Da vratili su mi 2 u petak moram opet vadit krv pa cemo vidjeti. Eh tek me sad strah
Da vratili su mi 2 u petak moram opet vadit krv pa cemo vidjeti. Eh tek me sad strah
lana01 - wow, bravo!
zna li netko kad se najranije može raditi beta nakon transfera blastica?
Bas cudno da ni dr dobro ne vide, meni su se vidila oba ploda prvi put ali jedno srce, na drugom uzv culi smo i drugo srce. Nije bilo nedoumice takoda mi ovo tvoje bas nije jasno. Svako koliko te narucuje na kontrolu?
U mene ti mucnine jos nisu prestale. Sve u svemu dr je zadovoljan. Danas smo mirili nuhalni nabor i tonke u redu. Kontrola opet za 2 tjedna( cisto zato sta idu praznici pa da se ne oduzi).
ma teći put kad sam bila nije bila moja dr a ova se bazirala samo na to šta sam ja malo krvarila i na kraju mi je dala sliku gdje samo jedan
i sad imam 15.12 kontrolu to mije na 12 +1
nekad i ja mislim da je jedan jer nemam tako intenzivne mučnine a pupa za te tjedne mislim da je malo veća pa ne znam vidjet ćemo
može već 5. ili 6. ili 7. dan nakon transfera blastica jer bi ista već trebala krenuti taj 10dpo, ali ti to doktori ne preporučuju jer je igra živaca i morat ćeš bar 2-4 puta na ponavljanje bete. Ali neke nestrpljive su već tad išle na betu.
Ali recimo 9. dan nakon transfera blastice je sasvim razumno ići na betu, ali ti tad već svaki test MORA pokazati plus - ako ima trudnoće.
Cure, hvala svima na čestitkama. Zaista mi puno znače. Naručila sam se na 1. UZV 19.12. Sad "samo" treba izdržati do tada, ne moram ni ponavljati betu.
Čestitam svima koje su objavile velike bete i puno ~~~~~~~~~~~ za dalje.
Frćka, jako mi je žao![]()
dino84
ajde nek 12 mj bude rekordan sa trudnicama i uspjesnim postupcima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dino84, baš me veseli vidjeti takve lijepe bete nakon 5. stimuliranog. Neka i dalje ide kao po loju!
Frćka, nakon dvije biokemijske bilo bi u redu da te pošalju na dodatne pretrage. Kariotipizacija, trombofilijski markeri, histeroskopija... traži! Kad malo dođeš sebi...![]()
Frcka, ljubim te i grlim, drago stvorenje. U mojim si mislima...
Posljednje uređivanje od Ruthy : 03.12.2013. at 20:28
Molim vas da pogledate sliku testa, ako sam je dobro stavila
Posljednje uređivanje od Argente : 03.12.2013. at 21:18 Razlog: pravila foruma
Danas mi je 6 dnt pa sam večeras uradila test.
Nekako su mi čudne ove crte , nisu na sredini kruga
Jos jedna slika.
Molim mišljenje ????
To je bio prima stick
Posljednje uređivanje od Argente : 03.12.2013. at 21:18
tina, okači sliku negdje drugdje pa polinkaj, ovo ti moram brisati jer je protiv pravila foruma. Hvala.
I stavi veću sliku![]()
Posljednje uređivanje od Argente : 03.12.2013. at 21:19
A neznam drugačije stavit. Kako stavit sliku
Npr preko imageshack.com (valjda sam dobro napisala).
meni to tina izgleda kao pravi pozitivni test..... u kojem roku se pojacila 2. crtica
?
A pa to ti je tako,kad je dežuran,obavlja dežurstvo,vrlo često nema posla pa ga za čas nađeš ali nekad čekaš,čekaš i dočekaš.Kako misliš vrtiš se u krug,ne može se na silu ništa,imala si bakteriju,dakle moraš imati uredne nalaze za naprijed,inače u krug,kao i ja,nažalost,a stari se.....
5-10 min, nakon toga postala sve vise tamnija .
A clierblue pokazao jako svjetlu crticu nakon 20 min. - jedva vidljiva.
Budem u jutro ponovila test , pa ću vidjet.
I ja bih isti rekla - pozitivan! Preporucam ti gravignost, pokazao se kao najbolji.
