Iva pa to je divna vijest!
Neka je plusica!!
Monice pisi 1dc
Iva pa to je divna vijest!
Neka je plusica!!
Monice pisi 1dc
cestitam cure, lijepo je vidjeti plusice
jedva cekam da otvorite novo odbrojavanje
![]()
Cure cestitam na plusekima. Pratim vas iz prikrajka i navijam. Kako nam je Ives?
Iva čestam!
Jagodice grlimmm.
Cure moje evo i kod mene +. Ja sam izvan sebe od srece.
Ankaaaaaa!!!!!!!!!!! Trudnice !!!
Pa cestitam od srca, ajme koja radost!!!!!
Ova jesen je stvarno sretna![]()
Wow...cestitam cure ....veselim se sa vama ( pratim i dalje jer cekam nestrpljivo tocekicin + )
wweeeeeeeee koliko pluseka! cestitam cure![]()
Ankaaaaa - Čestitam i tebi, baš si me iznenadila... onako full, sretno do krajaAli bila si mi malo sumnjiva
3 plusa imamo u par dana, jel ovo neki rekord?
Znala sam ja, zato sam i napisala da očekujem pluseke prije kave. Anka, super! Čestitam!!!! cure trostruko odbrojavanje...VUBS, tvoje odbrojavanje je donjelo puuuno sreće(ie bebolinica je bila tu, ali nije otvorila odbrojavanje)
.
Jagodice,žao mi je.
Calista, ja spottingiram i jajnik me boli za popXXX, tak da niš od mene.
Nemogu vam reci koliko sam iznenadena. Necu nikom nista reci dok neodem kod gin. Ovo je stvarno cudo 3 plusica. Dragi me pita sta se stalno smijem a ja reko drago mi sto sam si kupila novu majicu
Ja bi isto stavila link od testica ali ne znam
Anka, još mu nisi rekla? haha pa kad ćeš? Da čujem koji su simptomi bili?
Joj nisam rekla bojim se dok mi dr ne potvrdi. Jako bolne sise i vjetrovi vec cetiri dana vec mi je neugodno al nemogu si pomoci. A tek apetit slonovski
Anka - Mene bi moj zadavio da mu ne kažem par dana a kamoli do UZV, to je tek u 7.tjednu kaj ne?
Jagodice - žao mi je zbog M, ali imam plan... idući ciklus je naš, i još 2 curke s nama i da opet oborimo rekord :D
Necu ga toliko drzat u neizvjesnosti sutra cu mu reci. Ja sam sutra narucena na ultrazvuk stitnjace jel moze to stetit bebi?
Ajme što je ovo
Anka čestitam ti od srca!!!!! Podsjeti me, koliko se trudite, koji su problemi bili? Ne pamtim sve nažalost, a i da pamtim toliko ste me smotale s ta 3 plusa da više ništa ne znam :D
Da stalno imam grceve. Zato se i bojim imam osjecaj koda cu svaki cas dobiti
Anka cestitam. Sinoc sam ti skoro napisala da su vjetrovi bili simptom i kod mene ali sam se suzdrzala jer nisam htjela da se razocaras. Sretno i skolski do kraja!
Pa šta se ovdje događa, ništa, ništa, pa odjednom plusića kao u priči!! Čestitam curke!!!
Ostalim čekalicama želim puno sreće i da što prije ugledate pozitivan testić.
Jagodica, baš imam feeling da je tvoj plusić tu negdje iza ugla, možda je baš idući ciklus taj.
Mona nisma siguran više u kojoj si fazi pa šaljem![]()
Jaoooo Anka bas si me iznenadila!
Ja sam vam cure koje nocas sanjala svog bebaca i probudila se toliko tuzna. Ne ljuta ni nista nego bas tuga!
Da znate da su mi vasi plusevi otjerali 90% tuge cure moje drage i ne mogu vam reci kolko mi je lijepo ovo vidjeti!
Zelim vam svu srecu do kraja i da uzivate u trudnoci!
Sad prode zima pa kad na proljece sokirate ljude s busama! Jeeej!
Zenii hvala ti na lijepim rijecima. Nadam se da imas nepogresivu intuiciju jahaha.
Mona pristajem! Da se pred Bozic obradujemo?
