi malo uranila s testom??
Vraćene su mi blastice..test na 6 dpt mora pokazati bar sjenu. Zadnji put kad mi se uhvatilo sam na 5dpt imala sjenu....sad je snježno bijel.
Strašna..ajde malo pričekaj..zato svi mpo daju za svaku pacijenticu određen dan za ß...ok blastice, ali i implantacija je nekima ranije nekima kasnije dan dva...to ti isto puno znači...pričekaj malo..:love2:
Tina i Strasna i ja mislim da ste malo uranile.. Neka vas beta iznenadi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isto preporucam Gravidnost, meni je pokazao na 9dnt a bio je 8-stanicni embrij
hvala curke na čestitkama,,,evo beta je danas 1763...
analoneta...puseee,,,šaljem
Čestitam svima koje su objavile velike bete, puno sreće za cure u postupku i puno zagrljaja curama kojima nije uspijelo
cure UPOMOC!!!!!!!! beta mi je 5509 dobro je poduplala se ALI na pregled kod doktorice idem vec u utorak 10.12.... nasla sam na kalendaru to bi bilo 5+4 HOCU LI VIDJETI OTKUCAJE!!!!!!!!!!!!!!!!
Čestitke svim novim trudnicama:):) zagrljaj tužnicama:love2:
Draga frćkice žao mi je... :heart: Doći će i naše vrijeme!
Curke da nije malo rano za testice...samo gubite zivce.meni danas 5dnt...nista posebno neosjecam...cike narasle preko noci..samo neki pritisak osjetim kad sjedam..al necu uopce razmisljati o simptomima jer mislim da je tak najbolje.sretno svima i nadam se lijepom nizu ogromnih beta i da ce nam ovaj Bozic biti najlijepsi...ljubim vas sve
lana čestitke na beti :mama:
Strašna, ne da si uranila, nego si ekstra uranila (ali nisam ni ja bolja pa te kužim)!
Čestitke na pozitivnim betama, baš je živahno ovdje nakon duuugo vremena! Evo još ~~~~ za dalje....
Ja sam danas stigla doma, beta pada, i to je to za ovaj put.
ah cure, tako i meni jutros, 13 dana nakon punkcije neka slaba linija, al je linija, muz veli- to je to, ja se ne smijem veseliti. radit cu test iz krvi tek negdje za 5 dana, a sad se koncentriran na posao, selimo, daj zamislite, sve se skupilo :(
ajoj cure, koliko je god ovih dana lijepih vijesti na forumu - novih trudnoća, pozitivnih testova, toliko je i izgubljenih trudnoća, biokemijskih........ grlim sve redom. Užas je ovo, kad krene sve kako treba pa onda opet ništa....... užas.... čekaj, s-Iva, pustili su te doma? Beta je kolika sad?
boogie woogie, nekako sam se nadala ovakvom raspletu kod tebe. Držim fige za betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13. dan nakon punkcije testovi i ne mogu biti još jake boje........
Da i ovdje prijavim fazu --nadužu--- isčekivanje bete 17.12. :kokice::štrika::alexis::raspa:
analoneta,mi smo na 5+5 vidjeli srčeko kak titra i dr me nije više naručio na vv na uvz,a bete mi nisu baš bile savršene
[QUOTE=Kadauna;2530243.... čekaj, s-Iva, pustili su te doma? Beta je kolika sad?/QUOTE]
Već 2 dana stoji na 1400
eh da velika seka skupa s vama može napraviti nešto u smislu boljitka trenutne situacije u hrvatskim državnim klinikama, gdje bi nam bio kraj. Stanje je užasno, izglede imaju oni u privatnim klinikama, pacijenti u državnim klinikama uskraćeni su za dobru praksu, pravilno liječenje, užas :-(( Naravno da će biti i u državnim klinikama trudnoća, ali znatno manje nego u privatnim....
E da to još i osvjestimo na forumu a tek izvan njega, bila bi drugačija situacija.
Ovako svatko gleda svoja posla, nada se da će biti u onom postotku od 20 i manje % koji će ostvariti trudnoću i izgurati ju do kraja. Pacijenti šutke podnose male/loše stimulacije. Pa ti napiši i ovdje boogie woogie, koliko si i kakvu stimulaciju primila?
to bi bilo nemoguće u državnoj klinici...... baš sam jako tužna i iskreno ljuta zbog toga.....
ali neću kvariti ovdje......
Evo me doma,lezim,ipak mi vracen 1 embrij,osmerostanicni.
ja sam primila mislim 11 dana, ukupno ako me sjecanje ne vara 2475 IU ako podijelite s 75=33 ampule. plus decapeptyli oko 20 dana po 0.1.
s normalnim hormonima, normalnom rezervom, 36 godina. 12 stanica.
i kad sam pitala dr dal da ja to ipak malo smanjim nakon prvih 5 dana stimulacije on je rekao- nemoj ti nis smanjivat.....
s druge strane kratki protokol, cetrotide + gonal F, al stimulacija je bila kraca par dana, tako da negdje 9 dana x 225IU (3 ampule)=27 Gonala i samo 5 stanica.
Boogie woogie, a tko je tebi ordinirao u Betiplus, dr. Bauman? ako kažeš on?
ja sam bila i kod dr R i kod doktorice D kad njega nije bilo...
Evo da prijavim 2 vraćene mrvice,sad čekanje :cekam:
Thanx tina
i ja ću ovdje napisati moju stimulaciju. u zadnjem postupku primila 50 gonala/puregona i 7 orgalutrana...dobili 7 stanica od kojih su se 4 oplodile, i imamo 2 smrzlića :-D
Ma da Sretna, imala sam bakteriju, al sam je riješila, a sad dok prođu ovi blagdani, a meni taman menga onda dolati početkom prvog mjes, a tada još ne mogu u postup. jer njih dolje nema još tada, a onda tek tamo krajem siječnja...zato kažem samo se vrtim i čekam....a šta ću, moramo bit strpljivi. Al nema veze, u prvoj polovini ove godine sam zaredala dosta postupaka i ništa, sad se organizam malo očistio, a još neke stvari ću i popravit kao npr. feritin, a muž sperm. pa valjda će urodit plodom kad-tad.
Sretna, kakvi su tvoji planovi, isto u prvi mjesec?
Željkice još malo i slijedi najljepši susret..želim ti sreću i što lakši i brži porod.