Anka cestitaaaaaaam :-D:-D
Curke hvala vam svima. Ja jos ne vjerujem :trep:.
Ajmo sada ostatak ~~~~~~~~~ da slijedece odbrojavanje bude sa vas 4 najmanje :fige:
Printable View
Anka cestitaaaaaaam :-D:-D
Curke hvala vam svima. Ja jos ne vjerujem :trep:.
Ajmo sada ostatak ~~~~~~~~~ da slijedece odbrojavanje bude sa vas 4 najmanje :fige:
Anka - nisam znala da si imala pcos? Ajme sad si i meni dala nadu :) predivno!!
Kako ce sutra lista lijepo izgledati :)
Narandžica, Iva i Anka čestitam na bebačima!!
baš je ljepo vidjeti tri plusića u nizu!!!
Narancice, Iva i Anka, čestitam od ❤ na stupićima :-D
Koje super vijest na odbrojavanju. Tuznicama zagrljaj i sretno vam idući ciklus :-*
Cure super ste. Bile ste vrijedne ovaj mjesec. Sad mi je zao sto nisam na listi jer vidim da je ovo odbrojavanje donijelo puno puno srece. :-D
Anka čestitam!
Ovo je rekord na odbrojavanju, od kad sam tu , a dugo sam ovo se nije dogodilo.
Čestitam i ostalim friškim trudnicama :)
Sretno !
Pozdrav curke,
Čestitam od srca na plusicima i želim vam uživanje u svakom danu trudnoće..
Želim reći zenicama koje se bore sa policisticnim jajnicima da većina žena hvale neki lijek na prirodnoj bazi, žene koje su muku mucile po 8 godina nakon jedne terapije sve ocistile.. ( Opet prenosim što sam pročitala, pogledajte na fbu i procitajjte iskustva)
Toliko od mene.
Pusek
Bajbiblue - imam i ja tu ženu na fejsu, radi čuda za sve, ne samo za pcos.
Razmišljala sam uzeti njen taj čaj ali ne znam zasto nisam, ako inseminacija ne upali opet cu je kontaktirati
Može meni kontakt za čaj? Čestitke još jednom Narančici, Ivi i Anki!! Jesam nekog zaboravila? :-D
Wow, Iva i Anka, čestitam!!!
Kako je lijepo i veselo ovdje! :) :)
Jutro, kavica!
anka cestitam!! koliko plusića,ovo su baš lijepe vijesti.
Cure poslat ću vam njeno ime na privatne poruke, ne znam da li se tu smije pisati?
Mami - hvala na kavici :)
Zenii - kako si ti? U kojoj si fazi sada?
Čestitam trudnicama!!! Želim vam školsku i mirnu trudnoću, uživajte u svakom danu!
Poslano sa mog SM-A500FU koristeći Tapatalk
Jutro, MAMI hvala na :coffee:. Jedva čekam listu :-D da se vidi na prvi pogled 3 II. Anja, Iva i Nara uljepšali ste mi cijeli tjedan :).
Jutro! Kuham i caj za čajopije :D
Tko je bio na pregledu ili ide danas?
Ja do daljnjeg mogu očekivati M. A do tad ne mogu na listu jer i dalje nemam koji dc prijaviti.
Dobro jutro, ja cu caj :)
Ja sam popiskila i danas jednoga :D i sjetila sam se da vam nisam sliku stavila...
Prvi je od prekjucer, a drugi je danas.
Kineza sam isto ubacila da se slika, al on se i danas srami :mrgreen:
https://s18.postimg.org/sytjxes7d/IM...025_080248.jpg
krasni su ti testići :)
Narančica, divni su ti testići :zaljubljen: ja bih jedan isti takav, uskoro po mogućnosti :klap:
Jutro cure. Mami hvala na kavi. Narancice krasni su ti testici. Jucer sam bila na fm i kaze mpo da imam folikule na desnom jajniku, 12mm i da se vidimo u srijedu. Izgleda da ce ovaj mjesec biti postupak. :klap:
Dobar dan djevojcice!
Narancice testici su divni!
Zenii ~~~~~~~ za srijedu :love2:
Ekipa mani se tak spava. Usred posla mi je glava pala :oops:
Zenii - jaoooo, pa ništa ne govoriš ženo :)
Sretno onda, misliš na sutra srijedu? :klap:
Držim figeeeeee :)
Chiara - nisi na nikakvoj stimulaciji? Držim fige za folikuliće :-D
Narancice - prekrasni testovi, sve bi dala da i ja imam jedan takav :)
Zenii ~~~~~~~da beta bude super. Sutra je srijeda...vadiš sutra ili za tjedan dana? CHIARA :fige: i brzo se prijavi za listu...bilo bi šteta da ne otvoriš novo odbrojavanje ;).
♥ Lista za: 25.10.2016 ♥
(Ne)čekalice: :joggler::preskaceuze:
anka91~~~~~~~~~~~~~~~45.dc II
Suncokret1983~~~~~~~~~~~41.dc
Narancica~~~~~~~~~~~~~~34.dc II
iva_777~~~~~~~~~~~~~~ 33.dc II
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
Odbrojavalice: :gumi::pivo:
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
mono111~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
anaja ~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
angiebanangie~~~~~~~~~~~~10.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
November~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~~ 2.dc
Da, sutra vadim, držte fige
Cure moje hvala na cestitkama. Ja sam jucer radila first sing test iz dm-g i testa crtica mi se odmah pojavila skroz tamna. A danas sam kupila gravidnost mini i testna crtica je isto tu ali svjetlija nego jucer
Anka nema veze, crta je crta a nisu niti testovi isti.
Jel tm koristio nešto za poboljšanje spermiograma?
Prije operacije je pio vitamine ali poslje operacije nije pio nista. Ja sam koristila femisan a kapi ali sam prestala prije 2 mj kad sam pocela piti ljekove za stitnjacu
Anka ne brini se za to,testovi su ti razliciti
Ali ako imalo sumnje i brige imas, idi vaditi betu.
Bolje i to nego biti pod stresom.
Evo primjerice, ovdje je praksa da nema pregleda do 12.tjedna. Dakle, ja cu prvi uzv vjerojatno tek pred Bozic obaviti... tako da cu i ja ovaj tjedan vjerojatno vaditi betu da dr vidi dupla li se pravilno.
Mene slomilo isto jucer u 8 a nisam t. Isla sam uspavati klinkicu i zacorila...muz me oko 11 probudio da se preselim...naravno klinka je jos bila budna :). I da sam mogla , potegla bih sigurno do 10 spavanac.
Dakle...od kako imam m mi se dogodilo da dode na 27 dc. Al eto za sve postoji prvi put pa cure moje meni je sutra 2 dc!!
Poslano sa mog HTC Desire 620 koristeći Tapatalk
Mislim da nisam jer sam bila bez keksica izmedju 8-20 dc