Curke hvala svima na virtualnim zagrljajima i pusama!
JEEEEEJ PLUSEKIIII! :D
Cestitam curke !!!
Poslano sa mog HTC Desire 620 koristeći Tapatalk
Curkeee!!!
Iva, Anka! Pa cestitam!! :D :D :D
Koji predivan period na odbrojavanju!! Ma moralo je vec jednom zaplusiti tu!
Svu srecu vam zelim, svima trima!
November trudimo se vise od 2 god. Ja imala duge cikluse i pcos a dragi los sgram, operiro varikokelu. I eto ipak nam je uspjelo
Jagodice necu nista reci, sve znas!
Sad te posipam vagonom baby prasine, pa da skupa sa MonomLimonom prijavis plus za mjesec dana!! :D
![]()
Anka cestitaaaaaaam
Curke hvala vam svima. Ja jos ne vjerujem.
Ajmo sada ostatak ~~~~~~~~~ da slijedece odbrojavanje bude sa vas 4 najmanje![]()
Anka - nisam znala da si imala pcos? Ajme sad si i meni dala nadupredivno!!
Kako ce sutra lista lijepo izgledati![]()
Narandžica, Iva i Anka čestitam na bebačima!!
baš je ljepo vidjeti tri plusića u nizu!!!
Posljednje uređivanje od Šiškica : 24.10.2016. at 18:43
Narancice, Iva i Anka, čestitam od ❤ na stupićima
Koje super vijest na odbrojavanju. Tuznicama zagrljaj i sretno vam idući ciklus![]()
Cure super ste. Bile ste vrijedne ovaj mjesec. Sad mi je zao sto nisam na listi jer vidim da je ovo odbrojavanje donijelo puno puno srece.![]()
Anka čestitam!
Ovo je rekord na odbrojavanju, od kad sam tu , a dugo sam ovo se nije dogodilo.
Čestitam i ostalim friškim trudnicama
Sretno !
Pozdrav curke,
Čestitam od srca na plusicima i želim vam uživanje u svakom danu trudnoće..
Želim reći zenicama koje se bore sa policisticnim jajnicima da većina žena hvale neki lijek na prirodnoj bazi, žene koje su muku mucile po 8 godina nakon jedne terapije sve ocistile.. ( Opet prenosim što sam pročitala, pogledajte na fbu i procitajjte iskustva)
Toliko od mene.
Pusek
Bajbiblue - imam i ja tu ženu na fejsu, radi čuda za sve, ne samo za pcos.
Razmišljala sam uzeti njen taj čaj ali ne znam zasto nisam, ako inseminacija ne upali opet cu je kontaktirati
Posljednje uređivanje od MonaLi : 24.10.2016. at 20:53
Može meni kontakt za čaj? Čestitke još jednom Narančici, Ivi i Anki!! Jesam nekog zaboravila?![]()
Wow, Iva i Anka, čestitam!!!
Kako je lijepo i veselo ovdje!![]()
![]()
Jutro, kavica!
Cure poslat ću vam njeno ime na privatne poruke, ne znam da li se tu smije pisati?
Mami - hvala na kavici
Zenii - kako si ti? U kojoj si fazi sada?
Posljednje uređivanje od MonaLi : 25.10.2016. at 08:01
Čestitam trudnicama!!! Želim vam školsku i mirnu trudnoću, uživajte u svakom danu!
Poslano sa mog SM-A500FU koristeći Tapatalk
Jutro, MAMI hvala na. Jedva čekam listu
da se vidi na prvi pogled 3 II. Anja, Iva i Nara uljepšali ste mi cijeli tjedan
.
Jutro! Kuham i caj za čajopije :D
Tko je bio na pregledu ili ide danas?
Ja do daljnjeg mogu očekivati M. A do tad ne mogu na listu jer i dalje nemam koji dc prijaviti.
Dobro jutro, ja cu caj
Ja sam popiskila i danas jednoga :D i sjetila sam se da vam nisam sliku stavila...
Prvi je od prekjucer, a drugi je danas.
Kineza sam isto ubacila da se slika, al on se i danas srami
https://s18.postimg.org/sytjxes7d/IM...025_080248.jpg