3 dnt decapeptay - jel moguće da je od njega lazno pozitivan ????
Duphaston tbl 3x1- 14 dana
Crinone gel 1x1 - 14 dana
Folacin 5 mg dnevno
Andol 100 dnevno
Normabelici po potrebi- mislim da ću ih sada i trebat
Sada sam ponovila test -![]()
Tina, koji ti je test sad negativan, koji si radila?
meine cudi, sad bi ti testovi s jutarnjim urinom trebali biti jasniji, iako mene jos sinoc cudilo da je clearblue testu trebalo 20 minuta da pokaze crtu, meni se on pokazao iskreno kao najpouzdaniji. ALI i CB i primastick sam citala da oba znaju pokazati lazno pozitivnu crticu - da znaju postati lazno pozitivni nakon nekog vremena.
Ne moze crtica biti od decapeptyla, nikako niti od drugih lijekova koje si navela.
Odi izvadi betu, ocito nemas druge i SRETNO
tina, vadi betu
meni je clearblue uvijek zadnji pokazivao pozitivu i to najlosije, tj.najskabije
gravignost i oni s neta su mi najbolji i najprije su mi pokazali
one step mi je imao evaporacijsku i to jako brzo, tako da sam mislila da je pozitivan kad nije bio
Prokleti testovi, betu ću vadit u petak ili subotu. (9ili 10 dnt)
Nebi si htjela pokvaril Sv. Nikolu.
tina,tek sam sad skužila da ti je tek 6dpt..pa ni nemre biti jača crtica...ali crtica je i mislim da je to dobro
kada se ja sjetim svoga negativnog testa ujutro, a malo kasnije beta 123, pa popodne kavica s forumašicama i zbunjena faca, joj želim vam svima takav preokret
a da se pozitivni testići samo još podebljavaju
Evo i mene...kod mene opet negativan test.....6 dpt..... tako da bilježim još jedan neuspjeh![]()
Vraćene su mi blastice..test na 6 dpt mora pokazati bar sjenu. Zadnji put kad mi se uhvatilo sam na 5dpt imala sjenu....sad je snježno bijel.
Strašna..ajde malo pričekaj..zato svi mpo daju za svaku pacijenticu određen dan za ß...ok blastice, ali i implantacija je nekima ranije nekima kasnije dan dva...to ti isto puno znači...pričekaj malo..![]()
Tina i Strasna i ja mislim da ste malo uranile.. Neka vas beta iznenadi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isto preporucam Gravidnost, meni je pokazao na 9dnt a bio je 8-stanicni embrij
hvala curke na čestitkama,,,evo beta je danas 1763...
analoneta...puseee,,,šaljem
Čestitam svima koje su objavile velike bete, puno sreće za cure u postupku i puno zagrljaja curama kojima nije uspijelo
cure UPOMOC!!!!!!!! beta mi je 5509 dobro je poduplala se ALI na pregled kod doktorice idem vec u utorak 10.12.... nasla sam na kalendaru to bi bilo 5+4 HOCU LI VIDJETI OTKUCAJE!!!!!!!!!!!!!!!!
Čestitke svim novim trudnicamazagrljaj tužnicama
Draga frćkice žao mi je...Doći će i naše vrijeme!
Curke da nije malo rano za testice...samo gubite zivce.meni danas 5dnt...nista posebno neosjecam...cike narasle preko noci..samo neki pritisak osjetim kad sjedam..al necu uopce razmisljati o simptomima jer mislim da je tak najbolje.sretno svima i nadam se lijepom nizu ogromnih beta i da ce nam ovaj Bozic biti najlijepsi...ljubim vas sve
lana čestitke na beti![]()
Strašna, ne da si uranila, nego si ekstra uranila (ali nisam ni ja bolja pa te kužim)!
Čestitke na pozitivnim betama, baš je živahno ovdje nakon duuugo vremena! Evo još ~~~~ za dalje....
Ja sam danas stigla doma, beta pada, i to je to za ovaj put.
ah cure, tako i meni jutros, 13 dana nakon punkcije neka slaba linija, al je linija, muz veli- to je to, ja se ne smijem veseliti. radit cu test iz krvi tek negdje za 5 dana, a sad se koncentriran na posao, selimo, daj zamislite, sve se skupilo![]()